Всичко, което трябва да знаете за грижата за сухата кожа

• 15 894
  • 582
  •   1
Отговори
# 90
Аз имам суха кожа, дехидратирана я чувствам по скоро през лятото в горещите дни, тогава гледам да приемам повече течности и да използвам хидратиращи кремове за лице.

# 91
  • на последния етаж
Въпреки че се старая да е хидратирана, кожата ми е суха и чувствителна. Опитвам се да пия много вода и да използвам подходящи продукти.

# 92
Знам разликата, всеки тип кожа може да се дехидратира

# 93
Да имам суха кожа,когато времето е студено се влошават нещата.

# 94
Моята кожа е комбинирана , но преди години беше доста дехидратирана.

# 95
  • Варна
Често усещам кожата си дехидратирана, с повяхнал тен. Не пия много вода и това си личи.

# 96
Възрастта влияе много на кожата, както и цигарите, начинът на хранене, пиенето на вода...Неблагоприятните атмосферни влияния също изсушават кожата.

# 97
“сблъсквали ли сте се с проблемите суха или дехидратирана кожа и кои фактори влошават състоянието й”

Да, както суха, така и дехидратирана. Факторите са малкия прием на вода, студа и вятъра.

# 98
Знам, че кожата ми с годините от мазна стана суха. А дехидратирана я усещам постянно в дълбочина.

# 99
Знам,че сухата кожа има недостиг на мазнини. При дехидратирана кожа липсва вода. Мазната и комбинирана кожа също може да бъде дехидратирана.

# 100
Моята кожа е суха и дехидратирана. Това помага за появата на бръчки. Опитвам се да се справям с проблема с ползването на хидратиращи продукти за лице, но с пиенето на вода...Sad

# 101
В момента кожата ми е ужасно суха и опъната, смятам че се дължи на промяната на времето. Използвам уж добра козметика, храня се здравословно и пия доста вода.

# 102
Не, не знаех досега.

# 103
Знаехте ли, че суха и дехидратирана кожа са два напълно различни проблема?
Да.Преди няколко години научих от личен опит.По това време бях намалила приема на вода.Времето беше студено.Вкъщи и на работното място сух въздух от климатик.Кожата на лицето ми беше силно дехидратирана.

# 104
  • Елхово
Да, знам! Всеки вид кожа може да бъде дехидратирана, дори и най-мазната.

Общи условия

Активация на акаунт