Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 19 051
  • 641
  •   1
Отговори
# 105
Казал ти е каквото искаш да чуеш, за да ти влезе в гащите. И да му е харесало и да не му е харесало, няма такова значение в случая. Пак щеше да го прекрати, защото изначално идеята му е била такава.
Пуснала си темата, защото още си под въздействието на емоцията и нараненото си его. Човек се чувства излъган и използван в такава ситуация. Нека ти е обеца на ухото друг път да не вярваш на приказки, да се доверяваш на инстинкта си и да знаеш, че повечето домогвания към теб ще са с такава цел и от теб зависи как ще се развият.

# 106
Казал ти е каквото искаш да чуеш, за да ти влезе в гащите. И да му е харесало и да не му е харесало, няма такова значение в случая. Пак щеше да го прекрати, защото изначално идеята му е била такава.
Пуснала си темата, защото още си под въздействието на емоцията и нараненото си его. Човек се чувства излъган и използван в такава ситуация. Нека ти е обеца на ухото друг път да не вярваш на приказки, да се доверяваш на инстинкта си и да знаеш, че повечето домогвания към теб ще са с такава цел и от теб зависи как ще се развият.
Наистина ли всеки втори мъж гледа първо да те вкара в леглото.. Пиша го, защото явно съм била заблудена и не вярвях, че е чак така..

# 107
Всички гледат да те вкарат в леглото, просто някои се влюбват.

# 108
Ми не, не е вярно. Всеки първи /със съответната сексуална насоченост/ иска да те вкара в леглото. Природно е заложено.
Но за връзка си трябва и друго, освен секс.

# 109
Как всеки 2-ри ? Всеки !
А това защо те тревожи ? Те мъжете са си такива. Искат от всяка, ти не си длъжна да го правиш, ако не искаш.

# 110
Как всеки 2-ри ? Всеки !
А това защо те тревожи ? Те мъжете са си такива. Искат от всяка, ти не си длъжна да го правиш, ако не искаш.
Аз май наистина съм живяла в огромна заблуда 😂

# 111
Е, искат от всяка ако е хубавка. Ама с времето се свиква и ще се научи да ги отсява преди това.

# 112
За мен е съвсем нормално при привличане и мъжът, и жената да искат да се вкарат взаимно в леглото. След това вече, ако си паснат и ако имат еднакви възгледи за живота, може да излезе и нещо повече.
По-наивно ми е някой да очаква или да говори за сериозна връзка, без да са минали през леглото и да са се опознали като характер. А това не става за 1 седмица, нито за 1 месец.

# 113
  • София
Всички са такива, някои покрай това желание им е приискват и други работи. Сега, някои по-опитни жени знаят как да отлагат секса достатъчно, че да зароди и друг интерес преди да са консумирани отношенията. Но понякога друго просто няма, което няма да спре един мъж да си гони секса, защото това го води. В което няма нищо лошо, сексът е хубаво нещо и няма какво да съжаляваш, че си си легнала с някого, който те привлича.

# 114
Е, искат от всяка ако е хубавка. Ама с времето се свиква и ще се научи да ги отсява преди това.
Ами, бъркаш. И грозните не ги връщат. Може да я отложи, ако в момента има нещо по-добро, но при първа възможност ще се върне. Те удобен случай не пропускат. Падне ли им, действат (не са като нас да го мислят)
Ето ти най-сигурното доказателство, че се е влюбил- ако почне да отказва кекс с други.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 23:38 от buttercake

# 115
А всъщност точно секса може да му промени намеренията и да се стигне до сериозна връзка. Каквото и да си говорим, мъжете не са по-различни от жените. Ако има химия и те хлътват по същия начин.
Не мисля, че има зависимост от това колко "лесна" е била жената. Може и 3 месеца да го "върти" и да я зареже веднага след като спи с нея. Може и да си легнат на първата среща и да създадат стабилна връзка. Както и обратното разбира се.

Скрит текст:
Когато се запознах с мъжа ми бях на етап - живей и се забавлявай без да мислиш. Хич не му беше нужно да ме убеждава, ако мога да се изразя по-тактично... че дъщеря ни чете понякога тук Trollface

# 116
  • София
Разбира се, като не си пасват двама души, каквито и номера да го играят, няма да се получи нищо дълготрайно. Но все пак понякога, ако се избърза със секса, е възможно интереса да се позагуби, преди да са се опознали достатъчно, че да се харесат. И го казвам от позицията на човек, на когото като му се прииска някой, хич не му се чака Joy

# 117
Лъвице, ние с Теб сме на двата полюса във всичко. Joy
Само обиколките ни са подобни.

# 118
  • София
Важното е, че има какво да обединява двата полюса Relieved

# 119
Подсети ме да се измеря. Joy
Мога да чакам много дълго, независимо колко силно искам мъжа. Някои се отказват, други остават.

Общи условия

Активация на акаунт