НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 270
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Честити рожденници 🤗
Духче , честит да е Божко , здрав , щастлив и винаги усмихнат 🤗😘💙
Страхотна торта си сътворила 🥰

# 316
Духче, каква беше тортата, нещо по-healthy ли е?

# 317
Духче, каква беше тортата, нещо по-healthy ли е?
Голямата торта не е хелти, с блатове медовик е и крем от маскарпоне, заквасена сметана, захар и готварска сметана. Малката за Божко д хелти, блатове от бананови мъфини и само сметана, която разбих, не съм добавяла захар. Но той не я яде.

# 318
Не знам дали може да се споделят ликове тук, но ето тази торта му направих аз.
Скрит текст:

Споделям, защото има още доста рожденници и може да се възползвате.
Също не пожела да я "смашне" и само леко я опита. 😂

# 319
Нашия празник мина много по добре отколкото очаквах и то при условие,че бяхме всъщи. Украса сама правих, всичко без тортата и меденките също. Не плака много,но за сметка на това заспа късно, забавлява се,танцува ,всички и обръщаха внимание

# 320
  • София
Разкошно Heart Честита да ви е рожденичката Heart

# 321
Днес бяхме на Коледна фотосесия, изкарахме доста забавно.
Фотографката малко я затруднихме, че двете хлебарки не искат вече много да седят и всеки тръгва да си лази в различна посока, но се надяваме, че ще има добър снимков материал Simple Smile

# 322
Една шокираща новина от мен Anguished бременна съм. Цикъла ми беше нередовен поради кърмене, с контрацепцията бяхме нередовни и ето резултат. Имахме намерение за трето, но не толкова рано. В шок съм, супер много ме е страх, но ще го родя. Каката е на 5г малката на 1г. По мои изчисления ще имат разлика 1 г и 8 месеца. Моля, за кураж Joy

# 323
Ехаааа страхотна новина!!!! Много се радвам Heart разбира се, че ще се справиш! Толкова е хубаво да има бебета. Те ще са си приятелчета, ще ги видиш на една и съща детска градина, училище, няма да се разкарваш на сто места. Ще си играят заедно. Всичко ще е супер!

# 324
Дух (: права си, исках първото и второто да имат малка разлика, но имам един мисед и после доста време ми отне да забременея. Много се плаша от факта, че ще са 3, в момента даже малко внимание обръщам на каката след като родя почти никакво няма да мога. Строим жилище и имаме затруднения финансово.
В семейния бизнес имат голяма нужда да се върна на работа. Но въпреки всичко тайно се вълнувам Joy много исках 3 момичета.

# 325
Абе я стига Heart Eyes това е страхотно, страхотно, страхотно! Всичко ще се нареди

# 326
Нунууууу, бебче ли ще има... страхотна новина. С висчко ще се справиш, щом е избрало сега да се внедри в семейството, значи има причина 😁❤️

# 327
Честито, нуну! Ще се справите, сигурна съм! Чувала съм, че е трудно да имаш бебе, но не съм чувала да съжаляват после Wink

П.С. Наскоро писах, че Ади е почти спрял дневното мляко - май си го върна Simple Smile

# 328
Ами честито. Като е станало значи е трябвало. Лека и безпроблемна бременност и ще се радваме да чуваме хубави новини.
Скорошно приключване на строежа и сили да се справиш с всичко

# 329
Благодаря, за куража мами! За момента няма да споделяме с никой, може би след 3 месец ще кажа на майка ми и на сестра ми Grinning определено ще е разтърсваща новина.

Общи условия

Активация на акаунт