МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее

• 12 048
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на нашата мама героиня,дала живот на най-големия ни юнак:
 bouquet  bouquet  bouquetИги,да си жива и здрава и много щастлива и все така упорита!!!  bouquet  bouquet  bouquet
И на Уна да честитя новия дом.....дано само хубави неща да им се случват в него...и да го напълнят с деца Wink
Ани,то е ясно,че човек без кусури няма,ама напоследък редовно го заплашвам моичкия,че ще го сменям...то бива,бива,ама на моменти и на мен ми писва.....одеве аз се щурам като улава с тия саксии/м/у впрочем има и бая тежички/...и претърчам м/у терасата и банята....че и Ивчо наглеждам....а нашия звъни през пет минути и накрая ми вика:"Ми,като ти е толкоз акъла...." Twisted EvilЕ,малко ми трябваше #Cussing out #Cussing out #Cussing out.....утре само да ми се прибере и ще се строяваме,че по-телефона не хваща място....А,за смяната на ролите-и аз съм му го предложила...ама не аз да ходя да работя...и после и вкъщи да оправям поразиите...`щото ми е ясно как ще се гледат децата покрай компа и ТВто....Искам и аз като се прибера да питам-"К`во има за ядене?" и после да мина през банята и да полегна,а на другия ден да си взема чисти и изгладени дрехи и............ама стига съм мечтала,че очите ми се затварят..пък трябва още да простирам,да се къпя,да гладя.....

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 00:22 от Анонимен

# 286
Честит Рожден ден, Иги
Пожелавам ти да си много щастлива, обичана и ценена. И още поне 2 такива хубави дечица (е, ако искате само едно - може и едно) като Момчи.

Честито и на месечковценцата.

Честито първо собствено жилище, Уна. Дано бъдете много щастливи в него.

Крейзи - дано всичко да се оправи и баба ти и майка ти да оздравеят и да се възстановят напълно. Пробвай да дадеш на Лео да си играе с лъжицата. Може да му мине страха като види, че няма гаден вкус.
Криси отказа тотално оризовата каша днес. Май беше преял преди това. Утре ще го пробвам пак.

Исках да пиша още, но не помня. И утре е ден.
Лека нощ

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 00:40 от Stryper

# 287
Аниииии, тук съм Hug Докато дойде ред и за форума, темичката се изписала... Те нашите мъже много си приличат, а и май са адаши newsm78(Дидо е моичкия). И на мен много ми помага, а събота и неделя  гледа беба до обяд, за да си поспя. Но и той си има косури, знаем си ги. Пейзи, за съжеление и аз съм от неспящите и аз съм се заканила да я превъзпитавам с това ставане по 100 пъти нощем. Бяхме на коснилтация и ето какви съвети даде педито по този повод. Каза, че вече е голямо бебе и може да спи по по-вече без папу. Препоръча, вечер да давам каша, за да я насища.(да кърмя наполовина и тогава да давам кашата) Да не я оставям да спи по-вече от 30 мин привечер. И като се буди да пробвам първо с бибка и да я оставям така, а ако много плаче да давам цица. И така снощи пробвах всичко. Ясно е , че процеса е бавен и си зависи от детето, това и тя каза. Та да видим докъде ще я докараме. Да си призная и аз и се ядосвам нощем и и се карам, но мисля, че е нормално и не ме превръща в лоша майка и аз душа нося.
  Много ми е мъчно за всички болни. Да се лекуват и да се оправят скоро. Дано и Тони, на Духи-Пухи се оправи бързо.  PraynigЗмейковица, да докладваш за тях и да ги поздравиш Heart Eyes
  Йоанка е качила 1 кг за два месеца, май е нормално. Сега е 7 500кг и 65,5 см. Сложиха и ваксини Cry и на мен ми е много гадно като я боцкат, но няма как.
   newsm59Иги! Да си жива и здрава, както и семейството ти. И да ни зарадваш догодина с още едно голямо бебе, този път в розово passifier  babyuu
  И последно да ви се похваля, че моята кръстничка роди на 28-ми момиченце 4470 Тя не искаше да знае пола на бебето и си мислеше, че ще е момче, та наистина е голяма изненада. Аз и звъня и и давам съвети за кърменето. Казали и акушерките последно да кърми в 12:00 и през ноща да дава водичка #Cussing out #2gunfire Та, милата сега е объркана, но аз и дадох напътствия, дано се справят Praynig

# 288
  • Велико Търново
bdbaloni baloniЧестит Рожден Ден,Иги! newsm51Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и скоро да се радваш на второ бебче! newsm59

Уна,честито ви жилище!Желая ви много щастливи мигове в него!

