Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 849
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
И аз бих го записала на всякакви спортове,танци, изкуство стига да има желание за момента не проявява такова освен, че си свири на детското пиано и си чака китарата от дядо Коледа.В нашия град всички занимания за деца са от 4 години, така че догодина живи и здрави ще го умуваме. В градината за първа група няма никакви допълнителни изяви нито английски език, нито спорт или танци. Всичко започва от 4+ .

# 376
  • Down Under
Горди, роди си още едно и няма да ти е скучно Joy
Верче, ти пък, що за съвет 😂 аз това едвам изгледах, не се хващам за второ чудо да стане 🙈
Моят хайванин сам не се заиграва, на 4г мъж стана. Приятелки с момчета ми казваха, че след третата година ставало по-лесно, ама при мен нищо лесно не става 🤪 играе на земята и аз до него наредена, на дивана не, трябва да съм и аз на земята. Сам и за секунда не се застоява, играе си, но трябва да има някои неотлъчно. Къде сбърках 😢 За това вече с нетърпение чакам училището. Дано само ходи с желание, че и аз да съм спокойна и да си върша работата 🤞🏻

# 377
Вече, вратичката в нашата дг е да се запишат 10 деца от една група за занимания...НО , всичко е за 2-ра група. Нашите от 1-ва...нищо. В други дг в града имат занимания и от 1 група...ама явно аз не проучих добре въпроса къде да ги запиша...

# 378
Дядо Коледа тъкмо мина през нас,нямам търпение да ни събуди утре сутринта с вълнението си 🥰.(не обръщайте внимание на рисунките му по стената 🤪)

# 379
  • Велико Търново
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и щастливи и неуморни в игрите!

# 380
  • Down Under
Весли празници! Бъдете живи и здрави ❤

Нашият ден преполови, подаръци много, доволно е детето. Най-много му хареса, че е цял ден в басейна и има кой да се занимава с него. Голяма компания се събрахме, но тук е жив ад 42 градуса 🥵

# 381
Честита Коледа! Здраве и благополучие за всички ни! 🎁🎄🎅

# 382
Весела Коледа!

# 383
Весели празници, момичета! Много здраве, късмет и спокойна 2022-ра!

# 384
Весела Коледа! Да сме здрави и все така задружни.

# 385
  • пловдив
На малката Дядо Коледа донесе голямо плюшено Пони ,пъзели и конструктор.Много е щастлива и доволна и най -много харесва Понито Simple Smile

# 386
  • Down Under
При нас най-голям хит се оказаха боичките за баня. Клепа, рисува, маца, изтрива го и на ново. И най-хубавото е, че нищо не чистя, само с вода се измива. Не можем да го изкараме от ваната сега 😅

# 387
Очаквано легото и мегаблока са хита при нас,другите му задържаха за ден само интереса,дори и пиратския костюм.

# 388
  • Велико Търново
Честита Нова година!!! Бъдете здрави и щастливи! Нека годината бъде спокойна и много безгрижно небрежна!
Благодаря на всички ви тук, за подкрепата миналата година и силно вярвам, че всичко си е останало в миналото и всички ни хубавите дни очакват!!!

# 389
🎉🥂🍾
Здрава да е!
Късметлива да е!
Щастлива да е!
Мирна да е!
Честита да е 2♡22 година!

♥️

Общи условия

Активация на акаунт