МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее

• 12 052
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ирка не му се връзвай на мъжа ти. То това "какво правиш по цял ден?" си им е заучена реплика. Ама като им се наложи да гледат бебето за по-дълго време, тогава разбират. Следващия път като те пита така му кажи, че си клатиш краката. И чакаш малката да проходи, за да тръгнете по мъже. Laughing Че сега още няма как.

# 256
  • София
Добро утро! Hug
Аз да се оплача рано рано от моя син, защото тая нощ ме направи на Луда Калинка и сега вадя съответното настроение "Носорог в теменужки..." smile3515 През час -  два се будеше с писъци  Shocked, щях да полудея направо и се свива все едно колики има...  Shocked Егаси случая... Взех го при мен, пак неспокоен, цокне два пъти и почва още по - силно да пищи... Какво сънуваше незнам ама едва ли е, че го гоня с лъжицата Laughing, че той всичко папа на мама прасчото и чак си завира манджата в гърлото с въпросната лъжица и после се дави да повръща... Animal Pig Май ще имаме още едно зъбче, ама кога ли...  newsm78 Ужас, измъчихме се всички. И татито не се наспа, че цяла нощ извършваше упражнението  "предай нататък" по дестинацията кошара - спалня и обратно... А  работи с ток и нали се сещате ако не е бодър какво може да стане, много ми е притеснено... Tired Ох, разбирам те paizy, ама напълно, когато човек е на ръба на силите си се изкарва родител, по - черен от дявола... Twisted Evil Сега спи, горкото, намазах го с Калгел и му дадох биба и той отнесе... Crazy
Крейзи, мила, дано всички тези тревоги и болести Cry да напуснат вашата къща, за да се успокоите двамата с бебо и да се радвате и "отглеждате" успешно и на спокойствие. Аз също бих те посъветвала да пооставиш за няколко дни захранването, за да не го травмираш и изнервяш, че той най - вече "попива" твоите настроения и съмнения. А защо не опиташ с някакво плодово пюре, много буболинковци ги предпочитат, защото са по - вкусни, сладки и ароматни? Примерно само ябълка, или ябълка+морков? Като ги проядете  Wink въвеждаш някакъв зеленчук и минаваш на буламачи  Mr. Green от сорта ябълка+картоф+...(каквото сте въвели). Peace Важно е и самото хранене да е забавление за малчо - в никакъв случай да не го тъпчеш насила, да му викаш или да усеща как се чувстваш, нищо, че ти идва да яхнеш метлата  afwitch, амаааа.... Превърни всичко в някакво забавление: дай една лъжичка, гушни го, цункай го, похвали (ако не изплюе), дай втора, пей му някаква песничка, смей му се на "изпълненията".  dazzler1 Ще се отпусне, сладкия, само бъди по - спокойна и търпелива, каквото и да ти струва. И не насилвай нещата!!! Naughty Много бебоци харесват кашата, защо не пробваш с оризова+кърма, или бананова (аз заради тая вкусотия съм се отбила на 5 месеца  Embarassed, така че внимателно и с лъжичка!!!)
Кабранска, хайде покажи я твойта жилетка, стига ни държа в напрежение - ще избиете рибата с този зеленоок красавец, знам аз. Ама нали сте ми слабост, простено ви е! Heart Eyes Растете и хубавейте, само така! Peace И Сами е един сладууууур!!! Пу пу! Heart Eyes
Друго какво имаше...? newsm78 Ааа, Вики да оздравява, да не се предава на гадния вирус, както и останалите болни! Течности, чайчета, лимони, чесън  Peace Sick Crazy, греяна ракия или винце (това ме спаси мене!)
Ирка, миличка, не му се връзвай на благоверния, а си карай кефа и не се пресилвай и преуморявай. То чистенето край няма, да не сме слугини, в крайна сметка... Аааа! Twisted Evil И аз се влачех мноооого бременна до последно  smile3527, рискувайки здравето на най - свидното си, ама то нали знаеш, че доброто бързо се забравя и се приема за даденост.  newsm29 Което не пречи да се припомня в "подходящия случай", де...  af  Stuck Out Tongue Winking Eye bambam
Хайде спирам, че стана трилогия мойто, честито на празнуващите, весел Halloween на "тачещите" този празник, нека вълшебството в живота ви се запази вечно!

