МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее

• 12 056
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
Даниеле.....кава ти хигиена
ХИП нали се бият в гърдите, че произвеждат с еко и био продукти
Танче,.....трябвало е да го дадеш в ХЕИ-то и да пуснеш жалба
и в съюза на потребителите също..............и в де що има телевизия да се обадиш...........не ги е срам...........думи нямам...........а и хич не са им евтини пюретата.....трябва да ги гоним до дупка такива фирми .
На мен не ми се е случвало и се надявам да не ми се случва никога......
Ето затова съм на принципа "мама готви най-добре"
Не че не купувам......купувам пюрета ама........

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 16:17 от BgViki

# 31
  • София
Здравейте отново. Официялно да се похвалим. Днес Ева се обърна от корем на гръб. Laughing

# 32
Ей, майчета, и ние да се похвалим!!! и за нас темата се оказа буквално подходяща.Днес ни се показа първото зъбче! Исках да почерпим, ама не успях да се справя с виртуалното сервиране  newsm78. Моля, обяснете ми как поставяте снимки!
След 2 дни ще имаме по - голям повод - беба става на 5 месеца, надявам се дотогава да се науча Grinning.
Целувки от нас Hug

# 33
Като е тръгнало на хвалби, айде и ние: днес си лапнахме пръстите на крачетата за първи път, но не успях да снимам. Освен това едното горно зъбче вече се е показало, сега другото драпа да го настигне. И тях не успях да снимам, нищо не се вижда на снимката, която направих, ама айде по-нататък пак ще пробвам.
Поздравления на Олчето за оформлението, надявам се вече да е преборила болестта. Изобщо дано всички боледуващи оздравяват по-скоро.
Вифче, много сте сладки с Макси, а Катето с Килиан направо доукрасяват първата страничка Party .
Честити първи зъбки на Велизар и на Валерия! Много да са бели и здрави.
Честит рожденик на Ирка! Да е здрав и отзивчив съпруг и баща, и да глези често двете си хубавици   bouquet .
nMihailova, много елегантна булка си. И оригинална, спор няма.
А при Stryper сигурно е много весело с толкова каки и батковци.

# 34
  • София
http://www.bezdumi.com/showalbum.php?aid=3874&uuid=5379
Специално за Daniele
Тези дни явно е тръгнало на хвалби  Joy Joy Joy
И Стоянчо вчера се обърна, но не смеех да се похваля преди да го е повторил. Днес пак го направи. Явно това, че си е постоянно в къщи го стимулира. То в количката няма как и да се пробва детето. Поне нещо положително да има от стоенето под карантина.

# 35
  • София
NMihailova отдавна не бях виждала по-красиво и по-оригинално нещо от тоалета ти за сватбата.

# 36
Неде, благодаря ти! Сега си ги разглеждам, наистина ти е много готин тоалетът   bouquet

# 37
здравейте мили майски майчета Heart Eyes
най-сетне се наканих да пиша ooooh! то не че има много за писане,ама... налегнала ме е една апатия че чак не мога да се позная Shocked добре че беба не ми оставя много време да унивам.гледам че се хвалите с бебешорите-браво на постиженията на всички Hug при нас няма нищо ново,само дето димана се хили като зелка само някой да й заприказва Laughing
айде лека нощ че да не ви заразя с мойта депресия Rolling Eyes
пс.някой питаше за капки-първите 6 дни капехме виброцил,а сега започнахме хидрокортизон още 5 дни/те са за очи ама доки така каза а аз й вярвам абсолютно/

# 38
  • при палмите и алигаторите,FL
Привет на всички
Добре дошли на новите мами  bouquet  bouquet  bouquet
Соня е от без режимните бебета, буди се по два пъти на нощ за мляко а през деня хапва по4-5 пъти, но всичко зависи от това къде сме, ако сме навън, разглежда и забравя за яденето и спането, приберем ли се  наваксва.Миналата събота предложих картофено пюре, но не го одбри особено и я оставих да си почине няколко дни от мамините манджи, но татко и и дава от време на време да облизва, по някоя ябълка или морковче и тя е доволна.Така че мискя че е готова да се храни, само трябва да намеря подходящата манджа  chef.

