НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 264
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мойто си е пословичен Ревльо още от 3тия ден след изписването от родилния дом.
Откакто оправихме съня, може да се каже, че вече е по-добре - поне редува рев и смях, че първите 4-5 месеца беше само рев.
Grinning
Зъбите са 6 и излязоха много лесно. На 1 година и 12 дни е.

# 271
С 8 зъба е и Димана , но сега се е надул страшно много венеца при долните кътници,  като дори напипвам единя, но не се лигави . Може би си е до бебе

# 272
Мерси за отговорите. Четох, че може и заради хремата да е свръх лигавенето.

# 273
Здравейте мами.
Аз искам да ви попитам следното.
Дали има мама записала и посещавала Дкц София мед намираща се във Люлин 7.
Обмислям да запиша бебето на педиатър там.

# 274
Вие ми скрихте шапката с 10 зъба. Калоян е още само с 2 🤣🤣🤣 и то прясно изпечени 😫

# 275
  • София
Диана има 8 зъба. Но много се лигави и тя, също от време на време скърца със зъби и се побърквам.
Взела съм една бебешка паста на Сплат, заедно с две чесалки, ама не дават много.....

# 276
Анна е с 8 зъбчета, но и на нея единия кътник много се е надул.

# 277
Вкъщи зъбите са 14. Осемте резци бяха приключили  още в седми месец. Август изби един кътник, сега избиха още два и един кучешки. Останалите също са на път. Така като гледам до годинката, ще са изникнали 16 броя от 20.
Аpricity съвсем правилно си постъпва с прегледа, първият задължителен при зъболекар си е именно до годинката. Мойто дребосъче също тая седмица го чака преглед при детски зъболекар.

# 278
Kisela_krastavichke, бих взела единичката, ако сте в София. От друга страна ще ни трябва след месец (1 декември), затова я дай, на който има рожден ден първо.

# 279
Аз лично не мисля да го водя на зъболекар скоро, той едва седи за памперса да му сменя, а и при зъболекаря ще се уплаши 100 на 100. Аз ще ходя тези дни и ще попитам моя какво ще ми каже. С тези два зъба за къде сме 😂 Дано поне е вярно това, че колкото по-късно избият са по-здрави. 🤞🤞

# 280
А някой срещал ли е научна информация за това за по-здравите зъби, или са народни поверия 😄

# 281
Остана при наличие на 4 зъба, от които 2 се виждат от няколко дни, да го водя на зъболекар. 🤣Цвети, аз също съм чувала за късното избиване, че е признак на здрави зъбки.
П. С. Прегледът не е задължителен, а по-скоро по преценка на родителите.

# 282
Аз също нямам намерение да я водя на зъболекар, има зъб и половина Joy

# 283
Не съм чела относно зъбите, но си мисля, че късно избилите зъби имат по-малко време да се развалят. А и е под въпрос ранните зъби доколко се мият от родителите.

# 284
Аз май съм чела, че като по-късно млечните, то и постоянните изникват по-късно, тоест все едно и също време имат да се развалят 🤣
Скоро ще ходя на зъболекар и я питам.

Общи условия

Активация на акаунт