Великобритания - тема {89} Лятно-Морска-Не локдаунска

• 45 861
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Bristol
Мери, как сте? Пиши, мислим ви.
Hannah, мерси 🤗 добре сме с щерката. Освен подсмърчането, за сега, друго няма. Както дъщерята каза, боледувала е друг път, не от Ковид и се е чувствала много по-зле. Значи, ако не бях я натиснала в петъка да направи тест, въобще нямаше да заподозрем, че сме с Ковид.
Мъжът е ок, изолира се от нас Simple Smile
Не знам дали ваксините помагат или просто сме от тези, които леко изкарват Ковид. Нейната карантина свършва в събота, неделя може да излиза. Аз съм до четвъртък следващата седмица, букнах си петъка оф. То не стига, че съм арестувана, ами и работя от вкъщи. Поне като съм свободна, да се насладят на 3 почивни дни 😁

Чакам да чуем довечера какво ще измислят с План Б. Маски, работа от вкъщи, ваксинационни сертификати или нещо друго.

Смених полетите до България тази седмица за догодина лятото. Отмених резервацията в Австрия, сега ще си преследван депозита, който не го дължа, но ми го удържаха 😔 Рефънд съм клеймвала и за тестовете за пътуване. Направо ще забогатея, ако успея да си върна парите 😂

Здраве желая на всички и само положителни емоции 🤗 💕

# 646
Радвам се че всичко е наред и е много обнадеждаващо лекото прекарване след ваксини. Все така да сте и да имате хубави празници!

Happythought, има ли сняг при вас? Хубави снимки си пуснала.
Дай, моля, още снимки на прекрасните ти котанки:)

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 16:17 от Hannah*

# 647
  • UK
Мери, радвам се че така леко го карате!

Сега, тъкмо чух по радиото, че натискат БД да подава оставка заради партито миналата Коледа. Дано няма драстични и мерки.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 16:54 от GreenP

# 648
Голяма патардия заради едно парти. Все едно повече от 1/3 не са правили същото въпреки мерките...

Мен ме интересува децата кога ще ваксинират. Европа, Австралия, Канада и САЩ вече го правят. Тук разбирам за поредното училище с бум на ковид. Повече от месец все някой в класа болен и от там целите им семейства + недостиг на учители. В същото време десетки хиляди деца са с long covid и проблеми 😠

# 649
Памперс, не е съвсем така, едно парти, ама от хора, които са начело на държавата, налагат мерки, а самите те не ги спазват. Докато са си празнували, на близките на починалите в старческите домове дори не им е било позволено да си кажат последно сбогом. За едни може, за други не, чист цинизъм.

# 650
То БоДжо и маска не носеше...
Но не са единствените неспазващи правилата. Да им лепнат гласуваната глоба и да насочат усилия в по-креативна посока. Не е сега време за селски разпри, а за действия.

# 651
  • някъде в орбита...
То БоДжо и маска не носеше...
Но не са единствените неспазващи правилата. Да им лепнат гласуваната глоба и да насочат усилия в по-креативна посока. Не е сега време за селски разпри, а за действия.
На същото мнение. Да не говорим че като гледах видеото не съм много сигурна колко сериозно го говореше тази, та в моите очи разхвърчаха перушина за нещо несигурно, и мелят за него нон-стоп вместо да решат кардинално въпроса и да се приключи.

# 652
  • София
Момичета, пропуснах Борис! Може ли някой да ми каже за новите правила моля?

# 653
Момичета, пропуснах Борис! Може ли някой да ми каже за новите правила моля?
Доколкото чух, чакат да се вдигнат бройките на 10 000 (не чух защо) и вкарат план Б - работа от вкъщи. Като приспя домочадието ще се ровя за подробности.

# 654
  • UK
Заповядай

# 655
  • София
Ясно! Благодаря ви, момичета! В момента съм в движение и нямаше как да ровя.

# 656
  • UK
А, пропуснала съм, че вместо изолация контактните ще се тестват.

# 657
  • Bristol
Ето линк и към BBC, ако някой иска по-подробно да чете
https://www.bbc.co.uk/news/explainers-52530518

# 658
  • София
Важното е, че няма да спрат децата от училище! Просто като разбрах за на Божо извънредното обръщение пак и ми се сви всичко ..

# 659
  • Манчестър
И що така сега? Нали призива беше ваксиниране, та ваксиниране…Не знам колко си процента от населението е ваксинирано, ама NHS пак се задъхвал с не знам колко си бройки…..Как пък не им писна….
Отивам да си купя ски почивка…..кълбото се върти, живота продължава……

Общи условия

Активация на акаунт