Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 248
  • 819
  •   1
Отговори
# 555
За тази Симона от Казанлък беше писано преди време от хора които са ходили при нея. Нямам възможност сега да ровя в темите назад но потърсете.

# 556
Аз бях ходила при Симона(Стефка) от Казанлък. Гледа на снимка. Каза ми някакви неща. Първото не се сбъдна, мина срока вече. За другите неща ще чакам догодина да видя. Друга моя позната също ходи, ми тя пък доволна:innocent:

# 557
Здравейте отново! Някой може ли даде отзив за Поли, която гледа на таро? Прегледах темите имаше положителни, но и отрицателни отзиви, та, ако някой наскоро са му са се сбъднали прогнозите, може ли да сподели? 50/50 съм да се свържа с нея. Благодаря предварително! Хубав и успешен ден на всички!

# 558
Здравейте отново! Някой може ли даде отзив за Поли, която гледа на таро? Прегледах темите имаше положителни, но и отрицателни отзиви, та, ако някой наскоро са му са се сбъднали прогнозите, може ли да сподели? 50/50 съм да се свържа с нея. Благодаря предварително! Хубав и успешен ден на всички!

Аз категорично няма да се консултирам повече с нея.То колкото за толкова гледане на Таро и аз мога,няма нужда.

# 559
Срокове и време не може да се очаква при ясновидство. Просто “време” не може да бъде видяно.Ако дадено събитие се е сбъднало в някакъв срок това е по-скоро съвпадение.

# 560
Здравейте, ето актуална информация за някои лица, които са споменавани в много стари теми.
Ходжа Мехмед от село Самуил - гледа за бъдещето, като смята някакви неща чрез имената на човека и майка му. Дали познава, не мога да потвърдя още нищо. Ако предстои тежък период, казва какво да се направи. Взима, колкото му се остави; уж развалял и магии;
Ходжа Севгин, село Церовище до Шумен - още живее там, но явно трябва да улучи човек кога си е вкъщи ;
Ходжа Ахмет, с.Просеник,  общ. Руен, обл. Бургас - прави нещо като пречистване и муска, не знам още какъв е ефектът. Взима, колкото му се остави;
Ходжа Сабри - ул. Хисарска 46а, Айтос - прави нещо като пречистване и муска, не знам още какъв ефект има. Взима, колкото му се остави;
Халид в с.Дянково, общ. Разград - Не знам дали е ходжа, но каза, че развалял магии
Добринка от с. Игнатиево - гледа, не знам още дали познава за бъдещето, но за миналото и настоящето по-скоро ми наговори глупости или някакви общи неща. Иначе взима колкото й оставиш. Искаше да ми отключва късмета, ама отказах.
Галя от с. Долни Чифлик, Варненско (сестра на починалия ходжа) - гледа уж на боб дали му има нещо на човек. (Имаше такса, но не си спомням точно колко беше - май 20 лв) Искаше някакви води да ми лее за пречистване - по 50 или 100 лв на вода беше. Шарлатанка ми се стори, така че отказах.

За съжаление са починали:
Ходжа Реджеп , с.Цар Самуил, общ. Тутракан, обл. Силистра
Ходжа Радко, гр. Долни чифлик, обл. Варна
Атидже, с.Слънчево, общ. Аксаково, Варненска област (Казаха, че имало една жена, която гледала, ама била починала, но дали е тя, не съм на 100 % сигурна.)

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 11:58 от Mis8Nina

# 561
Първия ходжа ми каза че не се занимава с такива работи и не вярва в магии

# 562
Здравейте преди време питах но без резултат,пак да попитам за една жена от Горна Оряховица живее до окръжна болница в града казва Радка...към  65 годишна,занимавала се и с билки.
Някой да знае нещо ?

# 563
Аз бях ходила при Симона(Стефка) от Казанлък. Гледа на снимка. Каза ми някакви неща. Първото не се сбъдна, мина срока вече. За другите неща ще чакам догодина да видя. Друга моя позната също ходи, ми тя пък доволна:innocent:

Здравейте!
Следя форума от доста време, но едва днес се регистрирах, за да споделя впечатленията си от Симона от Казанлък. Свързах се с нея по телефона преди около месец и половина и останах впечатлена от топлината й!
Доколко предсказанията й се сбъдват - това още не мога да потвърдя, рано е, но в нейно лице аз вече имам довереник, мъдър довереник при това. Възприема нещата по сходен с мен начин и този резонанс, заедно с човещината й, е много ценен за мен.
Благодаря ни всички вас, които споделяте впечатленията си.

# 564

Здравейте!
Следя форума от доста време, но едва днес се регистрирах, за да споделя впечатленията си от Симона от Казанлък. Свързах се с нея по телефона преди около месец и половина и останах впечатлена от топлината й!
Доколко предсказанията й се сбъдват - това още не мога да потвърдя, рано е, но в нейно лице аз вече имам довереник, мъдър довереник при това. Възприема нещата по сходен с мен начин и този резонанс, заедно с човещината й, е много ценен за мен.

Специално за това ли се регистрирахте?!

# 565
Някой с мнение от личен опит за Керанка от Добрич...спешно!Благодаря

# 566

Здравейте!

Специално за това ли се регистрирахте?!

Да! Симона беше с мен в изключително тежка за мен ситуация - неотлъчно!, - и в 3 през нощта, и това е моят начин да й благодаря.

# 567
Някой с мнение от личен опит за Керанка от Добрич...спешно!Благодаря

Познава за минало и настояще около 80-90%. Това, което ми каза за бъдещето, още не се е случило. По нейните думи през тази година трябва да се случи това, за което питах, но към днешна дата няма и грам инидкация за случване на подобно събитие. Но ще видим, ще дам обратна връзка ако стане Simple Smile 
Иначе няма твърда такса, колкото оставиш.

# 568
Не знаех, че Л.Алексиев има фиксирана такса.Ходих съвсем скоро и ми направи впечатление, че няма такава навалица като друг път, но не я свързах с таксата. Преди беше кой колкото остави.Майка му ли предупреждава за таксата?
Първият път когато ходих, преди месец и половина, самият той каза ,че хонорара му е 40лв. Вчера една жена, на която й е за пореден път ходене каза ,че е увеличена на 50 лв. Не знам....аз оставих 50 лв. Жената преди мен също беше оставила 50 лв. Имаше хора, в смисъл такъв, че имаше закъснение в рамките на половин час от записаният час и може би затова.

Къде приема този човек, в кой град е? И защо има такса, писна ми от фиксирани такси, не разбирам всеки човек който е доволен ще остави поне 10,20 лв и пак той няма да е на загуба. Даром, ако имат наистина дарба,даром трябва и да гледат и помагат. Пък ако някой иска да даде, да даде от себе си

# 569
Приемаше преди години в Шумен. В последните 10 години не съм се интересувал къде. Ако има някой от Шумен  - да каже.
В него регион съм чувал, че има хора с дарба и наистина познават. Но вече нямам познати които да живеят там и не мога да помогна с информация.

Общи условия

Активация на акаунт