Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 126
  • 709
  •   1
Отговори
# 435
Здравей,

аз се следя при д-р Вецев. Много съм доволна от него. Работи със ЗК.

И аз си мисля за него. Къде преглежда и за раждането в Шейново ли е само?
[/quote]

Преглежда в МЦ Феникс и  в поликлиника България.
За раждането, не съм сигурна, но мисля, че да.
Много харесвам и моята АГ - д-р Наталия Узунова от София МЕД, но заради тромбофилията избрах д-р Вецев.

# 436
В поликлиника България как стаеа записването на час?

# 437
В поликлиника България как стаеа записването на час?

Честно казано не знам, може би се звъни на клиниката.
Аз на първия преглед бях в мц Феникс и послед Вецев ми даде час за поликлиниката.

# 438
Аз малко се изнервям вече, защото БХС още не са ми го пратили, уж до края на седмицата ама то края на седмицата е утре. От ФМ докторката каза, че всичко е наред, обаче искам и БХС-то да си видя пък Sad

# 439
Аз си следя и тук и във фейсбук групата. Не ми пречи да пиша и на двете места.
Да ви кажа последните дни се преуморих яко. Два дни чистих и подреждах като луда в нас, че сме след ремонт и по миналата вечер направо ми беше страшно лошо и отпаднало.  Остана ми още за подреждане, но реших да не се претоварвам 1-2 дни, та вчера и днес само си почивам. И без това все не мога да се наспя, сега ще използвам, че малката е на детска градина и да си подремвам повечко. На работа няма да ходя повече, излязох в отпуск и от 10 ще съм в болничен. Ръководството го прие много добре, даже шефката сама каза, че съм взела правилното решение да взема болничен, особено заради ковид. Е, има някои неща, които са изцяло моя отговорност, но ще си работя от вкъщи по тях.
Нямам търпение за ФМ на 08.09, искам вече и там да чуя, че всичко е наред. От суеверие исках да крия дотогава, но вече знаят на работа, а и малката разказва на всичко живо.

# 440
Здравейте,
Аз се следя в Щерев при Д-р Михайлович.
Живот и здраве мисля и там да раждам🙂

# 441
Момичета, днес излязоха резултатите от пренаталния тест. Всичко е наред и очакваме момиченце ❤ Супер щастливи сме, и двамата се надявахме да е момиче! Simple Smile И сега започва мисленето на име 😊

# 442
Здравейте, аз рядко пиша, защото термина ми е 1-ви април, но пък ви следя, защото има доста шансове и да съм си мартенска мама 😃
Включвам се да кажа, че се следя при д-р Ралица Василева в Тина Киркова, вече втора бременност. Щях и да раждам при нея, но се записах за курс по Естествено раждане при Олга Дукат (препоръчвам курса горещо, особено на тези, които ще ставате мами за първи път!) и просто ве влюбих в идеята за естествено раждане и самата Олга, затова родих с нея в Свети Лазар. Не съм съжалила нито за миг за дадените пари, и пак ще ги дам с това бебче, живот и здраве. Раждането беше магично преживяване за мен, колкото и да не ми вярват хората като го казвам. Нямам търпение да родя отново! Пожелавам на всеки да го изпита по този начин!

# 443
Дами, аз  съм в една чуденка сега  за избор на болница и следене на бременност и раждане. Може ли софийските мами да споделите къде и при кого се следите и дали е по ЗК или на частно Simple Smile
Таня Босева...МБАЛ Света София. Клиниката на Мазнейкова на бул.България. Много е мила, адски внимателна, подробностна....а всъщност е  е млада ...може би 30г Wink Болницата работи със здравната каса. Има сайт...разгледай  Wink

