НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 024
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Щурчо научи къде е лампичката. Радостта ми е голяма, предвид нулевите ми очаквания. Simple Smile
Дайте идеи друго на какво ги учите.
А?

# 136
Ох, неясно ли пиша.?
Четох тук на какво ги учите и научих бебчо като попитам "къде е лампата?" да гледа нагоре и да я показва. Сега се чудя на какви други номера им е дошло времето да го науча. Може би да пляска и др. подобни.

# 137
Рая сякаш е далеч от тия неща, не мога да помогна.

# 138
Преди време и на мен ми бяха казали, че имам ИР, след изследване, разбира се. Освен диета и Глюкофаж ендокриноложката ми каза, че трябва да се движа повече - спорт, разходки и т.н., иначе нямало толкова добър ефект. Каза ми да изключа единствено сладки неща, консерви, пилешко месо (заради технологията на отглеждане на бройлерите) и да наблягам здраво на зеленчука. Отделно четох в интернет, че въглехидратите било най-добре да се консумират до обяд. О да, и алкохола трябваше да откажа.
Аз Митко на нищо не го уча май. Много ми се иска да го науча да спи непробудно от 21 до 06 обаче не мисля, че имам нужните знания и търпение Simple Smile

# 139
Щурчо научи къде е лампичката. Радостта ми е голяма, предвид нулевите ми очаквания. Simple Smile
Дайте идеи друго на какво ги учите.
Боц, колко голям/а ще стане като порасне, браво,  здравей,  чао, на колко години е (тъкмо към годинката ще го научи). Това са нещата,  които аз съм го научила. Сега уча ам-ам, не, дай. Започвам да го уча и на името му.
Ох аз го похвалих, че е послушен и днес цял ден мрънка за нещо,  а ако не му го дам пали от раз,  че и със сълзи и сополи 😒

# 140
Проявява характер, но не е съвсем истерия. Ядосва се, вика, понякога реве, ама бързо забравя. Разбира, като казвам не и понякога не посяга отново. В количката почна да се тръшка, но забелязах, че го прави, като седим на едно място. Тръгнем ли - всичко се оправя 😁. В момвнта го уча на колко голям... и боц. Започнах да го водя на една малка площадка пред блока, защото е спокойна. Занимава се, мн се кефи. Вече не е такава жега и излизаме по-рано. 😏

# 141
Мами, приели са обезщетението за втората година майчинство. Какво се прави като мине първата? Нещо към работодателя подава ли се пак, към НОИ, НАП и т.н.? Който знае какви са стъпките, нека сподели, моля. Благодаря!

# 142
Не са го приели. Гласувано е на второ четене, но още не е прието. Действието на това правителство е до края на декември, после има прегласуване на бюджета от новото правителство. Още нищо не е окончателно.

Подаваш към работодателя около рождения ден на детето декларация за ползване на отпуск по член не знам си кой в размер на дните, които смяташ да останеш у дома. Това е по спомен каквото ми казваха на мен в работата

# 143
Как вкарахте закуската? Мишките са на 10м и упорито отказват закуска - пробвах с попара, давам сух сухар да дъвчат, пюре сладко със сухар, не искат и не искат.
Та си мисля, че може би не са готови за нещо различно от мляко Thinking

# 144
Пробвайте юфка, кускус, качамак, филийка с авокадо/яйце, овесени ядки, кисело мляко с бисквити. Може да не им харесва това, което давате.

# 145
Не са го приели. Гласувано е на второ четене, но още не е прието. Действието на това правителство е до края на декември, после има прегласуване на бюджета от новото правителство. Още нищо не е окончателно.

Подаваш към работодателя около рождения ден на детето декларация за ползване на отпуск по член не знам си кой в размер на дните, които смяташ да останеш у дома. Това е по спомен каквото ми казваха на мен в работата

Хм, странно, защото по новините казват, че е прието и дори влиза в сила от 1 октомври. Би трябвало и нас да ни хване, все пак ноември ще започне втората ни година, а това ще е преди въпросното прегласуване. Но... Решат ли друго, ще настане бунт...

# 146
Леко се отчаях, но ще продължавам да опитвам Simple Smile

Пробвайте юфка, кускус, качамак, филийка с авокадо/яйце, овесени ядки, кисело мляко с бисквити. Може да не им харесва това, което давате.

# 147

Хм, странно, защото по новините казват, че е прието и дори влиза в сила от 1 октомври. Би трябвало и нас да ни хване, все пак ноември ще започне втората ни година, а това ще е преди въпросното прегласуване. Но... Решат ли друго, ще настане бунт...
По новините бързат както винаги. Докато не излезе официално и не влезе в сила решението на настоящия парламент нищо не е ясно. Едва ли ще го върнат отново, но все пак Simple Smile

# 148
Здравейте мами.
Днес бяхме на консултация и нашето слънчице Светослав е висок 77 см
10 килограма.
Всичко за сега е наред със бебо.
Но още нямаме зъбки.

# 149
Аз искам да питам мамите, които кърмят как им върви цикъла. На 9 месеца е бебка дойде ми след 6 месец, следващия закъсня с 10 дена, а този закъснява 17 дена. Направих си тест на 14 дена закъснение, но беше отрицателен. Ама точно с каката видях положителен тест чак след 20 дена закъснение преди това беше отрицателен и сега взех да се съмнявам Grinning Не съм готова за трето все още. Та как ви върви на вас цикъла ?

Общи условия

Активация на акаунт