Отговори
# 210
Гости

Пуснали са новия плакат за 5 сезон на „Ябълката”.

Ха, ха, както се очакваше, Ендера подцени Чаатай  претърпя неуспех. Седаи видя как Джанер тръгна след Чаги и предупреди шефа си, а той реши да си поиграе с нея. Двамата пишман детективи се измъкнаха като посрани от хотела, докато Чаги, в компанията на любовницата си ги наблюдаваше през прозореца. Но е ясно, че няма да си оставят магарето в калта и ще разплетат чорапа, колкото и усукана да е плетката му.
А Доан очевидно не можа да  хване щерката в крачка и ще трябва да търси друг начин. Интересно какви са й миналите прегрешения на Кумру, че баща й е толкова загрижен. Едва ли са просто връзки с женени мъже, може би е нещо повече…Чаги пък нещо каза на Кумру, че баща й се отнася към нея като към дете.

# 211
Ендер и Джанер отново питат Йомер дали наистина ще даде 1 млн.

# 212
Оле, Йълдъзка пак го играе сватовница. Иска да запознае Ендер с бащата на Кумру, смятала че много ще си подхождат.

Чаатай не може да диша Ендер, но тя се е изтърсила в дома им на вечеря. Разменят си любезности двамата, но тя със сигурност има план.Той пък нещо наклевети Ендер през Йълдъз. Разказа за Седаи в хотела и фиаското на приятелката й.

# 213
Ендер на гости....

как я гледа Чаатай...Simple Smile

Йълдъз...

# 214
Емир влезе като майстор в къщата на бащата на Йомер и веднага влезе в диалог с мед. сестрата. Не знам каква ще им е играта, дали няма да я прелъстява…

Ендера устрои засада на улицата на мед. сестрата, но не мога да й хвана идеята още. Води такъв „задушевен” разговор с нея… Направо ще си станат дружки.

Имам едно предложение, Аксой да върне отново Кая в сериала  да го съберат с Йълдъзка най-после....

# 215

Йълдъз и Фейза се срещнаха случайно в парка....

# 216
Емир влезе като майстор в къщата на бащата на Йомер и веднага влезе в диалог с мед. сестрата. Не знам каква ще им е играта, дали няма да я прелъстява…

Ендера устрои засада на улицата на мед. сестрата, но не мога да й хвана идеята още. Води такъв „задушевен” разговор с нея… Направо ще си станат дружки.

Имам едно предложение, Аксой да върне отново Кая в сериала  да го съберат с Йълдъзка най-после....
Актьорът ва Кая играе в друг сериал вече в момента, не става.

# 217
Вики,сериалът с Баръш ще прави финал на 5 еп. за това Дъга, е написала да върнат Кая!

Кой е жив и Ендер го видя на снимките?

Хайде и Йълдъз получи СМС от приятелката на Кумру.А Доан позна гласа на дъщеря си по телефона!

Дъга Hug,благодаря за компанията и тази вечер!

Да видим ще ни пуснат фрагман,както миналия понеделник!

# 218
Вики,сериалът с Баръш ще прави финал на 5 еп. за това Дъга, е написала да върнат Кая!

Кой е жив и Ендер го видя на снимките?

Хайде и Йълдъз получи СМС от приятелката на Кумру.
На мен пък този сериал ми хареса. Като прочетох за Баръш реших, че е за Ардуч и не се трогнах, защото с Фахрието не ми се гледа като Арслан..

# 219
Напредвам със сериите, ама тази Шахика голямо зло. В коя серия я убиват, че вече не мога да я трая? Кая е толкова добър човек, сестра му пълна противоположност. Все още за мен е загадка кой стои зад нея и ѝ дава нареждания?
Днес съм на серията, в която Йълдъз разбра, че детето не е нейно и е подменено в болницата. Сцената с Ендер, която се разплака при вида на смазаната Йълдъз, беше много трогателна. Силна беше и когато Ендер отиде в болницата и заплаши докторите, че ще срине болницата, ако не дадат информация за всички раждания в този ден.
Сега вече искам двете силни жени да ибединят силите си и да смажат всички, които ги тъпкаха.