# 257
Какво правите бе момичета?Какви са тия болести,палци,нокти?Оздравявайте по-бързо ,ще стискаме палци  Praynig Praynig
НДВ-добре дошла отново,много ти е хубав сина ..пу пу...И въобще вчера момчешките майки само показвате красиви бебоци да ни привличате вниманието  Flutter
Крейзи много лошо това с майка ти и баба ти.Дано не е най-лошото  Praynig
За Лео не се тормози ти си най-добрата майка за това дете.А за захранването остави го просто няколко дни на мира и после опитай пак.Аз със сина бях така,първия път като се запъна .и не иска след 2 седмици потиах пак-все едно друго дете.А Жулката хареса морковите на ХИП,но пък точно тогава пресипна и аз се притесних да не е алергична реакция към пюрето. Rolling Eyes
Анита -не се давай на вируса.Поздрав на Криско!
АНИ -моя мъж като вземе да се поотпуска и ще го пращам на следдипломна квалификация при твоя  hahaha,че не  е достигнал неговите висоти още!!Вчера му разказвам за твоя и на Змейковица мъжа и той вика-Май много стоиш в тоя форум  Sunglasses
Като го хване музата грешка няма ама докато го хвааане Whistling
Ирка- разбирам те напълно,но търпение и сила трябва докато превъзпиташ един мъж.Обаче светлина в тунела има така да знаеш Peace Моя ако знаеш колко се е променил,но това ми е коствало много ,много усилия и нерви .Чак такъв не беше сега това което прави си е моя заслуга ..е и на него,че имаше желание да се променя.Сега не разсъждава по този начин.Но оставяй го да върши неща в къщи и да гледа Елла сам .. Peace

При нас такъв силен вятър има просто ужас Whistling

# 258
  • Велико Търново
Добро утро от мен!Ай де ставайте сервирала съм ви горещо кафе!Аз,пак не съм спала тази нощ и сега не се знам на кои хора съм Mr. Green.
  Шуши,Марти голям бонбон! Simple Smile  
 НДВ/губи ми се латиницата/ле ле колко е пораснал Ивето Simple Smileи с тези хубави големи очи пу-пу!

Крейзи,ще се моля за баба ти и майките всичко да е наред при тях Praynig!Сигурна съм,че ще се наредят нещата Peace.
А за зеленчуковите пюрета,аз съм последния човек,който може да ти даде някакъв адекватен съвет.
Моля те, не си мисли,че си лоша майка.Тази нощ Божа се будеше на всеки час и нищо не помогна да заспи.До мен на спалнята има пет биби,две шишета с вода и две цици,ами нищо не помогна.И аз нищо не можах да направя освен да викна два пъти че и аз душа нося,а пък Георги изобщо не се и събуди.

Ирка,мила ма ти кьоравото си ударила!Твоя поне иска прахосмукачка да пусне,а моя умник казва,от тук нататък чисто няма да видим.И аз съм  Twisted Evil.Сега ми обяснява,че започва да чете за устния изпит и за нищо да не го търся,а Божа като реве от него като са само двамата му идва дюшеш,ама не е познал.
Заради него Божа днес е със сополи и аз трябва да и търпя неразположението,ама то детето не е виновно.За капак на всичко вчера намерих на котката бълхи и в дъжда и вятъра тръгнах да и купувам шампоан да я обазпаразитявам,не че после той не я води в лечебницата.Абе ей такива нещо покрай мен да не ми е скучно Mr. Green.
Айде чао за сега  Hug и хубав ден на всички!

# 259
Добро утро!

Май не съм само аз тази, която е недоспала  smile3507 smile3507. Много ми хареса лафа на Ол4ето за носорога в теменужките  smile3532
Крейзи, като не иска Лео, не го мъчи. Изчакай една седмица и пак пробвай. Аз си спомням, че на Георги не му харесваха лъжичките и ревеше и стискаше устни. Като му дадох пюрето с шише го прояде с голям апетит.
Стискам палци и се моля майка ти и баба ти да оздравяват много бързо  Praynig Praynig.

