Любители на котки - Тема 163

• 35 430
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
В Бургас един ветеринар направи на Хари посявка на материал от плешивите петна в специална хранителна среда.
И каза,че пробата е положителна за гъбички.
Би две инжекции Биокан М.
Сега е пухест навсякъде,но...
Снимки,които по-чувствителните да не гледат:

# 316
  • София
mariqivanova779, мамина мила душичка сладка, какво е преживяло бедничкото. А толкова сладка муцунка има. Красив е като момиченце🥰🥰

# 317
  • Бургас
mariqivanova779, мамина мила душичка сладка, какво е преживяло бедничкото. А толкова сладка муцунка има. Красив е като момиченце🥰🥰
Ох,той беше с бълхи,глисти и калицивироза...Имаше черен почти език и небце в язви...
Първите вет,на които го занесох,казаха да го хвърлям...

Сега ме е страх да не му стане нещо от дръжките на гроздето.
Наврял се е в мен и спи блажено...и се надявам да няма нищо лошо.

Ох, много са ми свидни топчетата...
Такива са пораснали...
Но вече се усеща смрад.
Не ми пречи,но май ще трябва...
Дано не го боли...
И...засега не мрявка много...
Ние хората не сме толкова различни от животните.От 10 години съм в изкуствена менопауза,имам още куп други проблеми,а ми се прави секс...А уж не би трябвало...

# 318
  • София
Ох,той беше с бълхи,глисти и калицивироза...Имаше черен почти език и небце в язви...
Първите вет,на които го занесох,казаха да го хвърлям...

Да, чела съм, и имах предвид всичко, което е преживяло милото момченце.
Между другото, след кастрацията не усещат болка там, и се възстановяват много бързо.

# 319
  • Бургас
Някаква котка си оставила котетата и Моли ги взела(или откраднала):

Много са хубави,ама не знам изобщо ще мога ли да им намеря дом...Женските усещат доста болка след кастрацията.
Ако мъжките не усещат,супер.
Дано не ме намрази.
Аз го обичам от първия момент,в който го видях на снимка във фейсбук.
Донякъде се зарадвах,че е момченце,защото им е по-лека кастрацията,донякъде ме е страх да не се запуши...
Ама може да е късметлия...
Докторът като го ваксинирате,му казваше"Сега ще ме намразиш".
А аз,понеже асистирах,му казвах на нашия вет,че е без значение дали Хари ще го намрази,важното е мен да не намрази.
А той добър и любвеобилен милият...
На всички дава коремче,всички вкъщи обича...И не е посегнал да дере някого по лицето.От закачане и бързане,поодира я ръка,я крак...Но не го прави от злоба.
Много искам да направя клипче как се пльосва на пода,когато не иска да се прибира в моята стая.Аз го гушвам и нося,но майка ми го сурка с крак по пода.
Нея не я хапе или дере,но се хваща я за врата,я където докопа и се държи...
В никакъв случай никой не го рита или наранява.Категоеично съм забранила да се удря,освен ако много прекали и ако не са силно наложителни възпитателните мерки.И...само по дупето,с изсъскване(макар че майките и по муцунките си ги бият дечицата).

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 18:55 от mariqivanova799

# 320
В Бургас един ветеринар направи на Хари посявка на материал от плешивите петна в специална хранителна среда.
И каза,че пробата е положителна за гъбички.
Би две инжекции Биокан М.
Сега е пухест навсякъде,но...
Снимки,които по-чувствителните да не гледат:

Да, абсолютно същите рани и плешиви петна. Тук в нашия град, се счита,че тази клиника е с най-добрите ветиринарни лекари. Ще видя, дали да я заведа при друг ветиринарен лекар или на контролен лекар при същия, пък да видим какво ще каже.

# 321
Здравейте
Имам две котета на три месеца.Колко често е нормално да ходят по малка нужда.ореди по често ходеха като бяха по малки . Сега някой път сутринта като са пишали и спят основно през деня чак привечер намирам топче в бенто.Сутринта намирам няколко ,може би  понеже са по активни Simple Smile

# 322
  • Бургас
С някаква лампа също се определяло дали е микроспория,но на мен ми взеха 25 лв за посявката.
И по 20 лв за инжекция Биокан М.
И на двете места,където ги биха,станаха топчета,които стояха много време.Много ме беше страх да не е тумор,но след месец и нещо след втората ваксина,се резорбираха тези топчета.Явно така е изграждал имунитет.Поникна му козинка навсякъде
Между другото,ако е това,е заразно.
Аз получих такъв лишей на лицето,но пих противогъбични и мазах с противогъбично.
Имам сринат имунитет и проблем с гъбичките от много отдавна.
Никой друг вкъщи не се зарази.Но все пак внимавайте,той спи при мен.

# 323
Поискайте посявка, така на око не вярвам аз. Ади ми беше на рани, имаше и гъбички, но се оказа че генералния проблем е в херпес вирус, който сваля имунитета. За чесането освен за гъбички, помня че се съмняваха и за алергия и паразити, поне това си спомням, че ми обясниха като възможни вариатни.. Но искайте посявка, и да му бият нещо за да не се чеше, докато излязат резултатите. Снимки на Ади няма да показвам, защото беше наистина до кръв, не просто плешиво

# 324
  • Бургас
На Хари нищо не биха освен Биокан М.
Само казаха с човешки Клотримазол да мажа.
Той имаше доста плешиви петна.
Горкият ми котьо...
А това с херпеса звучи ужасно,аз на 27-28 за малко да умра от варицела.В болница бях,в изолатор...В много тежко състояние.Те са от една група...

# 325
депедин му биеха, докато открием причината и много помогна

# 326
Май ще се обзаведем с второ.
Давайте идеи как да стане запознанството, разчитам много Танчето да се включи.

PS: Женско е котето, възраст - неопределена.

# 327
Ивекс, за моите ми бяха казали да им сменям постелките, докато са в различни стаи седмица поне. Обаче аз ги оставих да се душат през комарника - единият на закритата тераса, другият в хола и за под 24 часа вече им беше толкова любопитно, че ги пуснах да се запознават. И двамата се страхуваха един от друг поне ден-два, обаче много им се играеше и набързо се разбраха Simple Smile Бебе ли ще взимате ?

# 328
По снимките съдя да е на не повече от 4-5 месеца, брат ми я е намерил на работата, много е гальовно и социално, проблема ми е Уши.

# 329
Е щом е малка, може и да се въобрази на родител Уши. Ади така прие малчо, като дете и играчка

Общи условия

Активация на акаунт