# 220
Добро утро,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и усмихнат деня! CoffeeFlowers Four Leaf Clover

Ню Hug,Шахика напуска Забранената ябълка,в края на 4 сезон-108 еп.! Wink

Онлайн озвучката от снощи...
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-113-seriya.html

Един от турските блогери е споделил мнение за новите епизоди на сериала ЗЯ...
Скрит текст:
✅Eda Ece • new

🍎🔥Один из турецких блогеров высказал своё мнение по поводу новой серии сериала #ЗапретныйПлод

«Пока отношения Йылдыз и Чагатая падают вниз, Чагатай стал “чёрной” версией Халита и хорошо освоил измену. Где тот Чагатай, который был привязан к своей жене? Не слишком ли много постельных сцен в этой истории об измене нам показывают? Это клише заставляет меня страдать.
Так же есть Кумру, которая смотрит на всех с высока и считает себя особенной. Что было у сценариста в голове, когда он создавал этого персонажа? Если Джанан спустит её с небес на землю, мне совсем не будет её жаль.»

Спонсоркият акаунт на облеклото на Йълдъз е споделил снимките...

постерите за 4-те сезона на Забранената ябълка

повтарям и новия за 5 сезон...Кой е най-колоритния? Simple Smile

-----------------------------------

Срещнах инфото,че Derya Beşerler/Дерйа Бешенлер ще играе ролята на Зейнеп-съпругата на Фърат Булут/Онур!Проверих родена е 1985 г.,омъжена!Гледала съм я в сериалите:''Кралицата на нощта'',''Млаки убийства'' и ''Кузгун''!Тя е сестра на Зейнеп Бешерлер,също актриса!(това си го знаех)

-------------------------------------------------------

Дали на мястото на сериала с Баръш Кълъч няма да пуснат ''Чуждата'' ...

Желая ви приятен ден!Бъдете здрави и щастливи!

===================================================

Редактирам за да допълня рейтинга на 113 еп.!Набираме скрост Hands Plus1
че се задава новият ''Три куруша'' по Шоу тв.!Видях тийзъра! Simple Smile

в две от групите сме пред ''Сърдечна рана''...

Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #СердечнаяРана - 6.16% (+0.05)

3. #ЗапретныйПлод - 5.03% (+0.94)

▪АВ:

3. #ЗапретныйПлод - 4.32% (+0.69)

4. #СердечнаяРана - 3.85% (-0.15)

▪ABC:

2. #ЗапретныйПлод - 5.45% (+0.64)

3. #СердечнаяРана - 5.16% (-0.09)

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 10:26 от Zlatina3

# 221
От кого е детето на Йалдъз,изтървала съм 😃
И какво точно крие Кемал все не казва и вчера Зейнеп го попита защо сега се се е сетил пак не каза

# 222
Здравейте Ябълкови дружки Hug
И от мен новина - нашата палава сестра Айчеля от ЧД се присъединява към сериала на Онур - Затворникът  , ще играе силно момиче на име Саша ( сигурно рускиня , тя прилича на славянка Heart )

Злати Hug Purple Heart
Мими Hug , бебето е на Халил , Йълдъз никога не е изневерявала  за разлика от другите кучки Grinning в сериала
А Кемал има доста изненади Smiley

# 223
https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD … lm_57f61ca26.html
Аз тук гледам Забранената ябълка с бг субтитри. До 112 епизод са. 😉

# 224
Здравейте!

Благодаря за споделеното!

Злати, няма да е сериала на Севда в неделя. Пишат рускините, че малко след новината за спирането на сериала на Баръш Калъч „Приказка за далечен град”, от Фокс са обявили, че на негово място поставят сериала на нашата Шафак Пакдемир и Елчин Сангу. Веднага си пуснаха промото за 3 октомври, голямо бързане. Явно борбата ще е безмилостно жестоко с толкова много проекти на опашката. Късмет си трябва за добро начало, че иначе- край.

По-късно писаха, че „Приказката” с Баръш го местят в четвъртък. Но дали само до 5 серия или му дават шанс, не разбрах. То какъв шанс е това, четвъртъкът се очертава най-трудния ден, но знае ли човек. Аз мисля да си го догледам, защото ми хареса. Желая успех и на новичките в неделя.

Ето колието, което Чаатай, чийто бизнес уж не вървял е купил за любовницата си Кумру, докато на съпругата си непрекъсното пили, че трябва да икономисва.
Той стана по-зле и от Халит наистина.

Да видим какво ще стане между тези двамата и кой кого ще надлъже.
Изобщо не ми изглежда като глупак бащата на Кумру, та ще видим каква ще е тактиката на кучка № 1 – Ендер.

Еда

Сядам да си гледам ЗейАл в "Опасно изкушение" по ТВ, че снощи пропуснах.

Приятна вечер, дружки!
Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт