Виф много ме разсмя с тоя пилот на какво беше там.

Кабранска , другия път като реша да го хваля , обещавам да предупреждавам. Ама и ние по любов се взехме. Просто живеем според правилата на 21 век, че домакинството не се полага само на жената. Но откакто се роди Ивко и повече се занимава с детето отколкото с домакинстване и затова така ме радват проявите му. Но аз по принцип баня и тоалетна да съм мила един - два пъти в живота си. Те са си негова територия. Маниак е на тема препарати. И имаме огромен шкаф с такива и все не му стигат и все пазари препарати. Като магазин сме. Сега новата мания е ароматизатори за коша за боклук, тези за хладилник и прахосмукачка ни омръзнаха вече. А тоалетната така я лъсва че като ни дойдат гости питат къде да оставят 50 стотинки. Там синята вода ни е хита. А бе де съм го намерила такъв и аз се чудя. Ако останеше на мен просто не ми се мисли. Ама стига съм го хвалила, да отивам да правя картофеното пюре , че след малко трябва да се яде. С тази смяна на времето пак се върнахме на 6 хранения, а бяхме преминали на 5. Буди се по старото време май че и по рано и яде в 5.30 първото ядене.

!!!
И ние и приятелите ни споделят такива разбирания за домакинската работа ,ама единици са такива мъже .Аз даже класация им правя на мъжете от приятелски семейства кой е по- по-най на тема домакинска работа и отмяна
Моя мъж все го е яд ,че не е на първо място
за съжаление.И мен ме е яд ама..... Твоя ще го включим в борбата за призовото място 
!И той с тези големи сини очи да го на гушкаш то мен!
.Мимозке,аз изказах благодарност за форумското палцестискане и ще помоля отново за такова,ама то е чак на десети.Времето тук е отвратително дъждовно,но на вас ви желая да е слънчево в сърцата.Чао за сега!
От 2 дена е кисел и денем и нощем, умирам за сън
Мисля си, че са зъби, защото като го търкам венчето с пръст се успокоява. Лекарката каза,че скоро няма да имаме зъб, а това понякога е дълъг процес, не ми се мисли
Много съм нервна и понякога му викам, а после се чувствам виновна и двамата си плачем, ужасна съм.
/,пък и традицията з акоито види зъбчето ми хареса.Видяла не видяла зъбче,които забележи,ще се правя на безкраино изненадана:зъбче ли има?Намерих му цаката с подаръците
Олеква му на човек, като сподели!

Беше приказно.

майка си да гласува... 

- ама ми минава 

) :
......ама така е, като не съм пускала компютър от два дни. А в събота писах, писах и накрая интернета угасна. А да бях се сетила поне да си копирам написаното....ама тъпа глава
. Дано не се тръшна на легло, че ще трябва да викаме баба на помощ. Тя иначе не отказва, ама на мен ми ходи по нервите като вземе да дава съвети за всичко. 

Доста си поплака горкото,но по скоро защото аз се развиках на таткото и му наговорих куп обиди,добре че бързо ми минава.