Великобритания - тема {89} Лятно-Морска-Не локдаунска

• 45 876
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Повечето ми познати се оплакват от косопад след прекаран ковид. За нейно успокоение да попита в аптеката. Там има здравни консултации и ще я насочат. Важното е, че е добре и го е изкарала леко.

За адвентите научих от учителката по немски в гимназията. Тя ни разказваше за тази традиция и ни беше поръчала календар от Германия. Отваряхме го по ред на номерата. Миналата година за пръв път ползвахме и у дома. Просто не е моето нещо.

Вежи, Ронка, да оздравяват бързо децата!

# 586
Благодаря,момичета.Бъдете здрави!

# 587
Ние пак осъмнахме със сняг. Цял ден градусите са около нулата.

Допълвам: Ако имате Storytel, пуснали са адвент с книги. С детето слушаме по една детска вечер. От тези за възрастните ще си набележа няколко след това да слушам попътно за работа.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 19:20 от Pampers

# 588
Ние пак осъмнахме със сняг. Цял ден градусите са около нулата.

Допълвам: Ако имате Storytel, пуснали са адвент с книги. С детето слушаме по една детска вечер. От тези за възрастните ще си набележа няколко след това да слушам попътно за работа.
Как така адвент книги? С малки разкази или?
Аз слушам много, не ми работи радиото в колата и си пускам да слушам книга, докато карам. А работата ми е на 40 мили 😂. Днес подхванах Лолита.

# 589
Само ние ли караме на вредни шоколадови коледни календари 🤣
Даже дъщерята забрави да го "подкара" вчера, днес навакса, да не я мислите 😀😀😀

# 590
  • някъде в орбита...
Само ние ли караме на вредни шоколадови коледни календари 🤣
Вие поне и календари имате. Аз вече трети път тази седмица влача цели шоколади от магазина Grin Animal Pig Satisfied

# 591
Ама моля, шолодатите си вървят по успоредна, директно от Асда влизат вкъщи.
Купих един Бейлис, да се намира по Коледа. Вчера установих, че май леко посвършил 🤣

# 592
Аз шоколадов не купих специално, но вече два дни  след задачата, ми се казва А шоколадчето къде е. То обаче не влиза вътре и им нося от кухнята.
Взех за втора година вече, едни от Лидъл с книжки. Голямта много ги харесва и се опитва да чете нещо там.

# 593
У дома кутиите на Celebrations вървят повече от адвентите, за това и не купувам.😂

Ронка, и аз карам много. Ето с кого ще обменям идеи 😁 Тъкмо подхванах На изток от рая. Откакто разбрах за Storytel наваксвам с четенето и пътят не се усеща.

За възрастни адвентът не е съобразен да е в рамките на ден. За 1-ви беше някаква 20+ часова книга. Днес е само 6 часа - Полярен експрес. По-скоро ще събирам идеи. За това слушаме вкупом детския. Днес беше "Моите красиви рога".

# 594
  • UK
Ако четете и слушате на английски, Borrowbox е много добро безплатно приложение към библиотеките. Има и много хубаво детски книжки също. Логвате се с библиотечния акаунт. Аз вървя много пеша насам-натам и слушам много също. Затова и се стискам за Сторител, че не ми се плаща, като имам безплатни, ползвала съм само безплатния начален период и тук-там като ми пратят някоя промоция. По същия начин слушам и в Audible.

# 595
dejieаз го ползвам на български, че минах в преразход с поръчките на бг книги. Тукашните и аз гледам да са безплатни и ако може да не трупам у дома.

# 596
  • Шотландия/Абърдийн
Момичета украсихте ли елхата? Ето и нашата

# 597
  • На острова
Оо, аз съм в темата за коледните декорации отдавна! Украсихме преди една седмица, коледните пуловери и чорапите извадени, всичко е както трябва :

От офиса днес:

Котка на маса рано сутринта:

# 598
  • Sofia
В Англия е най лошо времето. постоянно вали

# 599
Памперс, точно На изток от рая свърших преди Лолита. А преди нея беше Ана Каренина.
Каренина съм я чела като ученичка и спомням, че ми беше много тегава, така със слушането ми е поносимо и дори ми хареса. Същото беше и с На изток от рая, незнам дали щях да я издържа да я чета. Като цяло, гледам да слушам класики, които знам, че няма да прочета. Но ще видя тоя адвант календар, не звучи лошо.
Ще ми се да пуснах Мъртвите сибирски полета.

Общи условия

Активация на акаунт