Отговори
# 585
Здравейте момичета. Blush
Много се запалих по сериала, започнах да го гледам по БТВ и много ми харесва! Сюжетът е интересен, актьорите са много красиви и играят првъзходно. Simple Smile

Почнах да гледам сериите и онлайн от началото, защото съм изпуснала доста и в момента съм стигнала до 39 епизод.

Едно не мога да разбера- Кемал е бивш съпруг на Йълдъз от миналото. Защото сериала започна как тя е свободна и отива в къщата на Халит и в последствие се омъжва за него. Та значи бракът й с Кемал е бил преди да почне работа при Халит, само че досега не са дали нищо от това, нито една сцена от сватбата им или живота им по време на брака им. Та моля ви да ми обясните дали съм права, кога са били женени Кемал и Йълдъз, откъде се познават и защо са се развели? Както виждам Кемал й е бил голяма любов и ми е странно, че няма никаква информация за брака им.

# 586
Привет! Hug

Тази вечер компанията ни се увеличава - Гости HugWink

хаштага за 120 еп. е  #gizlitanık -#таен свидетел

линкове за онлайн гледане на Фокс тв.

https://youtu.be/hEKLBRtOQ08
http://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitv.mobi/fox-tv
http://www.tvizlek.com/2014/04/fox-tv-iz
http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/
http://www.tvport.com/kanal/fox-tv.html

Приятно гледане на всички! HugHugHug

Имаме новина.Да видим дали е вярна и ще се осъществи ли?

Nature FireИзглежда, че продуцентът на сериала #Забранената ябълка все още няма да изпълни обещанието си. Съвсем наскоро Фатих Аксой каза, че петият сезон ще бъде последен за проекта, но високите рейтинги и интересът на публиката си свършиха работата.
📌По думите на Бирсен Алтунаш започва подготовката за 6-ия сезон на сериала #Забранената ябълка. Все още не е известно кой остава в каста, но е възможно скоро да разберем за добавянето на нови актьори. Фатих Аксой искал да заснеме 200еп.

От официалния акаунт на Fox в Instagram.
Изглежда, че Йомер и Кумру са подредили малко отношенията си.

ПП Докато пишех...се появи поста на daizy_g Hug,добре дошла при нас!За питането накратко Йълдъз и Кемал се женят в Бурса.Бракът им трая няколко часа.Майка й разбра и я накара да се разведат.Ще го дадат в сериала.

# 587
Мерси, Злати! Hug Надниквайки в темата видях много познати лица и ми стана много приятно. Blush Благодаря много за информацията! Kissing Heart

Превъртайки каналите ми попадна кадър на висок, красив мъж с искрящо сини очи и се загледах. Heart Eyes Видях красиви сгради, места, гледки, хора, дрехи и си казах това изглежда интересно. Grinning Гледат ми се красиви гледки и места в тази кошмарна пандемия. Въобще не загрях, че е турски сериал в началото, по нищо не прилича на турски. Радвам се, че са избягали от типичните прийоми за турски сериали- бавно действие, дълги  сцени, обичаи и тн. Отдавна ми се гледаше нещо свежо и модерно и се радвам, че попаднах на ЗЯ. Супер е сериала! Heart

Само се чудя дали са правили кастинг за актьори със сини очи в този сериал. Mask Бях впечатлена как 80% от актьорите са с такива! Blush

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 17:54 от daizy_g

# 588
Здравейте, момичета 🍏
В шести сезон, ако има, искам да върнат ЗейАл.

# 589
Привет, дружки в нашия ден – понеделник!

Злати Гости  Сташа
Благодаря за споделеното!

Дейзи , добре дошла при нас!
Помня те още от времето, когато гледахме „Фатмагюл”, първата ми сериална любов преди доста години. Приятно ми е отново да се срещнем отново в тази история с красиви актьори, красиви гледки и интригуващ и бързо развиващ се сюжет с неочаквани обрати и много смях.

На въпроса ти за Кемал
Йълдъз и Кемал преди години са били женени само един ден и то само на книга. Асуман се е намесила и бракът е анулиран още на следващия ден след сключването му. Това е още докато са живели в Бурса. По-късно Йълдъз и Зейнеп заминават за Истанбул, където се установяват и след това Йълдъзка се жени за Халит.

Сташа , не е лоша идеята ти да върнат ЗейАл, ама хич не ги виждам в тия интриги и лъжи. Но знае ли човек…
Малко ми  е забавна новината за шести сезон, макар че защо пък не… Този сериал е сам по себе си уникален и може би пак ще измислят нещо интересно и ще си го гледаме. Защо пък не, щом се харесва.
И аз бих избрала за приятелка такава като Йълдъз. Харесвам нейната жизнерадост и умението й да излиза от всякакви неприятни ситуации в живота, без да драматизира излишно. Веднага след като падне или бъде предадена, тя става, изтупва си прахта, слага усмивката и продължава напред. Такива хора са рядкост и затова са ценни.

Приятно гледане и безпроблемен нет! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 20:20 от * Дъга

# 590
  • Плевен / София
Започна и веднага реклами....
Йълдъз все попада на мъже със "слаб ангел"....Единственият, който наистина я е обичал мисля, че беше Кемал, но той пък не беше достатъчно богат за стандарта, който искаше Йълдъз...

# 591
Хайде пуснаха минутите!

Приятно гледане на всички! Hug

Да видим какво ще кажат 3-те жени,които са били до Чаатай!