А ето и ние как си чешем венците  newsm47

Относно мъжете, аз не мога да се оплача. Много ми помага моичкия  Heart Eyes. Гледа децата, пере, простира, чисти абе каквото му кажа прави, е не че го прави с кеф ама то и мен не ме кефи домакинската работа.

НДВ, ти къде се изгуби? Как ти е крака? Много сладък твоя юнак и колко много е пораснал!

БгВики, бързо да се оправяш! И другите болни също!

Ирка, това за висенето по цял ден в къщи ми е много познато  Tired. Няма ли при теб някоя приятелка наоколо да си ходите на гости или по тел. да си бъбрите? На мен като ми е скучно и трябва да разнасям Килиан като не иска да си играе сам, хващам телефона и се обаждам на някои. Ако искаш пиши ми на лични телефона да ти звънна някои път.

Айде лек и безплачевен ден!

# 260
  Здравейте,мамчета!
   Вчера беше ад, малкия цял ден киселя, наложи се таткото да си дойде един час по-рано, защото ми дойде в повече. Излязох малко да ме одуха вятъра и да пазарувам и след час таткото звъни малкия го побъркал. Чуди ми се как го изтърпявам, как- трудно. Този час добре ми се отрази. Малкия се буди на 2 часа,но този път му давах цица, мир да има, даже го вземах при мен. Мажа и аз с гел венчето.
    Не мога да се оплача от мъжа си, бани не мие, но с друго помага.
    Ирка, браво на теб, аз не винаги успявам да наготвя и подредя, ама ме разбират. Остави го с малката, когато е кисела, дали ще се справи.
     Май и днес няма ми е лек деня. Пищя,рева и заспа на ръце. За първи път така се приспиваме. Отивам да ям до като спи.
    Лек ден и бързо оздравяване на болните.

# 261
УНА виждам ,че четеш Wink Благодаря   bouquet  bouquet  bouquetПиши ми моля те на лични да се уточним Praynig

# 262
Здрасти мамчета,
Вики - стискам палци да се оправите - дано и малчо да се размине с нещо леко, че много тежко с тея болести!  Praynig
Крейзи - и аз искам да прояде като голям човек - ама не ще  Wink я го снимай как стиска устни (аз не успях  Laughing) ако можеш, че на Никола това му е коронния номер - след тея ужасни лекарсвта дето се опитвах да му набутам с лъжичка Wink А иначе - не се ядосвай - ще прояде - рано или късно - няма как! Peace
Олче - а дано е последната такава нощ Praynig

Никола е много по-добре - не кашля, почти няма сополи, но е голямо диване - то скачане, търкаляне, дърпане, скубане - къде отиде спокойното ми бебе  Shocked #Crazy Joy
и вчера за да го успокоя - го топнах във голямата вана. Ама той вече голям и за много от упражненията няма място! та сега минаваме към седящите бебета - та влезнах и и аз с него във ваната - и играхме с водата и играчките, а като го извадих - за 2 минути заспа и спа 2 часа! Но с това мокрене    - не си е работа - та съм решила да си купя ей това:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_39&products_id=419
някой да го е ползвал? Дали е удобно newsm78
Ама големи слдаурчета по тея снимки!!! Я и ние да се покажем с новите обувки
[img]http://images11.snimka.bg/001461722.jpg[\img]

# 263
айде пак да пробвам

# 264
  • Варна
Здравейте, момичета и бебковци!!!
Дали сега ще сме по-активни в гадното време!! Сигурно няма да мога да ви изчета!!!

Абе, какво става с тия бебоци  newsm78 Половината май не щат да спят вечер, а като гледам има и други като Макси, дето освен че не спят, ами и реват, или пък искат да играят. Не мога да разбера какво бъркам, че не спи това дете? И дали ще е така и занапред?

