Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 263
  • 819
  •   1
Отговори
# 540
Душата се преражда много пъти и всеки път различно, за да добие нова опитност, а често и да
“изкупи” предишни грехове и карми.
Сложно и непонятно е за масата, да.

Видях майка ми (душата й) как избра да си отиде, видях и добър приятел как се предаде накрая и си отиде от скоротечен рак.
Душата сама избира, факт. За нас, човеците остава болката и неразбирането. Има народи, за които смъртта не е крайната спирка.
Няма как по-просто да ти го обясня, а и не се смятам за експерт по въпроса, тепърва имам още много да научавам и да се развивам.

# 541
От гледане на карти до гледане на карти има много голяма разлика. Това важи и за човека който ги тълкува. Има хора които са се научили да гледат и познават. Има такива за които картите са само параван за дарбата им. Има и пълни бездарници които плещят глупости.
Картите показват отговор на въпроса, ако редящият ги има възможност да ги тълкува а не влияят на човека за конто примерно се пита.
Виждал съм как циганка гледа на обикновенни игрални карти и с 100% точност описва събитията от миналото на човек, за които няма как да знае, както и за настоящето. Това е дарба и умение за тълкуване на картите.

По-горе сте писали за вода и зареждането и.  Не подценявайте тези неща!  Най-близкия пример за който се сещам е светената вода в християнството.  В исляма ходжите също четат на вода и пускат в нея листчета хартия с написани молитви.  Циганите също имат подобни ритуали. Има и значение от къде и кога се взема водата и как,  за добро или за лошо. Но за тези неща не се приказва много.

# 542
Niakoi znae li koordinatite na Dido ot Shumen?Chuh che e dobar!

# 543
Дидо от Шумен е енергиен лечител, не е ясновидец. 089 8537336.

# 544
На каква възраст е този човек ? Има писано за него във форума още 2015 !

# 545
  • София
От гледане на карти до гледане на карти има много голяма разлика. Това важи и за човека който ги тълкува. Има хора които са се научили да гледат и познават. Има такива за които картите са само параван за дарбата им. Има и пълни бездарници които плещят глупости.
Картите показват отговор на въпроса, ако редящият ги има възможност да ги тълкува а не влияят на човека за конто примерно се пита.
Виждал съм как циганка гледа на обикновенни игрални карти и с 100% точност описва събитията от миналото на човек, за които няма как да знае, както и за настоящето. Това е дарба и умение за тълкуване на картите.

По-горе сте писали за вода и зареждането и.  Не подценявайте тези неща!  Най-близкия пример за който се сещам е светената вода в християнството.  В исляма ходжите също четат на вода и пускат в нея листчета хартия с написани молитви.  Циганите също имат подобни ритуали. Има и значение от къде и кога се взема водата и как,  за добро или за лошо. Но за тези неща не се приказва много.

Моля, сподели координатите на тази циганка!

# 546
Незнам защо, но циганите имат дарба. Мен циганка така ме изплаши. Разминахме се на тротуара, аз си водя детето от детската. Тя както минаваше до нас я хвана за ръката. Искам да и гледам. Пари не искаше. Каза ми неща и позна.

# 547
Хората при които аз съм ходил и наистина ми са познавали не гледат повече. За нея научих тук от форума. При тази жена съм ходил преди 5 години. Исках да отида при нея пак преди 2 години но жената повече не гледала.

# 548
  • гр.Пловдив
На който е гледала циганка на ръка,вкл. и на мен и на мои познати ,които са ми разказвали през годините се е сбъднало.
И то е било съвсем случайно,естествено,за 1 цигара ,1 кафе или дребни монети за хляб ....как познават на ръка идея си нямам !

# 549
  • Варна
Къде ги намирате тия циганки пък и спонтанно да ви спрат и да познаят.
Последните десет години не съм засичала такива, но преди това игнатиевските циганки бяха обсебили Варна, и на софийската автогара са ме спирали няколко пъти. Ами целта им изобщо не е гледане за което искат да ме спрат, а съвсем друга. Те даже почват да нареждат и без ръка.

# 550
Не мисля,че всички циганки познават.Пълно е с шарлатанки из улиците.Мен която ме е спряла все врели и некипели ми е дрънкала. Колко голяма късметлийка съм,какъв хубав живот ме чакал,колко богата ще съм,колко добро сърце имам,как ми завиждали всички 😂😂😂,колко съм красива.Трябва ли да уточнявам,че нищо такова няма 😄.И всички тези неща ми ги дрънкат без да искам да ми гледат.
Един ден се разминах с 3 на тумба събрани.Еднага тръгна след мен с викове како,како дай да ти гледам.Изобщо не я отрази, подминах ги,отидох отдругата страна на булеварда да чакам да ме вземат,след малко идва другата, седна до мен и почна дижурната песен. Аз и викам не искам,тя си знае нейната пари не искам да ми даваш,искаше да ми показва да видя колко пари имала,аз пак и казвам ама не искам бе жена,билки искаше да ми продава да ме пазят от завистта на хората😂.Вика ми скоро ти е гледал и някой друг,ама ти не си искала или избягала нещо такова не помня вече.Беше ми на устата да и кажа, ми да,преди  малко твоята приятелка на отсрещния тротоар ме заследи ама аз не я отразих,но ти взе,че дойде. Ама се правя на окачена с тях.Да ви кажа честно,мен ме е страх от тия циганки да не ме прокълнат,ако ги насмета😂😂 и съм много деликатна с тях.

# 551
Здравейте, къде мога да видя "белият" списък на наистина добрите гадатели...пише на 1стр, но не виждам нищо такова🤔🧐 Моля споделете човек, който наистина добре предсказва бъдещето и хваща ако има магия или друга магия в районите на Превен, Ловеч, В.Търново, Габрово, Казанлък Ст. Загора...Благодаря предварително.

# 552
Здравейте! Любомир Алексиев от Шумен, мисля че приема в град София, Младост 4 , сграда на Технополис. От кога има промяна в адреса и къде се намира мястото? Благодаря!

# 553
  • София
Здравейте! Любомир Алексиев от Шумен, мисля че приема в град София, Младост 4 , сграда на Технополис. От кога има промяна в адреса и къде се намира мястото? Благодаря!
В Парк хотел Москва, София

# 554
  • Варна
Ако някой посети Симона от Казанлък, моля да сподели мнение.
Стана ми любопитно, чак и гаранции се дават.........!?

Общи условия

Активация на акаунт