, мерси за инфото 
О, мумията Тувана се е видяла с нашата 🌟 Еда

Много харесвам епизода в момента по бТВ , много са хубави всички тази вечер - Алихан , Зейнеп , Хира , Йълдъз

Наистина Онур и Ебру са много хубави заедно . Звуча като руските шиперки

...пред две красиви актриси...

,озвучката е само с женски превод.И аз я открих ,но ще изчакам субт.!Дано днес го пуснат превода.Двугласна озвучка правят AveTurk.Така гледах ''Пробуждането на Великите селджуци'',когато закъсняваха субт.!Но нашия не го озвучава този сайт!

Фили 

, мерси за инфото . Знам ,че Затворникът е по успешен корейски сериал и заради Онур от сърце желая успех , но мисля ,че тази адвокатско - прокурорска- затворническа тема я има в няколко сериала този сезон . Колкото и да искам Онур скоро да се върне на екран , предпочитам да е през януари или даже март ,до тогава ще се отсеят добрите проекти . Аз гледах снощи 2 еп на подобния - Присъда , и съм очарована отново ( за сега
) .Хубавото е ,че такива сериали се гледат не само от кадъните , а от мъже и по млада аудитория .
, мерси за инфото , дано са закупили и сезон 2 на ЧД , в началото до средата е много интересен 

, мерси за инфото . Знам ,че Затворникът е по успешен корейски сериал и заради Онур от сърце желая успех , но мисля ,че тази адвокатско - прокурорска- затворническа тема я има в няколко сериала този сезон . Колкото и да искам Онур скоро да се върне на екран , предпочитам да е през януари или даже март ,до тогава ще се отсеят добрите проекти . Аз гледах снощи 2 еп на подобния - Присъда , и съм очарована отново ( за сега
) .Хубавото е ,че такива сериали се гледат не само от кадъните , а от мъже и по млада аудитория .
, мерси за инфото , дано са закупили и сезон 2 на ЧД , в началото до средата е много интересен 
Тъй като гледах''Обещание'' и така разбрах,че сезонът свършва!В момента започва новия сеозн в Т-я и няма как да го продължат да го дават у нас,докато не завърши.Така,че сега ще си гледам отново ....Докторите...По Лейдито не го следях,тъй като вечер не ми е удобно.Бях започнала други сериали да гледам.

,така и не проверих за бг.превода,а само за руски субт.!
И накрая го изгледах с озвучка!Ако знаех още сутринта щях да пусна линковете.