Отговори
# 570
Здравейте,момичета!

Благодаря за коментарите на всички! HugTwo Hearts

Имаме си превод! Hands Plus1

Забранената ябълка 119 еп. - БГ субтитри
https://ok.ru/video/2720144689726
https://cloud.mail.ru/public/nDCj/Ctw5uuvup
и в групата Любими сериали с превод ®
https://vk.com/topic-113691288_37641924?offset=100&z=video24 … 4eed32e0abe481b00
Благодарности на екипа! HugFlowers Bouquet

от вчера...голяма гледаемост на фрагмана за 120 еп.

Веднъж Йълдъз прости на Халит, защото не искаше Халит Джан да расте далеч от баща си.
Мислите ли, че това ще се повтори с Чаатай?

Днес е деня за новия епизод на ''Чуждата''

Gökçe Akyildiz/Гьокче Акйълдъз се присъединява към актьорския състав на сериала в ролята на Сонгюл...
Знаем я от ''Двете лица на Истанбул''/Fatih Harbiye....

''Заключен''
Прокурор Фърат Булут,колажи от тийзъра....

Желая ви приятна събота!

# 571
Гьокче участваше и в Оскърбени цветя. Беше в ролята на едно от момичетата- Сонгюл. За съжаление, Сонгюл почина при катастрофа в последния епизод.

# 572
Привет, дружки!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили!

Бях много заета тези дни и имам доста да наваксвам, нищо не съм гледала.
Добре, че още миналата неделя изгледах превода на „Чуждата” , та след малко мога спокойно да гледам, че и там нещата станаха доста интересни.

Гьокче Акйълдъз, която ще влезе в каста на „Чуждата” много я харесвам.
Даже  очаквах да я видя в главна роля и се надявам и тук ролята й да е значима и интересна.
Гледала съм я и аз в „Обидени цветя” , освен във „Фатиха” преди време, където играха заедно с Биран Дамла Йълмаз/Кумру, там и двете им героини ми бяха любимки. Така и не го изгледах докрай този сериал поради липса на време, но като прочетох сега написаното от Мими, че Сюнгюл е умряла в последния епизод, не съжалявам. Толкова вдъхновяваща беше историята на тези момичета, и накрая смърт. Това само турците могат да го измислят.

Иначе Гьокче се връща на екран след пауза от няколко години, в които се омъжи и стана майка.
Спомням си, че усилено я спрягаха преди време за „Доктор Чудо” и ние се радвахме, но не се случи. Героинята й в „Чуждата” пак ще се казва Сюнгюл. Дано е на късмет за сериала и появяването й да помогне на рейтинга.
За ролята си в „Чуждата” актрисата е споделила: Участвам в много хубав проект. Да бъда част от история за силни жени  за мен е нещо специално. Надявам се сериалът да направи още по-добро впечатление на публиката и да има успех.

Познахте ли ги?
Трите дружки - режисьорката Неслихан, Еда и Шевал.

Тук са сигурно на рождения ден на Шевал, който мина скоро.

Фрага на „Ябълката” за 120 епизод е набрал много бързо над 1 милион гледания. От екип все ни намират цаката. Пускат фрагове късно и рядко, но все успяват да ни хвърлят на върбата да си гризем ноктите. Пак ни показват едни крака и трябва да гадаем чии са. Приличат на тези на Кумру, но ще видим коя ще е свидетелката за развода на Йълдъз. А и Йълдъз изглежда изненадана. Рускините имат две предположения. Едното е, че Кумру ще се появи и ще обяви, че е бременна от Чаги и така разводът ще стане факт. А другата, че ще е Фейза, която ще каже, че Чаги е баща на сина й, макар че това не знам как ще повлияе на развода.
По всяка вероятност ще е нещо друго, за което не сме се сетили. Предполагат даже, че може да се появи Фериде – майката на Чаги, която не одобрява извънбрачната връзка на сина си, но това ми се струва съвсем невероятно.

Ах, този Онур. Много е хубав без брада, ама тия мустаци и на мен ми бъркат в очите. Но очите компенсират всичко, ще свикнем.

И аз предпочитам да пуснат „Затворника„ след Нова година, но май няма да стане така, пуснаха тийзър, снимки. Като гледам рейтингите, дотогава ще поприключат някои проекти и ще стане по-добра средата. Макар че има и други нови заглавия, но ще видим. Силно се надявам, че този сюжет ще предизвика интереса на турската публика и вярвам, че си на нас ще ни хареса.

Надявам се на компания за „Чуждата”.

