Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 310
  • 819
  •   1
Отговори
# 510
Gentle_flower, защо смяташ, че е измамник?
Просто, да е имало куп позитивни мнения. Да е бил напърви план отдавна.

# 511
Такса 50 лева,  че и със записване ???   Здравия ви разум в такава ситуация веднага трябва да се намеси. Това е кожодерство! 
Не знам на къде върви света, но това са ненормални работи.  Хората които имат дарба свише не си позволяват да слагат ценораспис.

# 512
  • гр.Пловдив
Такса 50 лева,  че и със записване ???   Здравия ви разум в такава ситуация веднага трябва да се намеси. Това е кожодерство! 
Не знам на къде върви света, но това са ненормални работи.  Хората които имат дарба свише не си позволяват да слагат ценораспис.

Ашколсун -100% на ден ги праска по 10 човека ,смятайте за месеца каква е облагата -нека му е лошо на Гошо ...

# 513
"Здравия ви разум в такава ситуация веднага трябва да се намеси. Това е кожодерство! ".
Тук няма здрав разум. Има безнадежна надежда и аз не знам за какво. Толкова ли не раэбрахте, че ви лъжат? И ви вземат парите?

# 514
Да, а като нямат такса - пак подозрение, че нещо не е на ред..)
Хората които имат дарба свише не си позволяват да слагат ценораспис.

# 515
Не съм много съгласен с това, че ако няма такса са подозрителни.
Ако отида при такъв човек който няма такса,  гледа ми и познае ( най-често много специфични неща, които ги няма при всеки човек), просто сърце не ми дава да не му оставя някой лев. Човека ме е приел, отделил е време и има дарба (това в идеалния случай). Редно е да му дадеш нещо.  Ако нямат пари хора от село носят плодове, яйца.
Но да е изпляскал една солена такса,  да "гледа"  на конвейр, да препира и приказва общи приказки - на такъв му трябва здрав прердах, че се подиграва с хорските неволи и страдания!

# 516
Да, Лан, точно така е и така трябва да бъде.
Закона на Даването и Получаването.
Но аз като разказах, че ММ помага безвъзмездно и в другата тема ме “разкостиха”..)

# 517
Ейнджъл,  не е закон за даването и получаването.  Просто помагаш и не търсиш възмездие за помоща си. А това,  че отсреща искат да се отблагодарят си е тяхно решение. Не може да се изисква да се отблагодаряват, когато помагаш,  НО когато помагаш трябва да има уважение от другата страна. Да уважават човека който им помага. Уви,  това рядко го има, повечето имат претенции и изисквания - тези които търсят помощ визирам. А това страшно много натоварва и изцежда силите на хората с дарба.
Интересно ми е що за човек е съпругът ти. Виждайки болката в някой хора се раздава повече от силите си, но това е друга тема. Simple Smile

# 518
Да, така е.
И в това е парадокса, хората не са благодарни за нищо, особено за нещо, което не могат да остойностят.
Мъжа ми се учи още и никак, ама никак не му е леко.
Още не е намерил неговия начин да се пречиства след посещението.
Понякога се превива от болки, защото е взел болката на пациента и не успява да я изхвърли и от себе си.

# 519
Ейнджъл един въпрос имам. Мъжа ти винаги ли казва, това което вижда? Или понякога премълчава за да не "боли" (на питащия)?

# 520
Хубав въпрос.
Понякога замълчава, да или омекотява отговора, за да не остави човека без надежда.

Защото, докато човек има вяра има и шанс.
И не трябва да му се казват крайни неща, защото ще го кодира.

# 521
На 100% има неща които вижда но не му позволяват да ги каже.  Нямаш право да отнемаш вярата, дори когато положението е безнадежно! Има моменти в които се намесват по-висши сили и ситуацията се променя, независимо какво е казал този който гледа. Не винаги се случва, но го има.
Сега видях че и Ейнджъл е писала. Това е така както го казва.
Има и една особеност,  ако гледащия каже нещо, което не трябва, после той носи отговорност за някой неща и за това прошка няма-отнася си го. Има хора с дарба които са я губели точно заради такива неща.

# 522
  • София
Gentle_flower, защо смяташ, че е измамник?

Ами от опит го казвам, мои приятелки също го посетиха. Друга дума за него освен измамник нямам.

# 523
Да, така е.
И в това е парадокса, хората не са благодарни за нищо, особено за нещо, което не могат да остойностят.
Мъжа ми се учи още и никак, ама никак не му е леко.
Още не е намерил неговия начин да се пречиства след посещението.
Понякога се превива от болки, защото е взел болката на пациента и не успява да я изхвърли и от себе си.
Точно това щях да напиша.
Хората са не само неблагодарни, но и завистливи. Ако имаш дарба, която трябва да поставиш в услуга на човечеството, то хората не само се възползват от нея, но и се опитват да ти навредят.  Не мислят за последствията, естествено. Но се опитват да си задоволят нисшите страсти.
Да не споменавам болката, защото всяко нещо се плаща физически. Това, обаче за средностатистическия ум е нещо непонятно.

# 524
  • Варна
То освен, че таксата е 50 лева което е много, гледа на конвейрн, със секретарка майка му. Ами в еди си кой хотел и номер на стая, той следващия път може да е в друг хотел и номер на стая. Дават се някакви пари на случаен човек без постоянни координати.
А чудно ми е каква е причината за увеличение на таксата от 40 на 50 лева, увеличени производствени разходи и консумативи ли!

Общи условия

Активация на акаунт