Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 395
  • 819
  •   1
Отговори
# 495
Не знам , просто за да ти отговори някой навреме имам впредвид.

# 496
  • Варна
Здравейте, скоро някой да е ходил при Любомир Алексиев? Или някой да остави мнение. Днес аз имам консултация с него.
Преди десетина дни исках да потърся нещо за друг и попаднах случайно на този.
Имаше суперлативи. И някакви статии имаше също за него.
Напиши отзив като го посетиш......

# 497
Аз ходих скоро при Любомир Алексиев. Мнението ми е, че познава. Носят се актуални снимки.
Да питам вярно ли е , че не бива да се гледа, ако няма 40 дена от смъртта на човек в семейството. Според някои енергията била тежка до 40-я ден.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 13:16 от Mimileta

# 498
  • София
Давам обратна връзка от срещата ми с Любомир Алексиев. За настоящето каза неща,които няма откъде да ги знае и бяха точно така, още като влязах, тъй като мен ме интересуваше определено връзката ми с един мъж, ми каза....идваш да питаш за мъж с буквата Л. Да наистина е така, каза другия неща,пак за мъжа за когото се интересувах,които са така. За бъдещето ще чакаме.

# 499
Давам обратна връзка от срещата ми с Любомир Алексиев. За настоящето каза неща,които няма откъде да ги знае и бяха точно така, още като влязах, тъй като мен ме интересуваше определено връзката ми с един мъж, ми каза....идваш да питаш за мъж с буквата Л. Да наистина е така, каза другия неща,пак за мъжа за когото се интересувах,които са така. За бъдещето ще чакаме.

Здравейте ! Таксата при Любомир Алексиев каква е и на какво гледа, разбирам, че трябва да нося снимки, ако искам да питам за някого ли? И ако може да дадете някакви координати? Благодаря предварително!

# 500
  • София
Вече има фиксирана такса от 50лв,трябва да се носят снимки, вашата снимка и за хората които ви интересува,гледа като пипа самите снимки с ръка, на очите си, първия път когато ходих,имаше маска на очите,а сега имаше плътна салфетка на очите. Тел. 0888592992. Телефона го вдига майка му, тя записва час и се чака месец месец и малко,може от първия път когато звъните, да не ви вдигне телефона, но винаги в рамките на деня дава обратно повикване, поне при мен е било така.

# 501
Някой правил ли е консултация с Ани Кирилова?Аз направих и не съм очарована.Отговорите ѝ бяха - може да стане,може и да не стане.Много уклончиво и неизчерпателно...
Та ще се радвам някой да сподели ,ако е имал контакти с нея.

Аз 2-3 пъти съм й звъняла и на 90% е познавала.. предвид всички останали такива, с които съм говорила и само налучкват.

# 502
Вече има фиксирана такса от 50лв,трябва да се носят снимки, вашата снимка и за хората които ви интересува,гледа като пипа самите снимки с ръка, на очите си, първия път когато ходих,имаше маска на очите,а сега имаше плътна салфетка на очите. Тел. 0888592992. Телефона го вдига майка му, тя записва час и се чака месец месец и малко,може от първия път когато звъните, да не ви вдигне телефона, но винаги в рамките на деня дава обратно повикване, поне при мен е било така.

Много Ви благодаря за отговора! Хубав ден на всички !

# 503
Не знаех, че Л.Алексиев има фиксирана такса.Ходих съвсем скоро и ми направи впечатление, че няма такава навалица като друг път, но не я свързах с таксата. Преди беше кой колкото остави.Майка му ли предупреждава за таксата?

# 504
Здравейте. Въпросите към Ивелина Христова как ви се струват? Има ли познаваемост? Да опитам ли? Благодаря

# 505
  • Варна
Не мога да ти помогна, но аз на такива тунинговани особи като  Ивелина Христова, Мария Асенова и други не бих се доверила, дори и опитала само. За мен е ясно, че става въпрос за изпипана схема.
Не знам дали е вярно, но има информация че Ивелина Христова е била в уговорка с член от жирито в предаването Ясновидци.
А и това виртуално ясновидство не го разбирам, при някои май е дори само писмено. Ивелина Христова изобщо среща ли се с клиентите си?

# 506
  • София
Не знаех, че Л.Алексиев има фиксирана такса.Ходих съвсем скоро и ми направи впечатление, че няма такава навалица като друг път, но не я свързах с таксата. Преди беше кой колкото остави.Майка му ли предупреждава за таксата?

Не се занимавайте с тоя измамник!

# 507
  • София
Първият път когато ходих, преди месец и половина, самият той каза ,че хонорара му е 40лв. Вчера една жена, на която й е за пореден път ходене каза ,че е увеличена на 50 лв. Не знам....аз оставих 50 лв. Жената преди мен също беше оставила 50 лв. Имаше хора, в смисъл такъв, че имаше закъснение в рамките на половин час от записаният час и може би затова.

# 508
Първият път когато ходих, преди месец и половина, самият той каза ,че хонорара му е 40лв. Вчера една жена, на която й е за пореден път ходене каза ,че е увеличена на 50 лв. Не знам....аз оставих 50 лв. Жената преди мен също беше оставила 50 лв. Имаше хора, в смисъл такъв, че имаше закъснение в рамките на половин час от записаният час и може би затова.
На какво "гледа" и доволни ли сте? Помогна ли Ви?

# 509
Gentle_flower, защо смяташ, че е измамник?

Общи условия

Активация на акаунт