Любители на котки - Тема 163

• 34 478
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • София
У нас май има мишки. Joy Ама така е като Лидл се опитват да са много еко и опаковките им са хартиени. "Мишките" не са виновни. Joy

Скрит текст:

И един Киро:

# 376
Здр моля за полезни съвети за справяне с обилно сменяване на козината...! И кашлица имаме от тях.   Давали ме и ацц, но вече не помня съотношението. Блг!

# 377
  • Бургас
Здр моля за полезни съвети за справяне с обилно сменяване на козината...! И кашлица имаме от тях.   Давали ме и ацц, но вече не помня съотношението. Блг!
Ама това не е нормално.
Защо не заведете котето на лекар,за да го преслуша?Кашлица може има и по ред други причини...
И козината може да пада по много причини.

Таня67,това храна за котки ли е?С хубав състав?
И да не са еко торбичките,явно всяка уважаваща себе си котка(в случая са котараци),изгризва чувалчето с храна,а синът ми твърди,че винаги от пакета е по-вкусно,отколкото от купичка:joy:(бях разказвала,доколкото си спомням).

Даже и част от Харо съм снимала,явно докато е обикалял гордо около "произведението" си.

# 378
Хари има много миличък поглед. Франки никога не е имал такъв, дори като съвсем малко бебе. Има пакостлив и бандидтски. Още си влачим сополи чат пат и гурели. Капя му бактериофаги в носа, но явно не влияят на тоя щам бактерия. Вчера като го изведох видях как се опитва да се измъкне от нагръдника и край, докато не намеря стабилен прекратява опитите за разходки.

# 379

Намерих жи в задния двор, то майка те се вижда.

# 380
Малката лисичка, кога ги намери? Виждала ли си ги преди това? Много са сладки. ❤️

# 381
  • София
Да не е отишла да търси храна? Откога я няма?

# 382
  • София
Да, от около година предлагат и по-висок клас храни, но са само с 2 вкуса - пиле и риба. Ето състава:

Скрит текст:

До днес са на промоция. Пакетът от 400 гр. е 2,79 вместо 4 лв.

Тази сутрин се събудих разчекната и схваната. Joy Личи си, че захладня!

Скрит текст:

# 383
# 384
  • Бургас
Благодаря за храната.
4 лв е нищо.
Но калпазанинът дали ще яде...не се знае.Поне има кой да дояжда...

pandorina,аз си го избрах по погледа.Някак личеше,че е мил и добър.
И жената каза,че е най-кротичкият от котилото...Но не бил много гальовен.А в мен се гали от час след запознанството ни.Любовта е взаимна.
Порасна на килограми,но си е бебе:

Явно ако улови и "утрепе" опаковка от пауч,паучът става по-вкусен...
Ще мина през Лидл да им видя нещата,но надали...
Сега Моли има котенца,пратих им доста паучове, вероятно още ще им накупя.
И някак трябва да ги задомим преди зимата.Малката Моли и аз я искам,ще видим как ще я пренеса,ако не я вземат.

# 385
  • Велики Преслав
Обич между брат и сетра.

# 386
  • Бургас
Оооо, какви са милички...
Но са още котета,не са големи котарак и котка,нали?Около 5-6 месечни?

Ето снимките,които видях в една група за подаряване на коте и се влюбих в погледа на Хари:

Има най-милите очета на света за мен лично,ето го като "загладил косъма"

Гледа също толкова мило.

Обаче...проявява характер.
По перваза си имах разни неща,даже две саксии с алое...Той махна всичко.
Слагам си един крем за лице снощи на перваза и Хари на секундата се качи и го бутна долу.Явно направих груба Фън Шуи грешка...

Мястото там е само и единствено за Хари.

# 387
Здр моля за полезни съвети за справяне с обилно сменяване на козината...! И кашлица имаме от тях.   Давали ме и ацц, но вече не помня съотношението. Блг!
Ама това не е нормално.
Защо не заведете котето на лекар,за да го преслуша?Кашлица може има и по ред други причини...
И козината може да пада по много причини.
Дългокосместа е

И да не са еко торбичките,явно всяка уважаваща себе си котка(в случая са котараци),изгризва чувалчето с храна,а синът ми твърди,че винаги от пакета е по-вкусно,отколкото от купичка:joy:(бях разказвала,доколкото си спомням).

Даже и част от Харо съм снимала,явно докато е обикалял гордо около "произведението" си.

Дългокосместа е...

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 17:25 от Bamzita_new

# 388
  • София
AnyHr, супер че се намери любящ дом за бебка.
Да си призная на косъм бях да ти пиша, че идвам да я взема Simple Smile

Bamzita_new, водили ли сте я на ветеринар?
Би трябвало пролет да се скубят по-обилно, а сега да трупат подкосъм.
Старият ми котарак беше късокосмест, но много косми пускаше. Използвах тример.

# 389
  • София
AnMary, вече мислех, че никой не я иска, защото е много семпла, много слабичка,  съвсем обикновена. А това е най- живото, пъргаво, гушливо и обичливо коте, което съм виждала. 😻 Толкова е прекрасна!
Явно това са хората, които е трябвало да ѝ се случат!
Изпратиха ми снимка как се закача и гушка в голямото 🐕.

Чари, миличката, се побърква от мъка по нея.
 Днес ходихме на вет- възпалиха ѝ се 2 цицки, а и имам подозрение, че има хемороиди. Биха ѝ 2 инжекции (противовъзпалително и за спиране на кърмата) и я намазаха с антифлегмин. Ще мажем дупето (много е възпалено) и в сряда пак.
Този път не опишка света при пътуването, но голям рев падна.

Общи условия

Активация на акаунт