Кабранска,чудна жилетка си изплела!Ивчо,да си я носи със здраве.Божа ще облече нещо изплетено от мен,сама,че няма да е в този живот Mr. Green.Откъде я намираш тази енергия къща да гледаш,деца,мъж,готвиш,плетеш,че и саксии оправяш newsm78.Ама,браво на теб,направо ти се възхищавам. Hug

Анита,вчера водих Божа на консултация и тя е придала 300гр. и 1 см. т.е.6.800 и 65см.Педито,където ходим на консултация така я претупа,че просто не е истина.Аз,и казвам,че е изстинала,а тя все едно не ме чу.Питах я дали мога да заместя хранене само с каша и тя ами то е задължително.Ама,тя като ме вижда,че изобщо не и обръщам внимание и тя толкова ми обръща Laughing

Аз,вчера ви се оплаках,ама след поредната безсънна нощ не мога да не се оплача пак.Не знам какво му става на това дете,то не е рев,то не е чудо.Увеличих и добавката на 90мл. и същото,върнах нощното хранене,което от края на първия месец не практикувахме и пак не.Виждам
 се в приключение.Ще последвам съвета на Ирка да стоим по-дълго време на вън,пък да видим какво ще стане.
Моля,мамите,които дават каша да ми напишат марка и каква да е,ама точно защото леко по-леко заприличвам на олигофрен.

Желая ви слънчев и хубав ден! Hug

# 289
Честит Рожден Ден на ИГГИ.....много здраве и любов...Честит нов дом на Уна.....да сте много щастливи в него дъъъъълги дъъъъъълги години.
Честито и на месечковците днес....много да папкат и много да слушат....

Ние се стягаме за навън ....здрави ....болни....разходката е хубаво нещо....нищо че температурите навън са ниски....
Пазете се......и се обличайте топло Simple Smile

# 290
Добро утро и от нас и честит рожден ден на Иги да е жива и здрава,заобиколена от хората които обича!
Сиска веднага давам подробни обяснения(от опит)-купих първо безмлечна каша ориз и царевица на Фризокрем и Алекс много я хареса.После купих оризова безмлечна на Милупа-не я хареса хич(тя е без захар май и без аромат това е причината).Сега съм си купила царевична безмлечна на Фризокрем и я комбинирам с Милупата.Приготвянето е следното-правя 60мл мляко(ние сме на Ам -толкова вода плюс 2лъжички адапте) и сипвам 5 супени лъжици каша,бъркам хубаво и давам.На инструкциите пише в много повече мляко,но става направо течна и Алекс хич не я изяде ,а когато ми останаха 2-3лъжички и ги сложих в млякото му той се скъса да повръща.Дано съм била полезна.
А сега да се оплача какъв ревлив ден имахме вчера не ми се говори просто-дано днес е по-добре.Целувки

# 291
Честит рожден ден, ИГИ! желая ти много здраве, усмивки, весел глъч и любовта на любимите ти хора!

Кабранска, страхотна жилетка си изплела! Браво, и от мен имаш една въздишка на възхищение.

Крейзи, надявам се на положителна развръзка на баба ти и майка ти... Praynig

Уна, честит нов дом! Бъдете щастливи в него!

# 292
Добро утро!

Иги честит рожден ден!  newsm67

Смайли, нашите мъже наистина с а адаши!   Rolling Eyes

Ние днес сме на консултация, така че вече ще има разходка.

# 293
Честит рожден ден Иги!!Много радост и пълна къща с дечица    bigdance2

Кабранска браво за жилетката,супер и манекена също  Peace
Сиска аз купих оризова безмлечна на ХИП,добавям вода и кърма.
Да ви се похваля и оплача-Жули вчера за първи път се обърна и сега се върти както си иска.Само дето снощи за първи път се събуди два пъти с рев и трябваше да я кърмя и приспивам.Но затова е виновен баща и  Twisted Evil Twisted Evil Имаме ново парно и той вчера го пусна,така го е усилил,че не се стоеше и детето сигурно му пресъхна гърлото.Аз сега съм като ударен самолет ,а ако моя се появи първо него ще ударя #2gunfire Тук вали и е много гадно ,а аз трябва да изляза..

