Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 830
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
Сама си я написах. Не съм слагала период, тя е по-скоро за пред техния директор, да оправдае отсъствието. Ако трябва, разбрах се стях, да попълвам такива вс месец или колкото често е нужно. Най добре говори с директора на вашата градина.

# 271
Coco, в София ли си? Тук също вече може да се извиняват с такава декларация за периода, в който София е в червена зона, говори с директорката.

# 272
Да,за София се извиняват служебно.Попълвам една декларация за дните/периода в който е отсъствал.

# 273
Дъската е от алито,още не е дошла обаче.Пише че е към 70 см.,надявам се не са много дребни чарковете.Иначе имаме две такива около 35-40 см са и пада голяма игра с тях.

# 274
Не не съм от София, ще обсъдим с мм и ще попитам и в градината, тя едната му г-жа все ме пита как е,не му ли липсва градината☺

# 275
Аз тайничко тайничко да се похваля, че си чакаме бебче. По мой изчисление ще е юнче. Още не мога да го осъзная, но е факт Simple Smile

# 276
Tweety, честито, лека бременност да караш и добре дошла в клуба на бременните Heart

# 277
  • Down Under
Честито Tweety, лека и безпроблемна бременност ❤

# 278
Честито Туити! Лека и безпроблемна бременност!

За подаръците - закупих миналата седмица много импулсивно Grinning но имах нужда от шопинг терапия. Обичам  да купувам и винаги да имам под ръка по нещичко. Взех огромен багер, вертолет, камион и полицейска кола. Като разбира се няма да бъдат раздаване наведнъж. Имам от миналата година (от намаление от Комсед (който ме прецакаха с неработеща проходилка Neutral Face)) таблет, имам и един огромен багер.
Имам е още няколко неща в "склада" - една писта с коли (  И двамата обожават количките и направо ги счупва от игра) имам и едни кубчета за малкия, и сортер за него.
Честно казано знам, че прекалявам и въобще недоумявам защо продължавам да купувам...
Направих оборка на неработещите и счупени неща и пак 5 кашона останаха ...

# 279
Моят не пази играчки, почти всичко е изпочупено или разпиляно освен легото, което няма счупване Grinning Нямаме абсолютно нищо запазено за малкото, а за големия не си давам много зор в измислянето на играчки, понеже знам че ще издържат някой друг месец в най-добрия случай. Grinning

# 280
  • Down Under
Верче, много подарък, много нещо, направо да го пращам при вас 😅 къде ги държите всички играчки? Ние хем сме в къща и вече не намирам място, къде да прибирам и нареждам. Реално погледнато, в сравнение с другите деца, моят няма чак толкова много играчки, но ММ ако питаш сме заринати. Добре че имаме двор и голяма част от нещата са навън, складирани в един гигантски, тип пиратски сандък.

# 281
Като сме на тема подаръци, ще правите ли адвент календар? Никога не съм правила и се чудя дали да не измисля нещо ,само се притеснявам че малкия изобщо няма да се стърпи до другия ден за да отвори следващото капаче или там каквото го реша.😄

# 282
При нас не би имал ефект, всичко ще се отвори още първия ден Grinning а толкова неща макар и дребни да му дам в един ден, май съм по-скоро не Simple Smile

# 283
Горди,
Имаме 4 такива огромни кашона В стаята на баткото
https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/children-small-s … igrachki/00328837

Отделно има бюро за флумастери и подобни и част от книгите.
Другата част от книгите наредихме на една библиотека в стаята.

И неприбрани му стоят ей този тунел  и една работилница с инструменти
https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/toys-pla … za-igra/10192013/
https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/toys-pla … palatka/10243574/

Малкият в неговата стая има едно кашонче засега Blush

# 284
  • Велико Търново
Честито tweety :* пожелавам ти лека бременност и щастлив финал. Отговаряш и ти на заглавието на темата вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт