НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 253
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, и номер едно и номер две са соли, в чието описание пише, че спомагат за израстването на здрави зъби. Просто педиатърката на Дъгичката дава и харесва една компилация, тази на Apricity друга

# 241
  • София
Ние утре ставаме на 1г и все още не ходим. Изправя се сам, хванат за нещо, траверсира по дивана, играе изправен, ако е хванат с една ръка и прехвърля между мебелите сам, минава някакви малки разстояния на икейския уокър, но е много далече от самостоятелно ходене, според мен.
Не се притеснявам. Активно пълзаче е. Надявам се скоро да проходи заради яслата, ма квот такова...

# 242
Самостоятелното ходене, без придържане от възрастен, без опора, мисля, че при повечето деца е около година и два-три месеца.
Моето момиче по цял ден обикаля като се подпира по диваните. Това го прави от около месец и малко, т.е. от средата на деветия месец.
Направили сме заграда във формата на правоъгълник от мебели. Не търпи изобщо да е в леглото или в покой. Вече се качва сама по диваните. Зъб няма, а педиатърката уж ги напипа. 72 см., 9 кг.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 21:42 от Helinor17

# 243
helinor интересно ми е как се развива твоето момиче, ти беше споделила, че не си правила никакви гимнастики или други целенасочени занимания, с които да развиеш двигателните и умения, а тя май се справя доста добре за възрастта си. Може би наистина развиването на умения зависи повече от наклонностите на детето и все пак да му се предостави възможност само да играе и опитва. Някои деца са по-подвижни, други по-кротки, някои са приказливи, други - не....
dagny, няма да ти честитя все още, въпреки че почти настъпи деня. Пожелавам приятен празник и Йоан да е много здрав и игрив. Имахте много трудни моменти с него, но се справихте страхотно.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 23:47 от vessy.k

# 244
  • София
Благодаря, Веси Heart
Скрит текст:

# 245
Момичета какво ще правите с рожденните дни на децата след новите мерки срещу Ковид. Излиза,че нито кръщене да направиш, нито заведение може да резервираш, защото трябва да караш гостите да се ваксинират за зелен сертификат.  В банките и държавните институции няма Ковид, но на тези места има. Не съм антиваксър,напротив, но не и да ни карат насила на правим нещо,което ние самите не искаме и по този начин на нарушават човешките ни права.

# 246
Ние ще празнуваме у дома.
А зелен сертификат може да се вземе не само след ваксина. Ама си е занимавка, аз не бих се разправяла с psr и други тестове

# 247
Ние сигурно ще съберем само най-близките роднини, а те са ваксинирани всички. И ние сме ваксинирани.

# 248
Самостоятелното ходене, без придържане от възрастен, без опора, мисля, че при повечето деца е около година и два-три месеца.
Моето момиче по цял ден обикаля като се подпира по диваните. Това го прави от около месец и малко, т.е. от средата на деветия месец.
Направили сме заграда във формата на правоъгълник от мебели. Не търпи изобщо да е в леглото или в покой. Вече се качва сама по диваните. Зъб няма, а педиатърката уж ги напипа. 72 см., 9 кг.

Всяко дете е различно. Калоян пропълзя късно, пълзя 2-3 седмици и започна да ходи по мебелите. Още края на август се пусна и направи няколко крачки, а от 15.09 ходи самостоятелно. Племенницата ми проходи (правеше плахи стъпки) на година и 3-4 месеца. За сметка на това проговори много рано. Не ги сравнявайте въобще нито с таблици, нито с други деца.

Дагни да ти е жив и здрав малкия Бонбон.

А за рд и кръщение всичко ни е резервирано повечето роднини са с ваксини, някои го изкараха, а останалите ще правят тестове.

# 249
Здравейте мами.
Как сте вие и вашите бебоци .
Аз искам да ви попитам за следното..
Реших да запиша бебо на детска кухня Българче.
Но във менюто за тази седмица има агнешко във основното ядене.
Бебо след 11 дни навършва 1 годинка.
Според вас проблем ли ще е ако го запиша и му дам храната която съдържа агнешко месо ..
Благодаря ви.

# 250
Не е проблем, вече може почти всичко да яде. Аз доста по-рано му дадох.

# 251
  • София
Давай агнешко, разбира се. Направо си изпозакъсняла.

Аз съм много доволна от Юначе, но ще я ползваме рядко, че е малко скъпа. По-евтино ми е да наготвям и замразявам.
От Вълшебник и Хер Бебе не съм чак толкова доволна, но и тях не бих ги отписала: най-доброто отношение евър + че са евтини.

Поздрави

# 252
Честита 1 годинка на бебе Дария и Бебе Димитър.
Пожелавам много здраве и щастливо детство.
Да радват много мама и тате.
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤩🍀🍀🍀🍀🎂🎂🎂🎂🎂🎂⚘⚘⚘🌷🌷🌷🍩🍩🍩🍩и да имат един незабравим първи рожден ден

# 253
Здравейте, каква сушилня имате? Искаме да купим сушилня, но ми е пълна индия всичко. Каква бихте ми препоръчали?

# 254
  • София
Bosch Serie 6
Супер е
Само не съм доволна, че върти барабана само по часовниковата стрелка. Обаче взех едни вълнени топки за сушилня и проблемът с усукването беше решен.

Общи условия

Активация на акаунт