НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • Тук... някъде
Честито,nunu! Всичко ще е наред и ще се справиш ❤

# 331
Nunu17 природата си знае работата! Честото, това си е подарък ❤❤ аз едва ли ще навия моя за 2ро толкова рано, а искам. Ама той пък грешки не прави 🤣🤣🤷‍♀️ много се радвам за теб, дано е здравичко пък с 1,2 3 то никога не стигат парите 🥰🥰

# 332
Cve7i благодаря, права си, че е подарък. Таткото ошашавен като мен днеска цял ден блеем като кози Joy
Цял ден си мисля как ще оставя малката за 5 дни и ще лежа в болница в друг град тъй като се местим, като че ли само това е проблема Joy
Утре пускам чхг да видим в коя седмица съм и наново почвам филма, само че плюс две деца на ръце.

# 333
nunu, честито! Всичко ще е наред, ще се справиш с всичко. Страхотно звучи три деца, браво на вас 😀

# 334
Пускате ли бебетата да пълзят по площадката?
Малката не трае да е в количката, не иска и да върви за ръка, иска да пълзи Rolling Eyes пусках я няколко пъти по площадката ама не съм сигурна дали е редно. След това имаше обилно къпане Joy , но като се замисля каката вървеше на тази възраст и пипаше лапаше абсолютно всичко.

# 335
Да, цяло лято си пълзеше по площадката и си лапаше каквото му падне. Сега вече ходи и пак лапа всичко. Не съм притеснена, засега нищо му няма 😃

# 336
Nunu, наистина страхотна изненада.
Честито!
Сигурна съм, че след първоначалния шок от изненадата всички ваши най-близки хора ще ви подкрепят и помагат с каквото могат.
Така или иначе съм се включила, ще споделя и инфо около мен. На 17.11 Марти стана на 1 годинка. Празника мина супер. Вечерта отпразнувахме с най-близките роднини, а през деня имаше фотосесия в студио. Нямам търпение да видя снимките.
Относно зъби и развитие: има 6 зъба, не смее да се пусне и да върви сам, но мога да кажа, че страхотно се заиграва сам, а когато има деца около него, може и с часове да не ме потърси. Ака само в гърнето, но пък все още го приспивам на ръце. Сега работя върху това и се надявам в скоро време да имам напредък.
Яде абсолютно всичко. Храната от яслата е много разнообразна, а мога да кажа и вкусна.
След няколко дена ми изтичат 410 дена, т. нар. първа година майчинство. После си пускам натрупаната отпуска и от февруари 2022 аз тръгвам на работа, а Мартинчо на ясла.
Това е плана, но какво ще стане само времето ще покаже Blush

# 337
Има ли някой минал вече на 1 сън?
В колко лягат и стават при този вариант?

Напоследък срещам страшен отпор от страна на девойката, първо беше за нощния сън, после за следобедния, а от днес и за сутрешния. Голямо реване, истеричене и тн и се чудя дали да ги пробвам на 1 сън.
Все си мисля, че е рано още, обаче ...

# 338
Според мен много зависи кога се събужда детето. Мартин става след 8 часа, например днес е станал 8:45 ч.
В този случай няма как да го приспя ок към 10 както спеше преди.
Слагам го към 13:00 ч да спи пак. Ако спи поне два часа после ляга чак в 20:30 ч.
Това е в най-добрия случай, но ако стане рано сутрин режима трябва да е друг и тогава сутрешната дрямка ще я има.

# 339
И при нас зависи кога е станал. Ако стане към 7, повечето пъти успявам да го приспя два пъти. Ако стане към 8, повечето пъти кара на една дрямка. Вечер се стремя до 20ч да е заспал.
И той започна доста да се съпротивлява за дневните дремки, вечер лесно заспива с кърмене или галене.

# 340
Ами до сега нашия режим беше следния:
Стават към 7-7:30
Лягат 10:30-12.30/13.00
Втори сън около 15.30-16.00 (зависи кога са станали от предния) и гледам да не спят повече от час, та най-късно към 17ч ги будя
И ми се иска да заспят в 21ч, ама в послед о време преди 22 трудно.

Мислите ли, че е възможно да им идва прекалено много дневния сън? Вечер просто приспиването е чудо ..

# 341
Ако сравнявам с моя, е много. Той спи два пъти по час, а твоите 3:30-4ч. Според таблиците трябва са спят 2-3ч дневен сън, но няма как всички да са така.

# 342
На всякъде пълзи, всичко лапа. Най любими са му кал и листа Stuck Out Tongue Winking Eye

Спи когато си иска. В повечето случаи е на две дрямки, събужда се в 6, първата е 10, втората в 3 и в 20 часа е в леглото. Но понякога нещо се бъгва и спи 1. И пак в 20 е в леглото. Той може да спи до 5.30 следобяд, може и да не спи изобщо, но в 20 часа си заспива. Сега заспа с триста зора в 11.30, а се събуди в 7. Спа до 1.15 и не зная дали ще има втори сън

# 343
Краставичке, нашият режим е почти същия като вашия. Понякога спи и по веднъж дневно, но продължително. Ако заспи навън, може да откара по два часа. Вкъщи сякаш по-бързо се буди.
21 ч. е късно за заспиване, ама като знам какъв ужас беше при баткото и още е със заспиването сега ми се струва супер.

# 344
Ади ляга към 20:00 и може би за 15-ина минути е заспал. Става към 7:15, много рядко спи до 8:00. Спи веднъж след като обядва, тоест ляга в 12:30-13:00 и става след два-два и половина часа.
Той никога не е бил по дневния сън и отрано го намаляваше. Надявам се затова засега е добре с нощния сън (пу-пу).

Общи условия

Активация на акаунт