Всичко, което трябва да знаете за грижата за сухата кожа

• 15 909
  • 582
  •   1
Отговори
# 210
Когато бях ученичка кожата ми беше мазна и се борих с този проблем. Сега вече е суха и се налага да използвам кремове дневен и нощен за защита. Използвам мицеларна вода преди да занеса крем. Замислям се и за олио ,но не мога да събера смелост.

# 211
Кожата ми е комбинирана. Ежедневно я почиствам, използвам мицеларна вода и хидратиращ крем със слънцезащитен фактор.

# 212
Не съм се замисляла , че нормалната кожа е най-рядко срещанта кожа .
Логично е да бъде така , тъй като почти всяка жена има проблемна кожа.

# 213
Моята кожа е суха и чувствителна. Старая се да я хидратирам с подходящи кремове и пиене на повече вода, почиствам я с измивен гел и правя маски 2 пъти седмично.

# 214
Кожата ми е мазна в Т зимата, суха и чувствителната на бузите, страшна работа Simple Smile
Използвам почистващи гел всяка сутрин с електрическа въртяща четка и слагам хидратиращ крем. Вечер само с тоник, точно този ми е топ продукт от известно време, и смея да кажа че съм добре.

# 215
Мислех че кожата ми е суха,но по скоро е нормална.
Най редовната ми грижа е да я почиствам преди лягане.

# 216
Моята кожа е смесена и чувствителна.Мазна в Т зоната ,а извън нея суха.Не полагам достатъчно грижи ,нанасям дневен крем Mixa.

# 217
Моята кожа е много суха, стои като на червени петна и се лющи. Също така е груба при докосване. Използвам хидратиращ крем всяка вечер преди лягане и преди излизане. Студът влошава още повече състоянието ми на кожата.

# 218
С годините, кожата ми стана суха .Особенно през зимата трудно се справям с проблема

# 219
Имам смесен тип кожа.
Почистване с мицеларна вода и нанасям лек серум или крем.

# 220
Моята кожа е от смесен тип и съответно ми е трудна за поддръжка. В Т-зоната е особено мазна и към средата на деня започва "лъщенето", а когато е топло е непоносимо - постоянно трябва да имам пудра в чантата си. Всяка вечер и сутрин почиствам с мицеларна вода, измивам с измивен гел, хидратирам със серум и крем. Два пъти седмично правя маска за лице.

# 221
Моята кожа е много суха през зимата и ми се налага да ползвам по-хидратиращи кремове.

# 222
Никога не съм и предполагала, че нормалната кожа е най-рядко срещана при жените.
“ Нормална” кожа съм имала около 20 - 25 годишна. След това си стана определено суха и много чувствителна. Полагам необходимите грижи, но зимата понякога ми е много трудно.

# 223
Преди, кожата ми беше мазна, с акне. Сега, е смесена, като зимата става суха и всекидневно ползвам дневен и нощен крем.

# 224
След като прочетох статията, разбрах че в моята рутина съм пропускала използването на тоник, ще го включа със сигурност. Иначе рутината, която имам е същата, която препоръчвате, само че вместо серум понякога включвам масло от Шипка.

Общи условия

Активация на акаунт