Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 833
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Моя е беличък и гледам да го мажа,не е изгарял до сега. Вчера бях до аптеката търсех бочко слънцезащита и против кърлежи но бяха свършили. Аптекарката ми предложи този спрей на Avene,беше на промоция но не го взех исках да го проуча първо. Но слънцето наистина е много силно усещам, че лятото ще е страшна жега.

На каква възглавница спят децата ви? Моя е на една ,която изобщо не е подходяща за него. Четох,че над 3г трябва да са на възглавница до 7 см висока, харесах една която онлайн видях,че  има в Хиполенд и тези дни ще идем да я видим ако я има налична.

# 526
Не знам за авен не съм ги ползвала като марка.Гледай да е максимално изчистена откъм съставки,иначе и моят е бял като мене,ама аз ставам рак а той арапче 😁.Спи на около 3-4 см. мемори на тед от около две години някъде.Някой път идва да си доспива при мен на спалнята,особено ако е болен както беше последната седмица и спи на нашите.Пак с на тед мемори около 10 см.са мисля.Общо взето го оставям както му е удобно,някой път заспива на декоративните с пес патрул които са около 3-4 см. и не го и местя.Купи му няколко и да си избере,за висока е рано според мен.

# 527
Може ли да ми кажеш как точно се казва тази на Тед, защото разглеждах в сайта им но нямат размери коя колко сантиметра е и не се ориентирам

# 528
Тази е неговата,в сайта и аз не я намирам.
https://www.emag.bg/vyzglavnica-ted-aloe-sense-bjal-50x70-cm-260 … tm_medium=android
Тази е на моя.
https://www.emag.bg/vyzglavnica-ted-memory-bambukov-vyglen-svalj … tm_medium=android
Тази е моята.
https://www.emag.bg/vyzglavnica-ted-bed-ead-aero-pillow-box-40-6 … tm_medium=android
Общо взето отиваш в някой магазин на тед и си избираш,в сайта явно поддържат само наличните в софийския склад не знам.Много малко ми се вижда.В тукашния магазин имат над 30 вида възглавници и около 10 вида детски.

# 529
Мерси, лещичка 🌸
Ще видя тази от Хиполенд ,която съм харесала и до Тед ще отскочим и ще избира сам дано имат наличности.

# 530
Моят има много възглавници. Основно ползва една антирефлуксна (триъгълна с наклон), има е една доста дебела, има облачета, звездички и други. Която, където свари. През нощта основно спи без.

# 531
Coco, ние две поредни лета го ползваме. Доволна съм, особено след като детето получи обрив от Ла рош. Лесно се разнася по кожата и попива. Не се е случвало детето да изгори.

# 532
Аз продължавам да залагам на бочко и след силно слънце ранисептол или пантенол.
Лещичка, загледах се в състава на Бочко в сайта на Лили и видях че има Октокрилен а до колкото знам е една от опастните съставки. Аз ще го пропусна Бочкото.

Данимоли, ние 2 години ползваме Ла рош не сме имали проблеми мислех да разнообразя . Та ще видя в крайна сметка какво ще взема.

# 533
  • София
Много харесвам козметиката на A-Derma. Мисля, че е най-добрата за детска кожа, само цената никак не ми се нрави.

# 534
  • Down Under
И аз ползвам на Ла рош и след баня мажа с крема за след слънце  https://remedium.bg/la-roche-posay-anthelios-promo-komplekt-za-d … -dush-gel-78695/p
Тук в училище на обяд ги мажат със слънцезащитен, преди да излязат да играят. При нас рискът от рак на кожата е много висок. Винаги е с бански с дълъг ръкав.

# 535
Горди,свикна ли малкия с училището?

# 536
  • Down Under
Горди,свикна ли малкия с училището?
Ох Коко, да не казвам голяма дума, но да. Вече два поредни пъти не плаче преди да тръгнем за училище. Преди това повръщаше от нерви и рев. Бяхме се разбрали да го вземам на обяд. Т.е му се събираха 3.5ч на училище. Така изкара три седмици, но вече минахме на цял ден 8.45 - 15.30ч. вторник и четвъртък. Ако го питаш, искаш ли на училище, винаги отговорът ще е НЕ, но госпожите казват, че му е добре и участва активно. Голяма драма, голяма .. скъси ми се живота от нерви два месеца.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 16:30 от gordi

# 537
Аз да питам има ли някаква промяна е поведението на малките от както станаха на 4? Дали има някакъв скок в растежа, " пубертет " или каквото и да е, защото моята стана невъзможна , само се сърди,налага и плаче за щяло и нещяло.

# 538
  • Down Under
Аз тъкмо се канех да питам същото 🤪 моят от кротко дете се превърна в една фурия, мислеща само каква да я свърши! Не се тръшка, но ми ревтуни ако не стане на неговата. Всяка игра се превръща в беля . Уж порастнаха големи деца, но определено за нас като родители, не става по-лесно 🥲

# 539
Същата работа. Показва си лошото лице, когато е много гладен или му се спи. В другите случаи е сравнително спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт