Отговори
# 555
Здравейте,момичета! Hug Two Hearts

Благодаря на всички включили се със снимки,инфо и коментари. HugFlowers Hibiscus

за Ябълките...

...щастлива Йълдъз...

кратък откъс в руски субт.,Йълдъз поставя на място Кумру...
https://vk.com/edaeceworld?z=video-61185313_456240326%2Fddc7bd7d … pl_wall_-61185313

Змиите в 5-ти сезон... Коя харесвате? Wink

Кумру е готова на всичко,дори да използва чуждо дете!И какво си мисли,
че по този начин Чаатай ще остане с нея и ще навреди на Йълдъз.

....Обаждането,което получи Йълдъз:
- Ти ще получиш информация за Кумру, ако прехвърлиш попечителството над Халиджан на Чагатай!

Относно смяната на гласа,озвучаващ Халит и аз се подразних снощи.Той превежда и Хакан.Ужас направо!
 Копирах от Уикипедия,кои озвучават ролите в ОИ/ЗЯ.От едно време ми харесват гласовете на Таня Димитрова и Илиян Пенев(той май озвучава Онур/Алихан)....

Ролите се озвучават от Татяна Захова, Даниела Йорданова, Таня Димитрова, [[Георги Георгиев-Гого (от седемдесет и девети епизод до осемдесет и първи епизод) и Илиян Пенев и Христо Чешмеджиев ( от осемдесет и първи епизод)

за ''Чуждата''

....Езо...

Севда е попаднала сред 10-те най-обсъждани актриси за седмицата...

Тук ми бяха много интересни...Simple Smile

Желая ви топъл есенен ден!

# 556
Толкова съм свикнала вече с Йълдъз и Ендер, че много ще ми липсват, когато филмът приключи. Една безкрайна сага е по-привлекателна.

# 557
Хелоу Ябълки Hug мили Heart
Аз също много се изкефих как Зейнеп и Зерин наказаха Алихан Grinning
Но отново сценаристка недомислица ( хайде да забравим ,че Фалкон в началото си беше лична фирма на Алихан без Зерин и Аргун холдинг ) , Алихан привлече Ендера заради 5% , а ''забрави '' ,че 15% на Зерин той ги управлява и тя всеки момент ще му ги отнеме ,знаейки за отношението и към Ендер , ама карай да върви , сериал да става  . Пада му се, щом не разказа всичко на 2 те му най близки - сестра му , която почти го е отгледала и момичето , което толкова обича .
Довечера ще ходи у сестра си и ще ги завари 2-те ''предателки '' Joy
Наистина този нов глас не му отива на Халит , но ще свикнем .

Знае ли някой дали ще дават ЧД сезон 2 ,че запалих една колежка и тя си го чака по тв Simple Smile

# 558
Здравейте,момичета!

Фили Hug,предполагам ще дават 2 сезон на ЧД.Спряха да го дават по БТВ Лейди,тъй като започна по БТВ.Така мисля.

Ябълката
Още не е пуснат руския превод на епизода.Предполагам както обикновено го правят ще е утре.

Аз съм Йълдъз Йълмаз...

Нашето момиче заслужава да бъде щастливо като никой друг Nature Sparkles
С кого бихте искали да видите Йълдъз на финала?
Берк Октай/Чаатай,Емре Динлер/Йомер или Мурат Айген/Доаан...

''Чуждата''

Пуснали са новите снимки за 4 еп. в ТТ...във ВК още не са...

и озета на турски ез.,по-късно с превод....
Скрит текст:

ПП допълвам мой превод на озета от руски ез.!

Али, за да даде урок на Езо, която получи властта, се обединява с Джавидан. Но планът им ще отиде твърде далеч - той ще нарани Езо и в същото време ще разруши приятелството между тях. Езо ще бъде разбита след неочакван удар от Али.А Харун, виждайки емоционалното състояние на Езо, ще направи всичко възможно да се облагодетелства и да се сближи с Езо.Докато Харун свободно и спокойно отделя време на Езо, ядосаната Аслъ търси навсякъде!
Джавидан се чувства безпомощна, много е притеснена за силата, която Езо е получила.Джавидан се опитва да изглежда силна и жестока, но прави грешка... Грешка, с която почти не заплаща с живота си...
Езо, която всички очакваха да видят слаб и губеща, ще се появи пред всички още по-силна и по-смела. Сега картите ще бъдат подредени по нов начин: между Езо и всички останали!
Nature Boom

и от ЗЯ/ОИ
в новия офис...

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 14:17 от Zlatina3

# 559
  • Плевен / София
Аз съм Йълдъз Йълмаз...

Нашето момиче заслужава да бъде щастливо като никой друг Nature Sparkles
С кого бихте искали да видите Йълдъз на финала?
Берк Октай/Чаатай,Емре Динлер/Йомер или Мурат Айген/Доаан...

Здравейте момичета,
Не мога да търпя стойките и кършенето на пръсти на Ендер и "прегледах" серията с мишката...Много ми хареса финала....Харемът на Чаатай се събра и ще се отчита пред Йълдъз....Да видим ще си излеят ли душите....

# 560
  • Плевен
Здравейте, дами! Hug
Присъединявам се и аз към вас. Чета ви от доста време, но не се включвам, само ви се наслаждавам! Relaxed
Гледам го, но си чакам бг субтитрите.
Искам да ви питам тези от вас, които го гледате още в понеделник - каква беше реакцията на Чаатай, относно поредното изпълнение на Кумру?

# 561
Добра вечер дружки Hug
Имаме тийзър на Затворника , но съм от тела и не мога да го постна . Много ми е различен Онур с мустака , а партньора му , бившия мъж на Вилдан Ат. ще играе близнаци лош и добър 
ЗЯ=ОИ бТВ - за кой ли път се смях на сцените в ресторанта на 3 пияни мускетарки Grinning , а после с  пияната Йълдъз , Еда е родена комедиантка .
Стелка Hug , добре си дошла в Ябълковата тема

# 562
Добро утро,момичета!

"Да сме здрави е най-големия дар, да сме доволни - най-голямото
     богатство, да сме искрени - най-доброто отношение!"

Стелка Hug,добре дошла при нас! Flowers Hibiscus

Гости Hug Фили Hug

Снощи пуснаха фрагмани и за 3-те ни сериала! Hands Plus1 Видях ги,но не ги пуснах,тъй
като не съм сигурна ще има ли пост след моя за да пиша на другия ден сутринта!

За Ябълката....1 фрагман за 120 еп.

https://youtu.be/ndzw5tgV1vQ

превод на фрага с руски субт.,
голям смях е отначало,как са се сетили,няма прошка....Simple Smile
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-120-seriya.html

....линк за 119 еп.с руски субт.
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-119-seriya.html

Eda Ece • СПОЙЛЕР

🆕  Nature Fire След като Йълдъз научи за предателството на съпруга си и жената, която смята за свой приятел,
  всички се интересуват от един въпрос - ще се случи ли разводът?
📌 След като отново преживя предателството, Йълдъз отмъсти на нарушителите си и заведе солидно дело за развод. Въпреки че Чаатай отказва да признае вината си, продължавайки да „мяука“ за голямата си любов към жена си, Йълдъз никога повече няма да бъде същата.
Nature Boom По информация на Бирсен Алтунташ, Йълдъз няма да може да се разведе с Чаатай на първо заседание поради липса на доказателства за измяната. Жената обаче не възнамерява да прости изневярата на неверния си съпруг и ще продължи да иска развод. Чаатай ще положи всички усилия да върне старите времена чрез любовта на Халиджан.В бракоразводното дело обаче важна роля ще играе неочакван свидетел.

(Предполага се,че ще е - Кумру и може да каже, че е бременна....)Да видим? Wink

Продължавам със ''Защитника''...

Ето дългоочаквания тийзър....

https://youtu.be/Z1O3JKd92hc

превод с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456247508%2Ff5595245f6f9 … pl_wall_-46308288

отделно....превод на репликите на руски ез.
Скрит текст:
🆕 Тизер к новому сериалу "Заключённый" на телеканале Fox TV

- Я государственный прокурор - Фырат Булут
- Разве жизнь остальных важнее нас? Для тебя поймать преступника важнее, чем увидеть свою семью
- Прыгай
- Ну уж нет прокурор...ты первым прыгай
- Аллах...аллах...ты виноват , прыгай
- Мелике.... Где ты?
- Я не расскажу никому ....никому не скажу
- Я же говорил не пей много.....навлечёшь беду на нашу голову....
- Твоя сестра умная, вежливая...хороший ребенок...а ты как плохое звено
- Ты
- Как ты стал таким?
- Серо
- Я вытащу тебя отсюда

За ''Чуждата''

2-ри фрагман за 4-ти еп.

https://youtu.be/o7UevME_7CU

превод с руски субт.
https://turkru.tv/chuzhaya-devushka-4-seriya.html

от офиц. стр. на сериала
-Ти не си сама,Езо!

