Всичко, което трябва да знаете за грижата за сухата кожа

• 15 910
  • 582
  •   1
Отговори
# 225
Кожата ми е суха и грижите за нея се състоят основно в почистване и хидратация.

# 226
С годините кожата ми стана суха.Ползвам MIXA Hyaluroge Night и MIXA Hyalurogel Rich .Овлажняват добре.

# 227
  • София
Според статията кожата ми е чувствителна, склонна към поява на пъпки и белези.
Сутрин и вечер я почиствам с гел/ лосион и нанасям подходящи кремове. Тоник не използвам, а може би трябва.

# 228
Кожата ми е суха и правя всичко изброено в статията, като вечер използвам и уред с ел. стимулация за лице.

# 229
Кожата ми е много суха. Използвам нежно измивно, когато я почивствам, под формата на измивен крем най-често, подхранващ крем и доста масла. През деня ползвам и УВ фактор, задължително се грижа и за околоочния ми контур, тъй като и той е сух.

# 230
Моята кожа е чувствителна. Използвам измивен крем или гел най, подхранващ крем, около очен крем. Правя си и домашна масла веднъж седмично.

# 231
Кожата ми е суха и проблемна. Определено не съм намерила начин да подобря състоянието й и в това отношение статията ми беше полезна.

# 232
Много суха кожа- ежедневен крем за кожата и много вода.

# 233
Кожата ми е суха и правя всичко изброено в статията, като вечер използвам и уред с ел. стимулация за лице.

# 234
Кожата ми е нормална , но имам разширени пори. Старая се да използвам подходящите за моята кожа продукти. Почиствам кожата всекидневно, нанасям подходящ серум и крем.

# 235
С годините кожата ми се промени. В началото беше смесена, сега стана много по-суха. Появиха се и разширени пори. Винаги съм почиствала лице,шия и деколте сутрин и вечер, след това нанасям останалите продукти - серум, крем а през деня и  слънцезащита .

# 236
Кожата ми може да се каже, че е нормална. Имам леко омазняване в Т зоната. Сутрин използвам измиващ гел за лице, а вечер почиствам с мицеларна вода. През деня използвам блустер и след това крем, подходящ за моята кожа и възраст. Нощем оставям кожата да си почива.

# 237
Знаете ли, че можете да забавите стареенето на кожата с някои съвсем обикновени храни? Сред тях са грах, моркови, домати и спанак. Алкохолът обаче може да ни състари видимо, тъй като има свойството да дехидратира целия организъм.

10 трика за свежа кожа с младежки вид споделяме с вас в тази статия! Прочетете ги, а след това споделете тук в коментар: Към кои от тези правила успявате да се придържате в ежедневието си и виждате, че наистина действат на кожата ви добре?

До края на играта предстои да зададем и още един последен въпрос! Ако следите дискусията и отговорите и на него, това увеличава шанса ви да спечелите козметика от Mixa!

# 238
  • Плевен
Старая се да спазвам правилата, които има в статията- поддържам кожата си, храня се здравословно, спортувам когато мога, единствено със съня не успявам, просто задачите са много...

# 239
Опитвам се да спазвам правилата, но в днешното натоварено ежедневие това е много трудно. Ползвам почистващи и хидратиращи козметики, не пия алкохол, не прекалявам и с кафето.

Общи условия

Активация на акаунт