НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 024
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Не бих казала, мрънка ако дълго време не е бил на земята и иска да си лази свободно и спокойно, пък е бил в количката или в колата или на ръце. Но други някакви неща не съм забелязала

# 121
И моят се тръшка и реве като не стане на неговото. Особено ако иска да пипа нещо непозволено, понякога изпада в истерия чак.

# 122
Хелоу, не съм писала скоро.
Та да помрънкаме, Рая днес падна от количката, така де по-скоро скочи.
Още веднъж ми скъси живота с 20на години.
Има два зъба един излезнал почти на криво и другия е пробил само.
Както винаги се мръщи на плодови пюрета, дай и месо да яде.
Киселяк но не и пред хората.
Всяка вечер е различна.
Понякога се буди нощем, Понякога не.
Смятам да я кръщаваме този или другия месец, но ще е във Варна и все още се колебая къде, какво, що, а и не знам със затварянето как ще стои въпроса.
Мрън.
На мен ми откриха инсулина резистентност, затлъстял черен дроб и съм на хапчета и диета.
През деня уж започнахме да имаме някакъв режим, но да видим до кога.

# 123
Джули как падна Рая?
Колко ти е Хома индекса? Ще споделиш ли повече какви диета и хапчета са ти изписали?

# 124
Духче, беше вързана в количката и да си обуя обувките и тя се измъкна и скочи..
Около 3.55 мисля беше.
Това е диетата и пия глюкофаж 500, никакво сладко, захар сокове дори и прясно изведени, след 3 месеца отново съм на преглед и трябва поне 5 кила надолу, вече за почти месец свалих 5кг.

# 125
  • София
Трябва и аз така да направя. Джул, от къде е книгата?
Мойто не се тръшка още. Единствено много реве, ако е гладен.
Вади зъби без драма и спи много: 20-06/07 нощен, после 09:45-11:30, после 14:30-16:00. Да чукам на дърво, пу пу, ма в много добър период сме.

# 126
Ендокриноложката ми я даде.
При желание мога да ви я снимам цялата.

# 127
Аз се опитвам да се храня по зоната, иначе моят Хома индекс мисля че беше 2.9 не пия лекарства, само добавки от вчера - хром пиколинат, берберин, омега 3 и магнезий.

Нощес беше по драматично, нещо мисля че горният десен пробива сега и почти ме сме спали.

# 128
Аз не я спазвам кой знае колко.
Пуста воля..
Трябва и да тренирам ама сама ми е тегаво.
При Рая излизат много тегаво тия зъби..

# 129
  • София
Ооо да, моля, ако може снимай я. Можеш да направиш архив и да го пуснеш за всички като wetransfer link Heart

# 130
Ооо да, моля, ако може снимай я. Можеш да направиш архив и да го пуснеш за всички като wetransfer link Heart
Честно казано не знам как се прави това нещо🤣🤣
Единия вариант е да го пусна като снимка тук другия е в групата ни във фейсбук или на лично..до толкова ми стигат способностите 🤣🤣❤

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 11:28 от Djulcho

# 131
  • Тук... някъде
Моя бивша колежка постигна много добри резултати с НВВМХ при ИР и Хашимото, но пие също и глюкофаж. Не спортува

# 132
По принцип за Хашимото не бива да се спират въглехидратите, защото съвсем прецакват функцията на щитовидната.

# 133
  • София
Хахаха, милата Heart Пуцай у фейса тогава..
След една година майчинство и аз вече ръждясах технически Sweat Smile

# 134
Щурчо научи къде е лампичката. Радостта ми е голяма, предвид нулевите ми очаквания. Simple Smile
Дайте идеи друго на какво ги учите.

Общи условия

Активация на акаунт