Онлайн озвучката.
https://vk.com/search?c%5Bper_page%5D=40&c%5Bq%5D=%D0%B3%D1% … l-46308288_238307
Със сигурност ни чака интересен епизод.
Приятна съботна вечер, дружки!Flowers Hibiscus

# 573
Добро утро,момичета!

Кафе, закуска и началото на нов ден.Навън хладничко, а у дома топло и уютно.

Благодаря за споделеното от вчера!''

Вчера не успях да пусна хаштага и линкове за гледане на ''Чуждата''.Изпуснах и началото.
Гледах от момента,когато тълпата нападна конака!

хаштага беше...
#acıtangerçekler- #Болезнена истина

1 фрагаман за 5-ти еп.
Езо разбира,че Нермин е била любовница на баща й...

https://youtu.be/3C3kZ2n2C8I

превод на фрага с руски субт./ на ДизиМания
https://wdesk.ru/_ph/191/2/316968670.gif

и рейтинга,в Тотала малко се е покачил,в др. две-малко е паднал...

Скрит текст:
▪TOTAL:

2. #БратьяИСестры - 10.20% (+1.21)

6. #Чужая - 3.84% (+0.08)

▪АВ:

2. #БратьяИСестры - 6.42% (+0.78)

6. #Чужая - 2.84% (-0.30)

▪АВС:

2. #БратьяИСестры - 7.21% (+0.90)

6. #Чужая - 3.77% (-0.07)

друг рейтинг по обсъждане...взет от ТТ

За ''Ябълката...''

Новите снимки за 120 еп.

и озета:
 Ендер, след като се разделя с Доаан, се заклева да се отърве от Арзу!Чаатай прави всичко възможно, за да сключи мир с Йълдъз и отново да спечели сърцето й!аА Йълдъз по това време се опитва да се адаптира към новия си живот!
Неочакван свидетел ще промени целия ход на бракоразводното дело!

За Заключеният''

Онур с момиченцето,което ще играе екранната му дъщеря,зад кадър...

и майката/Серай Кая с дъщеричката..

Имайте приятна неделя!

# 574
Добро утро момичета ❤️
Злати благодаря Hug
Чакам с нетърпение серията утре.
Хубав ден на всички!🍀🤗❤️

# 575
Привет, дружки!

Злати  Марти

Аз гледах „Чуждата” снощи не особено внимателно, че хвърлях по едно око и на „Маскираният певец” по тв, но пък така ще ми бъде интересно с превода. Много ми харесва как бързо се развиват нещата, не ни мотаят в тайни и лъжи много време. Ето вече Езо хвана лъжата на мачото Харун и майка му. Много ми е любопитно каква ще бъде новата героиня Сюнгюл. Рейтинга хич не е ок, дано се подобри с влизането й и новата интрига.

Изгледах r серията на „Ябълката” най-после.
Много неща се случиха в нея и съм доволна.
Доживях да видя как някой ще отсвири Ендер с такъв финес.
Доан буквално й заяви, че  не я иска в личния си живот и не одобрява поведението й.
Направо му станах фен на тоя човек . Да видим тя ще се примири ли с това положение или ще премине към отмъщение. Едно е сигурно, няма да стои със скръстени ръце.
Все пак предстои Ендер да разбере, че Доан никога не е бил привлечен от нея и просто я е употребил, за да постигне целта си да проникне в компанията.
Чудесно му се получи, а нейната самоувереност този път й изигра лоша шега.

Другото, което ми харесва, е че Йълдъзка престана да докладва за всичките си действия на Ендер и че тя само я използва за целите си.
Дано не се поддаде пак, добре си действа с Емир.
Като нищо ще разкрие тайната на Кумру.

Тайната на Кумру става все по-голяма мистерия.
Свързано е с някаква болест, но каква е тя, за да се наложи чак Доан да купува болница, за да прикрие следите… И то такава, че Кумру да обвинява за нея баща си.
Тя в серията спомена за нещо, което е изгубила завинаги заради баща си, но какво.
А Кумру чак не мога да й разбера целите в безмсления живот.
Не й пука за Чаатай, нито е влюбена в него, просто се надскача с Йълдъзка и иска да излезе победител в този двубой. И толкова много се излага и унижава, че не е истина.

Детенцето, което ще играе ролята на дъщерята на Онур/Фърат е много сладко, истинско слънчице,  а и той грее до нея. Имам много енергия в такива задкадрови снимки.

