Иги,да си жива и здрава и много щастлива и все така упорита!!!

И на Уна да честитя новия дом.....дано само хубави неща да им се случват в него...и да го напълнят с деца

Ани,то е ясно,че човек без кусури няма,ама напоследък редовно го заплашвам моичкия,че ще го сменям...то бива,бива,ама на моменти и на мен ми писва.....одеве аз се щурам като улава с тия саксии/м/у впрочем има и бая тежички/...и претърчам м/у терасата и банята....че и Ивчо наглеждам....а нашия звъни през пет минути и накрая ми вика:"Ми,като ти е толкоз акъла...."
.....утре само да ми се прибере и ще се строяваме,че по-телефона не хваща място....А,за смяната на ролите-и аз съм му го предложила...ама не аз да ходя да работя...и после и вкъщи да оправям поразиите...`щото ми е ясно как ще се гледат децата покрай компа и ТВто....Искам и аз като се прибера да питам-"К`во има за ядене?" и после да мина през банята и да полегна,а на другия ден да си взема чисти и изгладени дрехи и............ама стига съм мечтала,че очите ми се затварят..пък трябва още да простирам,да се къпя,да гладя.....
Докато дойде ред и за форума, темичката се изписала... Те нашите мъже много си приличат, а и май са адаши
(Дидо е моичкия). И на мен много ми помага, а събота и неделя гледа беба до обяд, за да си поспя. Но и той си има косури, знаем си ги. 

и на мен ми е много гадно като я боцкат, но няма как.

Тя не искаше да знае пола на бебето и си мислеше, че ще е момче, та наистина е голяма изненада. Аз и звъня и и давам съвети за кърменето. Казали и акушерките последно да кърми в 12:00 и през ноща да дава водичка
Та, милата сега е объркана, но аз и дадох напътствия, дано се справят
Честит Рожден Ден,Иги!
Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и скоро да се радваш на второ бебче!

И на манекена много му отива.
Явно редува добър ден - "весела" нощ и обратно. 

Та и аз поспах малко
И сега пак сама всичко - само не знам как да се клонирам, щото и в офиса трябва да стоя 

и веднага изплю...Иначе не ми е проблем да натикам лъжичката в устата, не стиска устни, но веднага избутва с езиче...Реших и аз да я опитам, защото се видя, че няма да мога да я дам / всичко отиваше по лигавника/ - ами честно казано, стори ми се УЖАСНО БЕЗВКУСНА, на нищо не мога да я оприлича, сигурно триците са по-вкусни...