# 39
Тази вечер за първи път направих на бебо вечерна каша (ориз и царевица). Малко редичка стана, ама утре вече ще я докарам. Опитах я, никак не е лоша. Не я изяде цялата, после посука малко, сега чакам да видя ще спи ли по-дълго или пак ще зине след 3-4 часа  Tired .

# 40
Здравейте!
Много пишете бе мацки, едва сега ви изчетох. Или мен ме няма много у нас. Днес цял ден пак по улиците бяхме. Не можем да се нарадваме на хубавото време. Аз докато се отчета и тя темата заминала.
Олче, страхотна си! От къде намираш толкова време, просто си личи че с любов е правена темата!
Кате, искам да те поздравя за Гьоте институт. Много хубави отзиви съм чувала.
Пак много сладурски снимки сте сложили. И Калиан и Макси и Криси големи сладури.
От така изброените професии много ми допадна тази на Анита - последната. С какво точно се занимава? Работи ми се нещо такова...
Вики, направо ме ужаси с тези 40С! Радвам се че вече си по добре.

# 41
здравейте мамички!!!

Цял ден сме обикаляли с Марти квартала... прибрахме се в 20, а сме излезли към 12... Купих си страхотна пола днес, малко ще ни наруши бюджета, ама съм само с 1 панталон, защото се надявам да отслабна...

Още нямаме зъбче... През час го проверявам - не и не...
А точи лиги и мрънка... направо ме болят ушите...

crazykitty, каква е тази апатия - дето казва един приятел: Вземи се в ръце, да не те вземам аз...  Joy Сега бързо се зарази с нашия ентусиазъм...

Каша още не съм давала, понеже още сме запечени и ме е страх да не стане по-зле положението... Нали запичаше?  newsm78

Лека и спокойна нощ и спящи бебоци!!!

# 42
  • София
Браво момичета,добре напредвате с писанията даже и при хубаво време,аз докато се разпиша и темата пак ще свърши.
Олче страхотна си ,дано Велизар да е кротък и винаги да ни измайсторяваш най-хубавите теми.
Гледам всички се хвалите с нещо,но ние за сега сме в застой.Нищо интересно няма като явление,като изключим факта,че моя син без майка си не заспива и през деня започва да става много лош,ако не спи постоянно нещо мрънка.Ама тя баба му от другия месец ще го оправи,защото ако на мен ми дожалява,на нея хич не и минават такива номера.Пък знам ли,то може и с годините да се е променила,само дано не го разглези,че тогава ще е ужас.
 Анна случила си на доктор при твоето раждане.И на мен ми направи много хубаво впечатление Гагова,страхотен човек,въпреки че не раждах при нея.Ама нали изкарах един курорт в Шейново и вече имам наблюдения за почти целия персонал на родилното,затова съм решила ако имам второ пак там да раждам.
Кате сега ме е яд защо и аз съм нямала смелост като теб да се откажа от това което учех,поне да бях се пробвала за друга специалност,ама аз  #Cussing outСега съм в положение много знае нищо не може,или до скоро бях така,сега вече и почти нищо незнам от всичката теория,с която 4 години си пълнех главата.Ама е хубаво да се пробвам пак да стана студентка,въпреки че с дете незнам каква картинка ще сме.Моля ако някоя мама има опит с ученето и с дете да сподели.
 Пак се олях,ама не се знае кога скоро пак ще седна да пиша.Лека нощ на всички,отивам да си стерилизирам шишетата и да лягам,че пак стана никое време.

