НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Тук... някъде
Ние сме с AEG, но е пералня със сушилня 2 в 1.

# 256
+1 за пералня със сушилня на AEG. Има различни модели, килограми, цени...

# 257
И ние сме с Бош, супер доволна съм защото е вързана към водопровода и не изпразвам контейнерчета , а и не мачка дрехите .

# 258
С AEGсме вкъщи. Не знам повече , моя мъж я купува

# 259
Здравейте, каква сушилня имате? Искаме да купим сушилня, но ми е пълна индия всичко. Каква бихте ми препоръчали?
AEG, отделен уред върху пералнята. Успех!

# 260
Аз ще сменя темата. Имаше ревливи бебета какво стана с тях, продължават или има подобрение. Моята ревла ме побърква. Ама вече съм на предела. Как може с нищо да не се занимава. Реве през повечето време, все е недоволна и на земята реве и като я взема реве.
Единствено на разходка се кротва ама за кратко. Започна да се изправя ама крачки не прави, не пълзи. През нощта постоянно се буди, понякога сериозно си будува, понякога с кърмене се залъгва. Два зъба има всички викат , че е от зъби. Аз мисля, че просто е такъв характер Rolling Eyes на 11 месеца е.

# 261
  • Тук... някъде
Моята ревла е на приливи и отливи - има периоди,когато е постоянно недоволна,има и такива,когато е добре 🤷🏼♀ Драма имахме с първото зъбче докато избие, наскоро пробиха горните, но май беше доста по-спокойна с тях. Нощем се буди често с рев- понякога биба е достатъчна, друг път иска гушкане или мляко

# 262
Здравейте,
От октомврийските мамчета получих тази единица + бонус украса да отпразнуваме РД.
Някой ако е иска, след 6ти мога да я предам нататък Simple Smile

# 263
Ревльо првз деня не е, плачеше много през нощта, после поспря, след като избиха зъбите и сега имахме отново тежки нощи, но пак не е свързано със зъби. Те определено много влияят на цялостното поведение на детето. Преди да избият горните два, си забиваше челюстта във всичко. Даже имаше ранички. С адска сила се чукаше отгоре, засилваше се постоянно, не можех да го спра. После разбрах защо..

# 264
Като сте заговорили за зъби, дзверо има вече по 2 отгоре и отдолу... Добре му служат, обаче започна да скърца и то не през нощта, а през деня, когато си реши. При някого случвало ли се е? Естествено, първо и аз помислих за глисти, но твърда невъзможно ми се вижда, защато не е имал особено досег с външна среда да пипа пясък, животни, мръсотии навън... Попаднах на информация, че го правят за привличане на внимание, но и това не мисля, че е, защото и да съм го гушнала, пак го прави понякога. Другия месец ще питам педиатърката, в края на ноември е и на зъболекар, но се чудя дали има какво да направя, освен да му давам биберон, което изобщо не ми харесва като решение, но помага. Sad

# 265
Моят е с 8 пораснали зъба, плюс два кучешки тепърва избили. Случи се скоро няколко дни през деня да скърца, ужасно е, но засега май спря. Даже не съм се сетила за глисти, по-скоро си мисля, че както всичко останало, осъзнават, че могат да го правят и им е интересно.
Детето ли ще водите на зъболекар, има ли причина, или профилактично?

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 23:07 от Pistachio

# 266
Благодаря, Pistachio, не е като да съм се притеснила и аз, но ми беше интересно дали и при други се случва. Знам, че ако дълго време скърца се износва емайлът и започват да се развалят зъбите.
Да, детето съм записала при зъболекар, поради основно две причини. 1. Искам възможно най-рано да се сблъска и с този вид лекари и да свиква, че не е страшно и 2. преди време мисля, че и тук се обсъждаше, че е хубаво (в никакъв случай задължително) като се появят първите зъбчета, да се мине един преглед. Интересно ми е каква паста, четка, хигиена биха препоръчали. Имала съм си и аз проблеми със зъбите и страх, но го преодолях и ми се иска детето да не минава по моя път, заради страх (ако изобщо е взел от моя ген за зъбите).

# 267
Детето няма още нито един зъб. Нощем се буди с писък. Кога ще избият не знам...

# 268
Има ли в темата бебета с повече от 8 зъба?
И как са с лигите?
Отдавна е с 8 зъба и уж скоро не чакам нови, но! - от 3 дни така текат лиги, че вече по 10 лигавника не стигат.
Лигльо е и буквално, и преносно. Simple Smile

# 269
И моят отдавна е с осем зъба, но той никога не се е плюнчил кой знае колко.
Сега избиха 9ти и 10ти кучешки, като и другите два са доста подути и сигурно скоро ще избият.
Чувала съм, че първо избиват кътници, ама моят си ги кара под ред 😁

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 14:35 от Pistachio

Общи условия

Активация на акаунт