Фейза се измъкна.Били приятели и дошла да го види.И Кумру си тръгна.Йълдъз разказа,че се е обадила жена.Искала да остави Халит Джан на него.Той не знаел нищо.

# 592
Дъга, аз съм стигнала до 60 ти оригинален епизод и ми е много странен сериалът, от как ги няма ЗейАл. Много ми липсват. Напредвам с бавно темпо. Предполагам няма да се вържат героите им в сюжета, но не пречи да помечтая.
Уикенда си направих маратон на епизодите от началото на втори сезон и си изкълчих крака, заради тях. Така се бях загледала в 20 епизод, докато слизах по стълби. Не мога да ги оставя.

# 593
Ха, ха, Ендера ще си изяде ноктите от яд.
Направо не е на себе си, съска и само Харзу й е в устата.
Доан съобщи на Арзу, че е отсвирил Ендер и тя сега ще поиздевателства с Джанер и Ендо.

Чаги са го колажиарали с всичките вадами около него.

# 594
Доаан се разтревожи като разбра,че Йълдъз е била в болницата.Обади се на Дениз(жената от болницата) за да разбере дали наистина е била тя.Дениз му отговори,че е видяла по телевизията и наистина е била тя.
Арзу се забавлява с Ендер,но и тя лесно не се предава,какъв смях прави! Simple Smile Нейсе...може да излезеш...бай бай...

# 595
  • Плевен / София
Не знам до кога ще изтърпя стойките на Ендер....
Интересно защо повика Ендер да говорят....
------------------
Фейза е при Чаатай облечена като за прием и готова да се обяснява в любов...

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 20:39 от gostenka68

# 596
Рускините вече са подредили сюжета за 6 сезон.
Връщат Зейнеп и Алихан, естествено.
Алихан поема нещата в компанията и нали е работохолик и принципен, връща я към най-хубавите й времена.
Освен това събира децата на Халит отново заедно, а Кая пристига от Лондон и се жени за …. Йълдъзка.
И така настъпва хепи енд. Не е лошо. Grinning

Да видим Фейзата ще си довърши ли приказката от предната вечер.
Изобщо не е подходящ момента за такива признания, но ще видим.
Поне вече не крие намеренията си да завоюва Чаги.

# 597
Привет, дружки в нашия ден – понеделник!

Злати Гости   Сташа
Благодаря за споделеното!

Дейзи , добре дошла при нас!
Помня те още от времето, когато гледахме „Фатмагюл”, първата ми сериална любов преди доста години. Приятно ми е отново да се срещнем отново в тази история с красиви актьори, красиви гледки и интригуваща и бързо развиващ се сюжет с неочаквани обрати и много смях.

На въпроса ти за Кемал
Йълдъз и Кемал преди години са били женени само един ден и то само на книга. Асуман се е намесила и бракът е анулиран още на следващия ден след сключването му. Това е още докато са живели в Бурса. По-късно Йълдъз и Зейнеп заминават за Истанбул, където се установяват и след това Йълдъзка се жени за Халит.

Скрит текст:
Сташа , не е лоша идеята ти да върнат ЗейАл, ама хич не ги виждам в тия интриги и лъжи. Но знае ли човек…
Малко ми  е забавна новината за шести сезон, макар че защо пък не… Този сериал е сам по себе си уникален и може би пак ще измислят нещо интересно и ще си го гледаме. Защо пък не, щом се харесва.
И аз бих избрала за приятелка такава като Йълдъз. Харесвам нейната жизнерадост и умението й да излиза от всякакви неприятни ситуации в живота, без да драматизира излишно. Веднага след като падне или бъде предадена, тя става, изтупва си прахта, слага усмивката и продължава напред. Такива хора са рядкост и затова са ценни.

Приятно гледане и безпроблемен нет! Flowers Hibiscus
Дъга, точно Фатмагюл обсъждахме заедно. Hug Много готина компания се бяхме събрали и много се забавлявахме! Не знам Хриси и Димони дали следят ЗЯ, но много би ме зарадвал факта да срещнем и с тях отново във виртуалното пространство. Simple Smile Иначе този сериал наистина беше първият ми по-сериозен сблъсък с турските сериали и то го догледах основно заради Енгин. Blush

Благодаря за инфото. Явно още не съм стигнала до тези епизоди, които разкриват връзката им с Кемал.

Иначе всички герои са много интересни и пълнокръвни. Никой не е напъно добър или лош, всеки си има трески за дялане.

За мое голямо учудване Ендер много ме кефи като персонаж. В живота не бих толерирала човек като нея, голяма хиена е. Но в сериала е много колоритна и ме забавлява. Актрисата си играе ролята страхотно  А тоалетите й са уникални! Heart Eyes

Йълдъз също ми харесва. Има чувство за хумор и една такава свежа и весела като натура. Трудно унива и ви води нейните битки докрай. Актрисата е невероятно красива. Надявам се Йълдъз най-накрая да избере любовта, ако осъзнае, че тя е много по-ценна от парите.  С Ендер двете са най-ярките образи в сериала.

# 598
Доколкото схванах, Доан каза на Йълдъзка, че знае, че е наясно че тя е била в болницата да разследва.
Май спомена, че Кумру е претърпяла катастрофа пред време и дълго се е лекувала, нещо от сорта.

Струва ми се, че Доан каза, че вече не се срещат с Ендер, а Йълдъзка се изненада.

# 599
Доаан каза на Йълдъз при срещата им,че Кумру е катастрофирала и е била в кома.Посещавала е психолог.

Общи условия

Активация на акаунт