Любители на котки - Тема 163

• 34 476
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Ами да ви кажа дадоха ми пастичка преди 2-3 седмици, д-р Узунов в Изгрев (Бургас). Тук е момента да кажа, че и капки ми даде да ги накапя за външно обезпаразитяване и нямаше абсолютно никакъв ефект. Ако и другите така лекува... Явно нито едното нито другото имат някакъв ефект, започнах да си мисля че са с изтекъл срок на годност. Не съм доволна от този доктор и втори път няма да отида ако не е крайно наложително. Съжалявам че дадох парите си на вятъра, колкото ги нямам... Ама както и да е. Отидоха на вятъра. Сега пак трябва да плащам, за да ги обезпаразитявам пак. Не знам, то направо вече кой път да хвана не знам. Пък на единия мъник така му пука и пърпори коремчето... Имам активен въглен, но колко да му дам?

# 406
  • Бургас
На моето коте също пука коремчето,ако яде храна,която не му понася.Дълго време беше на Роял Канин гастроинтестинал,имам си чувалче,влоши ли се нещо коремчето,минаваме на лечебна храна.
Да чукам на дърво,откакто поотрасна е вече уж по-добре...

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 07:57 от bubanka

# 407
Здр моля за полезни съвети за справяне с обилно сменяване на козината...! И кашлица имаме от тях.   Давали ме и ацц, но вече не помня съотношението. Блг!
Малко повече внимание и хубаво сресване. Днес космите са мн по-малко!:hugs:

# 408
  • Велики Преслав
Мария, понеже беше питала, малките на колко да сега. Ами родени са края на април. Кажи речи 4 месеца. Сивото тежи повече от майка си.

# 409
Ici, вътрешните паразити са много упорити понякога. Дано мамите от Бургас споделят за добър вет.

# 410
  • Бургас
Мария, понеже беше питала, малките на колко да сега. Ами родени са края на април. Кажи речи 4 месеца. Сивото тежи повече от майка си.
Значи ги гледаш добре Simple Smile
Хари е на шест месеца, вероятно е вече към 3 кг.
Дано е нормално за млад котарак.
Да е жив и здрав,бая си хапва милият.
Вет каза,че докато расте,може.
После,ако трябва да се ограничи,не знам какво ще го правя.

# 411
Ох,намери се майката в крайна сметка.
И си ги премести на друго място.

# 412
  • Велики Преслав
Това към кого е насочено?
И какво искате да кажете?

# 413
Това към кого е насочено?
И какво искате да кажете?
Вчера постнах снимка на новородени котенца,чиято майка липсваше до снощи.
Та затова се отнася.

# 414
  • Велики Преслав
Добре.
Коя смятате е най-добрата храна за захранване на бебета? Аз почнах с пюрина.

# 415
  • Бургас
Ветеринарите,които работят с Роял Канин,казват Роял Канин.
В друга клиника Пюрина.
В трета или Роял Канин,или Hills.
Ветеринарите твърдят,че всички храни имат някакви пълнители.
Моят писан не иска друго,освен Роял Канин.И kitten обича,и Роял Канин gastrointestinal.
Паучове Уискас
Пробвах с Пюрина,даже лечебна,като пастет е.Така си я хвърлих.И разни други паучове и пастети от клиниките...Не ги яде.
Яде Уискас,Феликс(ама дриска от Феликс) и на Happy cat само един от видовете.
Все се каня да видя от Лидлските храни ще яде ли.Далеч ми е Лидл и все нямам път натам...

# 416
  • София
Далеч не всички ветеринари, които работят с Канин го препоръчват като храна.

От развъдника ни бяха препоръчали Канин. Изяде 1 или 2 пакета. След това започнах да му купувам Дехра. Хареса му, но гранулите му бяха големи в началото.
От ветеринарят купувам Дехра, Проплан и Schesir.
Наскоро му взех храна на Sam's field и му хареса.

# 417
  • София
AnMary, храната в Лидл е само за големи котки. Иначе от серията от по-високия клас има и паучове. Не съм купувала от тях. За мен са доста скъпи.

Лисичке, хубаво, че се е появила майка им!

Ванеса, в жегите много бързо се подуват. Най-вероятно няма общо с начина, по който е починало котето. Много съжалявам за загубата!

# 418
Моите харесват по-скъпите паучове в Лидл, но като всичко останало, бързо им писват.
Ади е хранен с Хилс като бебе, Бени изобщо не съм го хранила с бебешка храна. Нямаше как да ги храня отделно, а Ади ми има склонност към затлъстяване, и докато се чудих как да храня единия с висококалорична бебешка, а другия с нискокалорична за кастрирани, и изкараха няколко месеца на обикновена храна за зрели котки като компромис

# 419
  • София
AnMary, храната в Лидл е само за големи котки. Иначе от серията от по-високия клас има и паучове. Не съм купувала от тях. За мен са доста скъпи.
Май съм взимала, но нещо не я одобриха и двамата.

Аш колкото и да го пазехме успяваше от време на време да си "открадне" храна за старчета. Всичко чуждо е по-вкусно.

Vasil Vasilev 676271, в развъдника сутрин им давали варени пилешки сърца и дробчета. След това на суха храна - Канин.
Ветеринарят каза дробчетата да ги пасувам. Сърчица ядоха (двете котешки деца и ММ). Давала съм бяло пилешко месо и филе. Риба на пара съм им правила, със зеленчуци (консерва Бондуеле). Старчето хапна риба, а малкото изяде зеленчуците Simple Smile

За началото вземи дребна суха храна.
Този Канин е с дребни гранули.
Проплан също е с дребни гранули, но малко по-едри от Канина.
Моят много харесва Dechra, но гранулите са доста едри. В края на 5ти месец му бяха ок.

До скоро нямало вносител на тази храна. Аз я купувам от вет. кабинет.

Общи условия

Активация на акаунт