Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 813
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Горещо 😂😂😂.

В началото  културния шок беше огромен, но  след толкова години свикнах. Иначе хората са много приветливи и гостоприемни. Доста е скъпо.

# 226
Аз да се "похваля", че малкият е с варицела.
Голяма лудница е с две деца + болести.

# 227
Адски неприятно,дано бързо да минават болестите.
Ние пък борим младежа да не стане астматиче,че на там са тръгнали нещата Sad

# 228
  • София
Адски неприятно,дано бързо да минават болестите.
Ние пък борим младежа да не стане астматиче,че на там са тръгнали нещата Sad

Няма да стане астматик. Но се подготви за едни кошмарни две години. Към седмата година стават по-устойчиви децата.

# 229
Моят снощи  беше с температура, днес все едно нищо му няма, няма темп, хрема, нищо, жизнен, играе. Но аз пак го мисля, дадох му Осцилококциум, пръснах в гърлото...
И моя беше така,задържах го 2 дни в нас,за да видя на какво ще избие след температурата,но нищо му нямаше.Пуснах го на градина и след 2 дни цъфна с брутална хрема и кашлица и още я боря.Записах час при Рада Маркова,някой пита за нея.За съжаление ни се е налагало доста пъти да я посещаваме-добър специалист е
Stelmo, как се развиват нещата при вас? По-добре ли сте? Ние вървим по вашия сценарий, един ден температура, после, нищо, сега хрема. Опитва се да покашля, но май е заради секретите, които му се стичат по гърлото. Ще видим накъде ще избие...засега поне продължава да няма темп, което е добре.

# 230
Almond12,изкара си някакво вирусче,като само 1 ден беше температурата,след това сопол и кашлица.Кашлицата си я има все още от време на време,но неговата си е алергична.Вируса,който е изкарал е отключил пак проблема,който си има.Сега е на ксизал и започна и ефира и се надявам нещата да се подобряват.

# 231
Дано, бързо възстановяване!

# 232
Бързо да се оправяте и вие Flowers Four Leaf Clover

# 233
  • София
Стелмо, от Ефира може да получава стомашни болки. Не е задължително, но го имай предвид.

# 234
Да,запозната съм с евентуалните странични ефекти.
Доста я отлагах,но няма мърдане вече,трябва да се види и с нея как ще е положението Sad

# 235
  • София
Да, и аз отлагах. После го отчетох  като моя грешка. При голямата се появиха болки и преминахме на оригиналния препарат. Знаеш ли какво мисля, че имаше много добър ефект при нас. Всяка лято правеше физиотерапия.

# 236
Аз малко страничен въпрос от болести да задам С какво изпирате петна от трева по дрехите

# 237
M,какво представляваше физиотерапията?

# 238
Ако не падне с вениш,ги бракувам за вкъщи за двора.Трева само пера,ако е кръв директно хвърлям,тамън и лоши спомени да не ми навява.
Аз се връщам от БХС,пак ще си имаме момченце 💙

# 239
  • София
M,какво представляваше физиотерапията?

Магнит на бял дроб, нагревки на синусите с лампа и увч пак на синусите.

При нас Ефира беше в комбинация с Пулмикорт и определено имаше ефект.
Съчувствам ти като знам колко е трудно. От всяка хрема може да започнат да "свирят".

Общи условия

Активация на акаунт