Да ви се оплача - Макси вече не си иска млякото. Днес към 10 часа, реших да го пробвам - подавам шишето, той зяпа и протяга двете ръце. Обаче като опита - олеее ако можеше в другата стая щеше да избяга. После му показах едно бурканче с пюре и му дадох, и той като взе да зяпаааа. И сега не знам какво ще се правим - в 6 часа сутрин с лъжицата пюре в леглото ли ще се гоним???? А от кашата се запича, и гледам по рядко да му давам каша  Sad

Между, впрочем Камбанска, ние още не сме се озъбили. Май Алекс беше озъбения вчера, и да му е честито де  Hug да си ги ползва дълго зъбките   bouquet

Целувки от нас, че докато спи детето, имам да свърша кууууп неща....  bouquet

# 265
Юносче, ние имаме таква седалка, но още не сме я пробвали, защото на нея пише, че е от седмия месец, значи бебето трябва да може да седи стабилно.

# 266
Здравейте.

Честит първи сняг от нас Simple Smile
Днес станах към 6 и за моя голяма изненада навън валеше сняг. Но много бързо се стопи. Натрупа съвсем малко и то предимно по колата и къщата на кучето. А на земята се топеше.
Май че в четвъртък ще завали по-сериозно.
Не мога да изчета всичко, а след малко ще отидем до лекарката за премери Криси.
Честито на месечковченцетата и на всички, които празнуват.

Ей това много ми хареса:

Не е лесно да си майка, това си е работа по 24 часа, 7 дни в седмицата, но нали това искахме и за това се борехме, а и като ти "платят" с една широкаааа усмивка и забравяш всичко... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани, съпруга ти наистина печели приза мъж на годината. Показах го на моя и той заяви - ми ако си стоях в къщи като теб щях и аз да чистя така....
Честито зъбче на Алекс!

Сис и - не тормози момиченцето. Тя досега е била само на кърма. Пробвай да се захраните по-постепенно, като първите дни й смесвай пюрето с кърма или АМ (аз съм за кърмата - събирам след всяко ядене по малко и после го добавям към кашата). Така ще правя няколко дни и после ще давам чисто. Трябва ти кърма само колкото да промениш вкуса.
Ние започнахме с оризова каша на Hipp  - безмлечна и без глутен.
Мисля след това да добавя някакъв плод или тиква.  За да не го запека.
Приятен ден на всички.

# 267
дублирах поста и не ми позволява да го изтрия

# 268
влизам да ви почерпя

party023  beer2  Wine Glass    ura   bigdance2  Tada

свърши и нашата мъка свързана с намирането и купуването на апартамент.
вече капарирахме един, до месец ще внесем и първата вноска.... и после ипотечен кредит... и сбогом свобода  Laughing но поне след години ще си стане наше.

newsm47 с татето сме много щастливи

питахте ме разни неща,
Рали няма още зъбче
випуска ми в УНСС бе 95
 newsm78
имаше още, ама.... не помня

# 269
Момичета, благодаря ви  Hug Heart Eyes Hug
Днес се чувствам малко по-добра майка от вчера, но все още не съм убедена... Наистина прекалих вчера с настояването и ми е мнооогоо тъпо за това  Cry
Днес пак не искаше морков, но не настоях. Изядохме 2 лъжици пюре от ябълка и стисна джукето. Оставих го, вече не мисля да настоявам. Ако иска, ако не .... ще го мисля като стане на 10 месеца само на кърма примерно  Rolling Eyes Mr. Green
Юнос, сега като прочетох поста ти се сетих защо има такъв лош спомен от тая лъжица. Преди месец и нещо давахме много гаден антибиотик с лъжица, стичаше му се по гърлото, а ние с татито го държахме да не плюе  #Crazy Cry Много плаках тогава, но нямаше как... Сигурно затова я е намразил.
Ако претърпим неуспех с ябълката и след 3 дни пак не я иска... ще слагам в шише или ще почна с каша  Peace
Наистина много се бях объркала вчера, направо ми беше егаси кашата в главата! Добре, че сте вие, та да ме осветлите накъде да вървя  Hug  bouquet Много си ви обичкам  Heart Eyes bouquet Heart Eyes   bouquet Heart Eyes
Да ви почерпя по случай случката, с любовен ликьор и шок. бонбони  Mr. Green

Айде цун, цун! До после!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт