Любители на котки - Тема 163

• 35 493
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
AlaBala, като те прочетох и се сетих за Сиамка и нейната Пусана.... 😪
Дано, обаче твоето коте се оправи! Знае ли човек, то и при животните е като при хората...

# 271
# 272
Доколкото знам операциите понякога стимулират процеса, по-добре не я пипайте повече.
Днес трети път разходка пред входа. Нямах намерение, че бях тръгнала на работа, но като застана пред вратата викайм айде, щом искаш....като излязохме вече искаше да го пускам долу...да ми се измъква от ръцете. На земята беше доста по-спокоен, пак се озърта но не трепери и не прилепва за земята като преди. Скача по една муха. Държах го много малко пред входа като се озъртах повече и от него да не дойде някое куче.. Притеснявам се, че не е ваксиниран...но пък не искам да изпускам възрастта в която по-лесно привикват с новото. Та компромисно за по 5 -10 мин, колкото да добие навик.

# 273
  • София
Дали има някой, чиято котка е била оперирана повече пъти? Аз се подготвям за най-лошото, но бих се борила още.
MayyaI оперира нейната Маци няколко пъти. Но май отдавна не съм я засичала да пише във форума.

Дано има късмет котето и да поживее още някоя година! Hug

pandorina, внимавай много, защото на някои котки толкова им харесва да излизат навън, че в един момент започват да го правят без позволение. Имаше коте от темата, което избяга и повече не го намериха.

Снимка от тази сутрин. Направо се чудя къде съм се била сместила сред тях?

# 274
  • на брега на морето
Имаше коте от темата, което избяга и повече не го намериха.
Помниш ли какъв уникално рижав красавец беше? Мацухито...

# 275
  • София
Имаше коте от темата, което избяга и повече не го намериха.
Помниш ли какъв уникално рижав красавец беше? Мацухито...
Да. А най-лошото беше, че нямаше никакви мераци за разходки. Страхуваше се много. Научиха го насила. После му хареса и гледаше да се измъкне при всяко отваряне на вратата.

# 276
Франки се измъква още преди да почна да го разхождам. Но аз съм на 7 ет. Трудно ще стигне до вън. Нагоре драпа. При нас опасността е падане от прозорец.

# 277
  • Бургас
Моят пък при всякакви отваряне на входната врата,от страх да не влезе непознат,се пъха под леглото.
В "Моята котка от ада" имаше една котка,която си искаше свободата навън.
Не искаше да е къщна котка.
Моят е щастлив в такава позиция.

# 278
Закито от няколко дни си е в къщи. Добре си е прекарал с Големия.

# 279
Оо моят любимец Зак Simple Smile Чаровник!
Предишният ми котарак се криеше като дойде човек. Този или е смел или глупав или непукист. Своенравен е май.. Нещо писне ли му и се хвърля да ми гризе ръцете, отскоро и краката.

# 280
  • Бургас
pandorina,с лъвско сърчице е.
Ама наистина.
А моят е само с вид на коте.
Нали му изхъсках и го плеснах по дупето.
Скочи ли да гризе ръцете,хъскам и вдигам ръка,но втори път не съм го плескала.Отдръпва се.
Е,издра ми дзверски крака,ама...котка,какво да очаквам.
Ох,бабината Моли е довела малка Моли.
Мъжко и женско коте дали могат да се разбират?
И свикнало донякъде на двор коте,дали ще иска да стои в апартамент?
Харо беше полууличен,но вкъщи така му харесва,че изнеса ли го,реве и се тръшка,докато не го прибера.Той е ясен.

# 281
  • София
Дъщеря ми си направи една хубава салата с мнооого зехтин. Изяде я и си заряза чинията. В следващия момент една оранжева опашка се топна в чинията. Joy Аз я гоня да я хвана, дъщеря ми бърше със салфетки. Joy Сега опашката е като проскубана. Joy Хубаво, че не престава да я ближе. Надявам се поне да спре да цапа, че като ми легне в чаршафите или покривките, ще ги омазни. Joy

# 282
  • Бургас
Еее,опашката се е подхранила...Зехтинът е супер и за коса,и за козина...Ето я малката Моли:

Не знам изобщо биха ли се разбрали с Хари,а искам да си имам детенце на нашата Моли.
Самата Моли в апартамент няма да стои.

# 283
  • София
Бебка- смела и безстрашна 😹😻 (в единоборство с чичо си Блеки 😂)

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 08:50 от AnyHr

# 284
  • Бургас
Бебка е като малката Моли.
И двете много ми харесват.
А с чичо Блеки са приятели,за да ядат от една паничка.

Общи условия

Активация на акаунт