Желая ви приятен ден!

================================================================

ПП Видях,че има БГ превод на тийзъра на ''Затворникът''!
Благодаря на екипа от групата ASKIM - Най-новите турски сериали!

Затворник еп.1 трейлър Бг.суб.

https://www.vbox7.com/play:a76c09caea
https://ok.ru/video/2971959167671

Пуснали са и нови снимки....

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 11:07 от Zlatina3

# 563
Злати Hug , мерси джанъм , добре ,че си ти да ни поддържаш темата ,че ние от време на време липсваме Satisfied
Няма що , аз ще задълбая още повече в турската съдебна система Grinning , с такива чаровни прокурори Stuck Out Tongue Winking Eye Каан У. и Онур Simple Smile
Дано Затворникът се хареса на турския зрител както Присъдата Flowers Four Leaf Clover Но предпочитам да не бързат с излъчването му .Може и след НГ
Здравейте дружки Flowers Green Apple

# 564
Здравейте, момичета. 🍏
Благодаря за новините 💐
Надявам се да има превод на бг и на “Mahkun”, когато го пуснат.
А игралният филм, ще може ли да гледаме като излезе?
Снощи изгледах първите два бг епизода от “Доктор Чудо”. Предполгам сте обсъждали в предни теми, но аз съм стигнала до тема 2, все едно е “Добрият доктор” по Фокс лайф съм го гледала.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 13:20 от stasha_s

# 565
Здравейте момичета ❤️. Злати благодаря за инфото Hug
И аз мисля, че Кумру ще подпомогне развода. Не се сещам за друг просто...
И все още тая надежда, че дори и по-нататък ще се сдобрят Йълдъз и Чаатай...😁
Хубав ден❤️

# 566
Здравейте, момичета. 🍏
Благодаря за новините 💐
Надявам се да има превод на бг и на “Mahkun”, когато го пуснат.
А игралният филм, ще може ли да гледаме като излезе?
Снощи изгледах първите два бг епизода от “Доктор Чудо”. Предполгам сте обсъждали в предни теми, но аз съм стигнала до тема 2, все едно е “Добрият доктор” по Фокс лайф съм го гледала.
ЧД е римейк на корейски сериал , Добрият - също е римейк на същия , но на мен ми хареса турската версия и особено сезон 1 и началото на 2 , после го разводниха , актьорите отказаха сезон 3  , но беше сериалът с небивал рейтинг -20 !

# 567
  • Плевен / София
Гледайки по БТВ Ендер, ми идва да я оскубя косъм по косъм....Безпардонна и нагла...Алихан ще има да пати от нея....но той си го направи....Знаете за поговорката нали.... Kissing Heart Добре, че Ендер не позна...Зейнеп не само прости, но и накрая бяха щастливи...Особено, като заминаха далече от всичко и всички...
Гледайки отново  и отново...мисля, че Ендер използва брака, като разменна монета за благополучие....Може би Кая е бил единствената и любов, но тя и с него игра , за да спечели, а не защото не може без него....Радвам се, че най после и казаха "не"....

# 568
И на мен ми иде да оскубя Ендер, това ми де иска вече цели пет сезона, но много ми хареса как се справи с нея Кажу. Напика й халата, а когато тя се оплака на Алихан, той предложи да й намери хотел.
А Алихан си заслужава да с пати от нея, хич не му съчувствам. Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Адски ме дразни как позволява на Ендера да се лигави с него пред други хора и особено пред Зейно, а той мълчи, да не казвам като какво.

Привет, дружки и благодаря за споделеното!
Малко поизостанах тези дни, но ще се опитам през уикенда да наваксам.

# 569
Кажу, ако не се лъжа, след тази случка, повече не го дават. Чак на сватбата май. Не разбрах, какво става с него?
И други чуденки имам, ама ще питам, като дойдат епизодите.
Също не разбрах, как така изведнъж смениха офиса.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 21:37 от stasha_s

Общи условия

Активация на акаунт