Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 39

• 30 470
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Paris, France
мама Вики, браво! Страхотни резултати постигаш. Давай напред! Гликираният е много добър, КЗ също. С 5.9 и 6 ГХ си прогресирала към диабет, а с по-малко от 5.5 и особено 5, диабетът регресира. Инсулинът на гладно пада по-трудно при по-сериозно затлъстяване.

# 481
  • пак там
Руло от тиквички

Кето хляб

И двете рецепти са изпробвани от мен, като при хляба съм замествала семена и ядки с каквото имам, и пак се получава вкусно.

# 482
Руло от тиквички

Кето хляб

И двете рецепти са изпробвани от мен, като при хляба съм замествала семена и ядки с каквото имам, и пак се получава вкусно.

Долче, Рисия, благодаря ви за рецептите - ще ги изпробвам. Почвам да си готвя, че вече ми втръсна това ядене на мръвки. За чрвегоугодник като мен трябва да има разнообразие. Направих си мноооого вкусни спагети от тиквички с панчета, сметана и малко пармезан Grinning

# 483
  • в сърцата на децата <3
Кой разправяше, че е пил пектин? Живо ме интересува как и по колко, защото или съм карък или тва нещо е 🤢

# 484
Защо? Какъв пектин пи?

# 485
  • в сърцата на децата <3

Този имаше в нашия магазин. На него пише, че еднократно на ден възрастни трябва да пият 10 гр, разтворени с малко вода. Аз го цамбурнах в шейка с мляко и мака 🤣 Но шейка ми стана на... Мус? Че даже и на желе някакво даже бие, направо с вилица може да се яде (ако човек успее да го преглътне де)

# 486
Да, на прах е малко тегаво.
Може от вечерта да го разтвориш във вода и сутриннта, ще е по-лесно за пиене/ядене.

# 487
Сноу, аз питах за пектин преди няколко страници.  
Елора ми беше постнала линк с хубава статия, може да се върнеш да я прочетеш.
Аз поразгледах и ще взема някой от тези

# 488
  • в сърцата на децата <3
Да, на прах е малко тегаво.
Може от вечерта да го разтвориш във вода и сутриннта, ще е по-лесно за пиене/ядене.
Но ще си е винаги такова... Желеобразно?

# 489
Ами такъв си е пектина на прах. Няма вкус на торта Grinning
Ама не е нещо гадно. Какво толкоз? Гълташ и това е.

Верче, сериозно ли мислиш да дадеш тия пари за пектин? newsm78   
И предвид факта, че спира усвояването на доста от витамините?
Иначе за изчистване бих пила временно. Витамините после ще си ги набавя. Ама не бих дала такава колосална сума, при положение, че мога 3 лева да дам.
За висока кз може да опитате за седмица, после да спрете, да си карате на режим и да се боцнете да видите за ефект.

# 490
  • София
Какъв е този пектин за 45 лв?! 🤖🥶🥸

# 491
В лъскава кутийка... аз толкова пари за такова нещо не бих дала. Изобщо не разбрах с каква цел се приема. Това са водоразтворими фибри при това в сериозни количества.

Други съставки във варианта Микробиом: Фруктоза, акациеви фибри, фибри от Баобаб, мед на прах, малини на прах, оризови фибри, аромати (лимон, малини).
А това с алкализиращия е егати смешката, съдържа "Лимонов сок на прах - получен от узрели, високо алкални плодове."
"лимонов сок - на прах" - първи оксиморон, "високо алкални лимони" - втори оксиморон. Сериозно, разбиват ми всички представи за реалността.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 11:36 от Миоки

# 492
  • в сърцата на децата <3
Миоки, това като нашия кмет, който обяви, че във водата ни има БЕЗВРЕДЕН уран 🤣🤣🤣🤣

Елора, ако е течно мога да стисна зъби и да го изгълтам, ама такова твърдо... Освен да измисля с какво да го комбинирам, защото така чисто няма да мога. Или пък да си взема празни желатинови капсули и да си го набухам на хапчета 🤔😁

# 493
Ем, няма да се учудя вече, ако видя и нещо в състава с вода на прах както е тръгнало...

Сноу, ако си взимаш капсули, вземи си и машинка за пълненето им, иначе ще ти се отели вола от пълнене.

# 494
Рися, този хляб има вид на порция ядки микс Rolling Eyes Хич не изглежда да има консистенция на хляб. Аз лично купувам готови - единият е безглутенов и много кето (с по-лош вкус, според мен), другият е със семена и прилично количество въглехидрат (достатъчно вкусен ми е). Правила съм и по рецепта, но най-сполучливо ми е 90 секундното и разни кето питки. Хлябът ми остава глетав вътре, без значение какво сложа вътре.

Общи условия

Активация на акаунт