# 444
Аз си следя и тук и във фейсбук групата. Не ми пречи да пиша и на двете места.
Да ви кажа последните дни се преуморих яко. Два дни чистих и подреждах като луда в нас, че сме след ремонт и по миналата вечер направо ми беше страшно лошо и отпаднало.  Остана ми още за подреждане, но реших да не се претоварвам 1-2 дни, та вчера и днес само си почивам. И без това все не мога да се наспя, сега ще използвам, че малката е на детска градина и да си подремвам повечко. На работа няма да ходя повече, излязох в отпуск и от 10 ще съм в болничен. Ръководството го прие много добре, даже шефката сама каза, че съм взела правилното решение да взема болничен, особено заради ковид. Е, има някои неща, които са изцяло моя отговорност, но ще си работя от вкъщи по тях.
Нямам търпение за ФМ на 08.09, искам вече и там да чуя, че всичко е наред. От суеверие исках да крия дотогава, но вече знаят на работа, а и малката разказва на всичко живо.
И аз се преуморих последните дни, малкият много разхвърля плюс подреждах гардероб да извадя есенни дрехи - слез, качи се, слез качи се...Вчера и днес основно почивах вечерите, май ще намаля активностите. От поне две седмици не бях повръщала, а по-миналата вечер пак, чак се учудих понеже нямаше признаци през деня и си мисля, че пак е нещо от преумората.

# 445
Здравейте момичета, аз от днес съм в 10 г.с. чудя се кога ще спре това повръщане? От 6 г.с съм почнала, като цял ден ми се гади...ама много и едва държа, защото съм на работа. А вечер като се прибера от 18ч до 22ч си е купон Cry 3...4...5.... пъти посещения на WC. Кога спря при Вас? Движите се с около 2 -3 седмици напред , затова питам ,)

# 446
Здравейте момичета, аз от днес съм в 10 г.с. чудя се кога ще спре това повръщане? От 6 г.с съм почнала, като цял ден ми се гади...ама много и едва държа, защото съм на работа. А вечер като се прибера от 18ч до 22ч си е купон Cry 3...4...5.... пъти посещения на WC. Кога спря при Вас? Движите се с около 2 -3 седмици напред , затова питам ,)

Аз имах затишие 11 и 12 седмица повръщах по веднъж на седмица (ама си ми се гадеше почти всяка вечер). Сега съм в 13+5 г.с. и тази седмица само снощи не повърнах, но ми се гадеше и като повръщам е еднократно и ми минава. При мен гаденето започва към 18:00, а през деня съм напълно окей, освен че ми се доспива към обяд. Забелязвам, че като ям месо, шансът да повърна е по-голям. Тъкмо спря да ми се гади от миризмата и вида на месото и реших да пробвам да хапна по малко, но може би тялото ми не го иска все още, не мога да си го обясня, защо като ям месо и след около час вечерното гадене се засилва в пъти и в повечето пъти се стига до повръщане.

# 447
Аз съм в 14+5 и гаденето ми напълно спря в 13г.с., като само ми ставаше лошо като не ям дълго време. Обаче онзи ден пак ми се гадеше цел ден, повръщах и не можех да погледна никаква храна. Вчера също ми се гадеше, но без повръщане и се хранех малко, а днес за сега ми е добре, даже закусих нормално. Така че се надявам да е било за кратко и за в бъдеще, ако пак има периоди на гадене да са за кратко като сега за 1-2 дена.
Пожелавам бързо и леко да мине гаденето на всички, които още имат такова.

# 448
Аз съм вече 14 седмица и още си повръщам и ми се гади най-вече сутрин и вечер. С месото още сме скарани и от началото на бременността не съм яла.
За себе си открих, че за гаденето много ми помага да пия по-малко кола.

# 449
При мен спря към 11-та, но преди 2 дни (в 13-та съм вече) пак имаше еднократно. Като цяло съм доста по-добре вече. И на мен като на Йоана ми помагаше основно газирано. Кола не съм пила, но Швепс (не от обикновения с хинин, а от розовия и този с нар) и Севън Ъп унищожих доста.Първоначално започнах със Спрайт, но ми ставаше тежко от него и като прочетох колко калории има в 100 мл щях да падна. После открих Швепса и Севън Ъп. Със сигурност не е най-якото нещо да пиеш газирано, аз по принцип не пия и не обичам, не бяхме взимали от години вкъщи, но сега само това ме успокояваше. И Вомитусхила също не съм го спирала през целия период.

Общи условия

Активация на акаунт