През час - два се будеше с писъци
Май ще имаме още едно зъбче, ама кога ли...
Ужас, измъчихме се всички. И татито не се наспа, че цяла нощ извършваше упражнението "предай нататък" по дестинацията кошара - спалня и обратно... А работи с ток и нали се сещате ако не е бодър какво може да стане, много ми е притеснено...
Ох, разбирам те paizy, ама напълно, когато човек е на ръба на силите си се изкарва родител, по - черен от дявола... 
да напуснат вашата къща, за да се успокоите двамата с бебо и да се радвате и "отглеждате" успешно и на спокойствие. Аз също бих те посъветвала да пооставиш за няколко дни захранването, за да не го травмираш и изнервяш, че той най - вече "попива" твоите настроения и съмнения. А защо не опиташ с някакво плодово пюре, много буболинковци ги предпочитат, защото са по - вкусни, сладки и ароматни? Примерно само ябълка, или ябълка+морков? Като ги проядете
въвеждаш някакъв зеленчук и минаваш на буламачи
Важно е и самото хранене да е забавление за малчо - в никакъв случай да не го тъпчеш насила, да му викаш или да усеща как се чувстваш, нищо, че ти идва да яхнеш метлата
, амаааа.... Превърни всичко в някакво забавление: дай една лъжичка, гушни го, цункай го, похвали (ако не изплюе), дай втора, пей му някаква песничка, смей му се на "изпълненията".
Ще се отпусне, сладкия, само бъди по - спокойна и търпелива, каквото и да ти струва. И не насилвай нещата!!!
Много бебоци харесват кашата, защо не пробваш с оризова+кърма, или бананова (аз заради тая вкусотия съм се отбила на 5 месеца
Растете и хубавейте, само така!
И Сами е един сладууууур!!! Пу пу! 
Ааа, Вики да оздравява, да не се предава на гадния вирус, както и останалите болни! Течности, чайчета, лимони, чесън
, греяна ракия или винце (това ме спаси мене!)
, рискувайки здравето на най - свидното си, ама то нали знаеш, че доброто бързо се забравя и се приема за даденост.
Което не пречи да се припомня в "подходящия случай", де...

,че не е достигнал неговите висоти още!!Вчера му разказвам за твоя и на Змейковица мъжа и той вика-Май много стоиш в тоя форум 

Моя ако знаеш колко се е променил,но това ми е коствало много ,много усилия и нерви .Чак такъв не беше сега това което прави си е моя заслуга ..е и на него,че имаше желание да се променя.Сега не разсъждава по този начин.Но оставяй го да върши неща в къщи и да гледа Елла сам .. 
и с тези хубави големи очи пу-пу!
!Сигурна съм,че ще се наредят нещата
.
и хубав ден на всички!
. Много ми хареса лафа на Ол4ето за носорога в теменужките 
.
. Гледа децата, пере, простира, чисти абе каквото му кажа прави, е не че го прави с кеф ама то и мен не ме кефи домакинската работа.
. Няма ли при теб някоя приятелка наоколо да си ходите на гости или по тел. да си бъбрите? На мен като ми е скучно и трябва да разнасям Килиан като не иска да си играе сам, хващам телефона и се обаждам на някои. Ако искаш пиши ми на лични телефона да ти звънна някои път.
я го снимай как стиска устни (аз не успях
А иначе - не се ядосвай - ще прояде - рано или късно - няма как! 

Половината май не щат да спят вечер, а като гледам има и други като Макси, дето освен че не спят, ами и реват, или пък искат да играят. Не мога да разбера какво бъркам, че не спи това дете? И дали ще е така и занапред? 
да си ги ползва дълго зъбките 

с татето сме много щастливи

Много плаках тогава, но нямаше как... Сигурно затова я е намразил.
Много си ви обичкам