# 294
  • София
 newsm59 Иги, бъди много щастлива майка и съпруга, безкрайно да те радва бузанчо и още (поне! Mr. Green) двама такива сладурковци(ки) да гушкаш!!!
Кабранка, е, майстор си! Евалата!!! smile3501 И на манекена много му отива. Heart Eyes
Ние тази нощ спахме, но днес се очертава да мрънкотим здравата.  Crazy Явно редува добър ден - "весела" нощ и обратно.  Laughing
Честито на празнуващите бебоци!  Tada
На всички слънчев ден, весел и засмян!  lovekiss

# 295
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИГИ!!!! МНОГО РАДОСТИ И МНОГО УСМИВКИ!!!!
ЧЕСТИТО ЖИЛИЩЕ, УНА!!!! Много уют и семейно щастие в него!!!

Камбанска, много хубавка жлетчица. А Макси умря от кеф и почна да говори на Ивко, като ви видя есенната снимка  Laughing

Да се похваля:  Ние снощи се събудихме само 3 пъти, и като се нахрани в 6 часа, после пак заспа  newsm44 Та и аз поспах малко  Laughing

Ние вчера прекарахме следобеда в офиса, и се наложи да си уволня служителката там. Беше ми много кофти, ама за 2 месеца не се научи даже факсове да праща. Никакво желание нямаше за работа. И собственика каза - повече няма да й плащаш, да си ходи  Sad И сега пак сама всичко - само не знам как да се клонирам, щото и в офиса трябва да стоя  #Crazy
И ние днеска трябва да излизаме до банката, а времето кофти.... дано не го разболея детето с тия служебни глупости, щото са си направо глупости....

Уф, спирам, че Макси пише и той, само се бутаме и дърпаме тука кой да натиска копчетата, веднъж даже ми затвори страницата някак си  Joy
Целувки мами и бебковци, и всички да са здрави и усмихнати

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 10:52 от Vif

# 296
Здравейте Майски майчета!

Честит рожден ден на ИГГИ - здрава, влююбена и обичана!!!

Уна, честито жилище!!! ново строителство ли е ?

Който си е майстор - БРАВО, Кабранска - като истинска е жилетката  Laughing /разбирайте купена/

Лусмар, внимавай много с тези моркови, точно от тях се запече Марти и аз с тях започнах... Давай сега нещо друго, например ябълка, тиква и ябълка или тиква и картоф на Хип - много са ни любими на нас... Моркова запича, редувай го с разхлабващо, че ние вече повече от 1 месец не можем да се оправим...

Марти днес каза-  тата - изумих се, цялата настръхнах, толкова отчетливо го каза, говореше нещо друго, млъкна и отчетливо каза -та-та...

Болните да се възстановяват бързо, че като знам какво е...  Sad

Целувки   и  Hug на бебоците!!!

# 297
 6u6i,има нова тема и всички са там....и аз като теб късно разбрах.... Wink

# 298
Честит рожден ден и от мен на ИГГИ, макар и в края на деня. Желая цялото щастие на земята.

А на Кабранска аплодисменти за жилетката. Аз така и не се научих да плета, е поне не толкова добре. В гардероба още има една недовършена плетка отпреди 3 години. Така че - БРАВО. Hug
Честито ново жилище на УНА - нека огъня на семейното щастие и уют ви топлят винаги.

# 299
Малко да се оплача и аз: днес опитах да захраня, тъй като след 2 дни бебка ще навърши 6 месеца.
Купих оризова каша на Хип, направих я с водичка и разредих с малко кърма...Обаче бебка направи една такава физиономия на отвращение Sick и веднага изплю...Иначе не ми е проблем да натикам лъжичката в устата, не стиска устни, но веднага избутва с езиче...Реших и аз да я опитам, защото се видя, че няма да мога да я дам / всичко отиваше по лигавника/ - ами честно казано, стори ми се УЖАСНО БЕЗВКУСНА, на нищо не мога да я оприлича, сигурно триците са по-вкусни...
Не знам какво да правя - да опитам ли утре пак? Да сложа ли малко захар, пък белким заприлича на нещо тоя буламач...

Общи условия

Активация на акаунт