Прекрасен да е денят ви, дружки! Flowers Hibiscus

# 576
Не вярвам Чуждата много да пробие в АБ , но ако се покачи в другите има шанс да продължи .
За Затворника - май жената на прокурора е друга , Серай Кая май ще е колежка , която ще помага , и си мисля ,че момиченцето няма да е мъртво , мои си предположения ...
Мерси за инфото Злати и Дъгичка Heart Heart

# 577
Актрисата в ролята на жената на прокурора се казва Алара Бозбей. Тя е участвала в Пълнолуние(тук е бил излъчван със заглавието Горчиво и сладко), Черни планини и Моето име е Мелек.

Ето снимка:

# 578
Миме Hug , както винаги , кратка и ясна , мерси джанъм Flowers Hibiscus
И на мен ми се видя руса майка .
Много е сладко момиченцето , със светло сини очи като ,, татко си '' Grinning
Някой знае ли нещо за оригинала на сериала ?

# 579
  • Наоколо
Здравейте, Ябълки

Аз, все нямам време да изгледам последния епизод на ЗЯ и сега смятам да си го пусна, че да наваксам. Благодаря за превода! ♥️
Нищо, че изостанах с епизодите иначе ви чета с удоволствие. 🤩😊
Между другото си мисля, че Кумру може би в миналото е посягала на живота си и затова сега баща ѝ така ревностно я пази... Но това са само мой предположения, на база изгледаното досега. Да видим какво предстои все пак. 😉✌️

# 580
Шоколадке, напълно е възможно това, което пишеш, макар че трудно мога да си представя такъв самовлюбен и егоцентричен човек като Кумру да посегне на живота си, но като нищо може да е изиграла някой етюд.
Но от разговора и с  Доан в серията става ясно, че тя го обвинява  за нещо, което е изгубила завинаги/безвъзвратно заради неговата уропитост и инат. Какво ли е то? Единственото, което ми хрумва е да е била бременна от неподходящ партньор и баща й да я е накарал да направи аборт и сега да не може да има деца и да го обвинява за това. Но по-скоро е нещо по-сериозно, щом този проблем е накарал Доан да закупи цяла болница, за да заличи следите. Надявам се, че още в следващия епизод ще стане ясно каква е голямата тайна на сем. Йълдъръм.

Любовниците в кадър.
Берк Октай е с поделил ново селфи с Биран Дамла.

# 581
Добро утро,момичета !

Благодаря на всички за снимките,инфото и коментарите по трите сериала!

Понеделник започваме със ''Забранената ябълка''. Wink
Да видим ще има ли развод довечера?

Нова снимка от официалната страница на сериала с надпис:
"Изглежда Фейза ще разочарова Йълдъз!"

Нова анкета от официалната страница на нашия сериал с надпис:

"Избери най-добрата си приятелка!"

Посочете в коментарите героинята, която бихте искали да видите като най-добра приятелка.

един коментар от рускините....
Хубаво е да се мотаеш с Йълдъз, няма да ти е скучно Heart
С Ендер завладете света, унищожете врагове и изградете план за отмъщение Green Heart
Кумру и Фейза няма да пожелаеш такива приятелки и на враговете си....

Някои предпочитат Йълдъз,др.-Ендер,а трети-Никоя!!!

Еда зад кадър...на снимките...

от Онур в ИГ...

Скрит текст:

за ''Чуждата''

Превод с руски субт. на 4-ти еп.!Има на два екипа:

ДизиМания-https://turkru.tv/chuzhaya-devushka-4-seriya.html
или на МилаДизи-https://turkru.tv/chuzhaya-devushka-4-seriya.html

Гьокче Акйълдъз/Сонгюл...

Топрак Саалам/Нермин

Скрит текст:

Желая ви приятен ден и спокойна седмица!

# 582
Фейза участва в сериала “Черно бяла любов”, който го дават по Нова ТВ всеки ден от 12:30. Там е в ролята на Идил Яман-съпругата на чичото на Ферхат- Намък Емирхан.
Актрисата се казва Едже Диздар и е родена на 23 ноември 1981 г.

# 583
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не съм гледала онлайн ЗЯ от края на вторият сезон, когато Севда и Онур излязоха от сериала...
Тази вечер, ако не ми мине котка път ще гледам, защото ми е интересно кой, или какво ще възпрепятства развода....

И искрено се надявам да няма шести сезон....Аман от тези двечките....

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 17:04 от gostenka68

# 584
  • Варна
Със сигурност бих избрала Йълдъз. Има чувство за хумор, каквото и е на сърцето, това й е на устата, харесвам образа й.

Общи условия

Активация на акаунт