Честито на всички, които празнуват днес и съм забравила да им честитя поименно.
Олче - не се тормози. Ти правиш най-доброто за твоето дете.
Кой е казал, че като израстнат зъбчета трябва бебето да те хапе? Може да опита, но след реакцията на майка си би трябвало да престане.
Поне при нас се получи - само един път захапа гърдата и тръгна да я дърпа и аз изпищях (в кърмаческия пише да си спокойна, но аз не успях). Ужасно ме заболя. Махнах я и му казах - НЕ.
И поне засега не е опитвал втори път. Добре си се храни и без да хапе. Кърменето си е все така приятно и лесно
Олче - ти вече знаеш колко е по-трудно да даваш пюрета и сокове. А тези, които са на АМ при всяко хранене дават различни неща. Затова ако ги няма татковците ще се налага да ходят и те да дома си. Особенно за кашата.
Кърменето е много по-лесно.
Камбранска, Мимоза - дано по-бързо да се оправите от пораженията. В началото на кърменето предпочитах крема на Авент, защото не трябваше да се отмива.
Хайде да преставам, за да видя какво имам да върша.

))

А то било котарака ти
Ама че съм заблудена, ама хубаво, че се разприказвахте за котки, та разгадах мистерията 
Дала съм си срок до Нова Година и после да се разтърсвам за работа. Успех, каквото и да решиш.
...при което аз едвам отреагирах и го измъкнах за краката....Слава богу на него му нямаше нищо,но баткото цял ден е в стрес от това което направи-много ми е чуствителен и много ги изживява нещата...дано да няма последици от падането ипри Ивче,че само това ни остава...

Честит Рожден Ден,Анита!Желая ти много здраве,щастие,късмет,любов и всичко най-най хубаво!

Пожелавам ти много здраве, да си много обичана и щастлива мама!
Честно да си призная (макар и да прозвучи идиотски или тъпо) разлика между Никола и него няма... обичам ги и двамата страшно много!