Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 413
  • 819
  •   1
Отговори
# 480

Мисля че на свещ гледа, не съм много сигурна, аз никога не съм ходила при нея.

# 481
На мен още преди 20 години ми гледа един старец (случайно). Всичко, което ми каза се сбъдна.
Ще дам пример за едно от нещата. Каза ми, че ще имам 2 деца. Аз вече имах голямата ми дъщеря и веднага го попитах дали ще са момиче и момче. Каза " не, еднакви ще са". Надявах се, че няма да познае, но после родих и малката. Обаче преди 3 години пак забременях и се сетих за него. Казах си "ето, че тук стареца не позна". Но не се радвах дълго и направих спонтанен аборт. Така, че никакви енергии или мисли не промениха казаното от него преди толкова години.

# 482
Здравейте, преди време съм ходила при една жена, която всичко познаваше, не искаше пари, колкото и дадеш и абсолютно всичко което е предсказала на мен и майка ми се сбъдна и така в продължение на 10 години, но за съжаление почина преди няколко години, чух, че в Дупница на центъра в някакво магазинче имало жена, която много познавала, но не мога да намеря координати, ако има някой от Дупница и е наясно, може ли да сподели координатите и или на някой който наистина познава! Преди няколко месеца ходих при една жена- Поли от София, която казаха- леела куршум и така ти предсказвала, не останах очарована- факта че на листче на стената е закачила ценоразпис- разваляне на магии, магия за любов и т.н и факта, че ми каза, че казуса ми е много сложен ми дадоха ясно да разбера, че не познава нищо.

# 483
Как може да злословите срещу хора, които никога не са Ви гледали?
И да изказвате мнение, което изобщо не е меродавно и да разпространявате глупави клевети?

# 484
И да изказвате мнение, което изобщо не е меродавно и да разпространявате глупави клевети?
А на вас кой ви гледа?

# 485
Здравейте Simple Smile
Вчера се консултирах пак с Ани, за която Ви писах преди няколко дни. Ставаше въпрос за един изпит на големия ми син, който се провежда в два дни. Ще чакаме известно време резултатите и да видим дали ще излезне прогнозата й. Но мисълта ми е, че може би така ще излезе, защото уж се е справил, пък до колко резултатите ще покажат

Ще ми е интересно да кажеш доколко се е сбъднала прогнозата.

# 486
  • София
Здравейте Simple Smile
Вчера се консултирах пак с Ани, за която Ви писах преди няколко дни. Ставаше въпрос за един изпит на големия ми син, който се провежда в два дни. Ще чакаме известно време резултатите и да видим дали ще излезне прогнозата й. Но мисълта ми е, че може би така ще излезе, защото уж се е справил, пък до колко резултатите ще покажат

Ще ми е интересно да кажеш доколко се е сбъднала прогнозата.

Да, живот и здраве ще кажа. Но предполагам, че резултатите ще излезнат някъде август

# 487
Съгласна съм с Вас,Ягода.
Но просто по тези въпроси ми гледа за трети път.
Първия път каза,че нещата ще се случат лятото,тоест от лятото тръгват напред и нагоре.Втория път потвърди.
Сега изведнъж ми казва,че това няма да стане така.
ОК,може и така да показват картите.Но после да почне да ми се прави на психолог и да ми обяснява,че така било по-добре,че трябва да работя върху себе си,да се обичам ...
И освен това парите винаги съм ги пращала предварително,дори снимам бележката и чак тогава си уговаряме час.
Да,разочарована съм ,че не чух това,което искам.Но през март и април ми говореше друго.
Според мен не ви е обяснила добре условията при които ще се случи желаното от вас. При руските таролози съм гледала да казват така: "Ако постъпиш по този начин ще се случи това събитие, ако постъпиш по втори начин ще се случи друго събитие..." . В този смисъл вашите действия мисли и постъпки не са без значение. Може би затова ви е казала да работите над себе си.

# 488
Бусина?

# 489
  • София
Консултирах се с тази Ани - нищо не позна, общи неща ми писа само.
Попитах и за конкретен човек - пак същото, общи неща и нищо друго.

# 490
На Таро Ви гледа, нали?
На мен не ми е познала нещо конкретно, просто като цяло аз писах през повечето време и то всичко си казах...излях си мъката, един вид.
Каза само, че нещата ще се оправят, да им дам време...и всъщност другите неща си бяха общи, от това, което аз изписах...

# 491
На Таро Ви гледа, нали?
На мен не ми е познала нещо конкретно, просто като цяло аз писах през повечето време и то всичко си казах...излях си мъката, един вид.
Каза само, че нещата ще се оправят, да им дам време...и всъщност другите неща си бяха общи, от това, което аз изписах...

Никой не познава, всички са фабрика за пари.

# 492
  • София
Здравейте, скоро някой да е ходил при Любомир Алексиев? Или някой да остави мнение. Днес аз имам консултация с него.

# 493
Трябваше по-рано да питаш .

# 494
  • София
Трябваше по-рано да питаш .
Да разбирам,че си е губене на време....

Общи условия

Активация на акаунт