Честит Рожден Ден ,Аdi!Желая ти много здраве,щастие,късмет и многооооооо любов!Весел празник!

Сега дубрутро и от мен
!Направила съм ви кафе и ви чакам да станете
.Мойто мъж замина в София командировка и аз като една примерна съпруга станах да му направя закуска и да си изпием кафето.На изпита е изкарал 5.25 и отива на устен,да видим там какво ще сътвори.От мен имате едно огромно благодаря
.Браво на всички дечица,които правят нещо ново.При нас няма такива изгледи,о не излъгах има нощем да се буди с вик да я взема на спалнята,явно я боли корема и се свива,педито каза,че я мъчат зъби и вчера изпражненията бяха зелени,а не е изстинала.Да видим в какво приключение ще се вкарам пак
Ами то това е от мен за сега,че пералнята изпра и ме вика да простирам дрехите

Чудя се от къде толкова енергия има Кабранска да пише по нощите и Страйпър и Сиска в 6 часа перални да пускат 

от недоспиване. Румен снощи заспа в 21.30 и като започна едно будене - в 1, 4, 5 , 6 и последно в 7 часа. Нямам сили нито за разходки и само се чудя кога ще си отспя 

. ходя и падам, айде стига, някой да напише нещо по - весело!
Без крака останах. 
Ето вчера, мамата, с която излизаме и сме си така да се каже най - близки, вика на една друга:"Ти предстааааавяш ли си да кърмиш и да те хапят... Лелее???" А отстреща и отговарят: "В ниииикакъв случай не си го представям!" И ме гледат все едно съм ненормална меко казано.
То уж да не обръщаш внимание, ама може ли такава невежест и простотия... Все се изказват, че видиш ли, излизали еди кога си с някои мами, които били също по цял ден навънка, понеже техните деца били вече на 6 - 7 месеца, и били "ГОЛЕМИ", та мамите затова не ги кърмели и било КЕФ, че не им се налагало да се прибират по цял ден, само за памперс и татковците им носели шишетата...
И пр. "Умотворения", аз си ги знам де и гледам да си ги пускам покрай ушите, ама е адски трудно понякога да се правиш на храст.
Мен ОЩЕ не ме хапе, ама много съм се сдухала, мисля си, че това вече е в състояние да ме откаже.
А за това за Лазарет, много се хилих...
Не е лесно болен мъж да гледаш, лелее то все едно черва изтичат и като се разкиснат, идва ми през балкона да хвърлям -всичко наред: мъже, барабар с всичките им боклуци...

)

. Иначе бебка още не се обръща, но пък за сметка на това палците на краката са и любимото нещо за сукане. Друг любим маймунджолък е пърденето с уста. Вечер с тати си така си говорят, направо се спуквам от смях.
.
/
, майка ми много се занимава с него и го уччи на разни маймунджълъци, абе голяма веселба!
/понякога чак малко ревнувам, че на баба си винаги се хили и тя от всяко положение може да го успокои
Идеше ми да се обадя на мъжа ми да му се похваля с радостното събитие. Има и друга положителна тенденция - от време на време си заспива сам, без никакво сучене! Това изключително ме радва, защото бях почнала да си представям, че детето няма да има нормален сън заради тоя навик да заспива на цица...