# 43
 Много благодаря за прекрасните ви пожелания  love001 Стоплихте ми душичката, знаех си , че няма да ме забравите. Да ви почерпя, кой каквото обича Misc Baby Bottle beer Wine Glass cook Моя мъж също има скоро рожден ден, на 25-ти и този петък ще спретнем едно парти в къщи  bigdance2
  Ирка, да ти е честит и твоя рожденник. Не разбрах с него на една дата ли сме?(22.10.)
Олче, на вас честито ви зъбче tooth Темичката е много хубава smile3501
   Ние все още нямаме нищо в устата и макар че не искам от сега да ме хапе, предпочитам да излезе най-накрая някой зъб,  че  smile3511 smile3514, много е кисела, а нощем сме будни на час-два smile3507 И все си поцоква. Взех да се чудя дали и стига кърмата или поцоквайки се успокоява newsm78 Но и през деня често иска да папа, обикновенно на 2,5 часа.
  Толкова интелигентни мами си имаме, всички имат страхотни професии, както и татковците. Нашият е инжинер-еколог и най-после си работи по специялноста. Иначе се занимава с още хиляди неща, бил е видеооператор, подръжка на компютърна и ксерокс техника, дизайн на реклами, работи и с разни програми, дето на мен хич не са ми ясни Blush
  Хванах и цаката с пюрото newsm44, като седнам да ядем, тогава и на нея и давам, щото така ни гледа в устите Shocked и си отваря устата и папка като голямо момиче. Е, не че изяжда много, но поне доброволно яде Party режима никакъв го няма при нас. Когато , както дойде.

# 44
Е,да се отчета и аз...или поне да си оставя с това мнение отбелязка-докъде съм ви изчела.... Blush
Абе,мами,бива ли на това пролетно време да пишете толкова...не е честно-да знаете/ и приемам само на Вики  оправданието....ама вие здравите... newsm78/ ........Бг Вики-за се оправяш бързо и ако искаш прати повече инфо-как ти протича заболяването/че така немога да помогна.../пък дано и Вечерница се мерне тук да даде някой акъл...
Аз да се похваля днес бях така нагризана,че едното ми зърно е временно извън употреба...какво да ви разправям-детето гладно и пищи,мама ядосана и пищи от болка...абе цирк пълен/сега Ива&Ави ме посъветва да пробвам с Гармистан...дано да спасим положението...че и нови зъби са тръгнали/ Mr. Green
Таня наистина е трябвало да запазиш пюрето....и аз съм нва мнение,че е недопустимо...особенно в детските храни...и то при "Хип"-нали уж затова са по-скъпи....уж "квалитетни"....
Сиска и аз имах навика навремето да си правя такива "кокоши" събирания...ама приятелките дето още са без деца нещо тотално се сдухаха и определено вече нямам нерви Whistling....а пък тия с децата-те пък или нямат време...или само за манджи и пампи говорят......пък то аз нали съм по-цял ден на тия теми....Усещам напоследък,че ми е по-интересно в мъжка компания../поне в това отношение моят мъж редовно ме сюрпризира с някой колега или приятел нагости...
Ирка,завидях ти за изложението...то и в Пловдив правят такива /уж/,амаонещо не се впечатляваме от асортимента/доколкото разбрах тази събота и неделя ще има нещо подобно в Панаира...ама трябва да проверая пак/
Сега за честитя рожденния ден на Ади 101-да е жива и здрава и много щастлива мама и много да я слуша Милена!!!  bouquet  bouquet  bouquet
И на другите рожденници честито-няма да изброявам да не ме прати нМихайлова пак за гинко...ама то аз съм си баш за него...../ама се надявам да не ми обръщате внимание.... Embarassed/
И само да докладвам,че продължавам да се излагам с жилетката...но докато вкъщи прилича на лазарет-на всяко легло болен...май няма да я завърша/пък ако като я свърша вече ни е малка,ще я подаряваме на някое по-дребно бебе/
Лека нощ и цунки от мен!

Общи условия

Активация на акаунт