НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 222
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мерси момичета, ще имам да черпя Sweat Smile

# 166
Тук има полезна информация и за третата година, т.е. то е 6 месеца неплатен отпуск за единия родител и 6 за другия, но мисля, че могат да се прехвърля от бащата към майката http://www.imambebe.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1% … %D0%B3%D0%BE.html

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 23:02 от Дух (:

# 167
Уоу, бая сте раздвижили темата.
nunu, на мен още не ми е дошъл цикъла, но и съм назад със заместването на кърменията. Засега само на обяд не иска мляко или по-скоро ако не му предложа не настоява, обаче ако му дам си цока...
Така като чета, май са нормални някои аномалии след раждането, та не бързай да се шашкаш докато не видиш двете черти. Не че ми е работа, но можеш и спирала да сложиш, ако не си противник на този тип контрацепция. Аз не бих, честно казано.

# 168
Изчетох Misery докрай. Някои предпочитат по-семпъл език, други по-точен, съответно по-трудно за разбиране език. Както обикновено, различните хора разбират различно една и съща информация, а и малко развален телефон се получава. Нека важното да е, че се разбра към момента каква е ситуацията.

Аз имам въпрос относно 6 месеца неплатен отпуск за отглеждане на дете до 8-годишна възраст - как се изчисляват в дни? В закона е описано, че може да се взима на части, но минимум 5 раб. дни и с минимум 10 раб. дни предизвестие.
Та тези 6 месеца неплатен отпуск колко работни дни са?

# 169
Ехей момичета, здравейте. От доста време не съм се включвала, но ви следя. Simple Smile
Подобно като при Веси, цикъл нямам. Но и скоро не го очаквам с тези 4 нощни кърмения. Все едно си имам новородено в къщи, но така ще е.
Прикачвам инфо, който иска да прочете за кърмене, ангажирано с менструация и не само.
https://xedra.wordpress.com/2009/01/16/menstruation/

Иначе при нас всичко е наред. Радина не се спира. Пълзи на бързо обороти, изправя се, катери се, върви като се е хванала за някаква повърхност. Гледам да я пускам да пълзи повече, че иначе не се изморява достатъчно и после заспиването е кошмар. Това е в общи линии.
Ааа да попитам. Купихте ли обувки, подходящи за прохождане и може ли да споделите на какви сте се спрели?

# 170
Изчетох Misery докрай. Някои предпочитат по-семпъл език, други по-точен, съответно по-трудно за разбиране език. Както обикновено, различните хора разбират различно една и съща информация, а и малко развален телефон се получава. Нека важното да е, че се разбра към момента каква е ситуацията.

Аз имам въпрос относно 6 месеца неплатен отпуск за отглеждане на дете до 8-годишна възраст - как се изчисляват в дни? В закона е описано, че може да се взима на части, но минимум 5 раб. дни и с минимум 10 раб. дни предизвестие.
Та тези 6 месеца неплатен отпуск колко работни дни са?
Виж тази тема, тук има хора, които ще ти отговорят точно и коректно на въпросите. https://www.bg-mamma.com/?topic=1358570.255

# 171
Все още нямам цикъл поради кърменето, дано да е така още поне два три месеца. Обикновено към годинката на детето ми идва вече.
6 месеца неплатен са си 6 календарни месеца, доколкото знам. Аз съм ги ползвала с второто дете, голям кеф беше - разбирахме се с него много добре, разходки, игри и най-сладкия следобедния сън съвместно.
Относно обувките - след много четене поръчах някакви найк революшън 4; ще видим какво ще дойде и дали ще му става.

# 172
Да се похваля бебо има вече едно зъбче.

# 173
Шестте месеца, ако се вземат наведнъж, е лесно да се прецени от коя до коя дата. Чуденката ми е при взимане на части. В групата, която Apricity препоръча, за съжаление, не ми отговориха.
Обичам предварително да знам кое как е, но явно при нужда тогава ще разпитвам работодателите.

# 174
Мами здравейте.
Предстои да запиша бебчо на детска кухня.
Моля да ми препоръчате кухня каква е храната  дали сте доволни става въпрос за София.
Благодаря ви

# 175
  • София
Аз записах вълшебник за 2 дни в седмицата. Изяжда всичко, но на мен лично храната ми изглежда гнусна. Чак съм му обидена, че я харесва повече от моите манджи Grinning

# 176
И ние от скоро сме на кухня, всичко си изяжда и аз бих я яла, мирише и изглежда вкусно. Около Пловдив сме, взимаме Пълно коремче, нищо не е отказал, до последната лъжица си изяжда.

# 177
Аз ще го пробвам на държавната към яслата - всички много я хвалят. Обикновено държавните май докарват добре манджите, само дето слагат сол и захар.

# 178
  • София
Май навсякъде слагат сол и захар. В нашата кухня пише, че има, но като опитам не усещам, та явно не е много.

# 179
Да се отчета имам цикъл след цели 58 дена закъснее Joy айде важното е, че дойде все пак. Децата искараха  един вирус с афтички по устата и температура 39 градуса. В чудо се видях да ги слагам в коритото с вода ту едната ту другата за да спадне температура, че и повръщаха и нямаше как нурофен да пият, но мина за 3 дни и в момента са добре.Малката спря да приема всякаква твърда храна и много ме е яд, защото много добре се хранеше, в момента е само на кърма, въпреки че вече няма афти. Та така, вие как сте ?

Общи условия

Активация на акаунт