МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее

• 12 056
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
 bdbaloniЧестит Рожден Ден ,Аdi!Желая ти много здраве,щастие,късмет и многооооооо любов!Весел празник! newsm51 newsm59  bigdance2

Сега дубрутро и от мен Heart Eyes!Направила съм ви кафе и ви чакам да станете Simple Smile.Мойто мъж замина  в София командировка и аз като една примерна съпруга станах да му направя закуска и да си изпием кафето.На изпита е изкарал 5.25 и отива на устен,да видим там какво ще сътвори.От мен имате едно огромно благодаря newsm51.
Браво на всички дечица,които правят нещо ново.При нас няма такива изгледи,о не излъгах има нощем да се буди с вик  да я взема на спалнята,явно я боли корема и се свива,педито каза,че я мъчат зъби и вчера изпражненията бяха зелени,а не е изстинала.Да видим в какво приключение ще се вкарам пак Mr. Green.Ние по цял ден сме в парка да използваме хубавото време.
Ами то това е от мен за сега,че пералнята изпра и ме вика да простирам дрехите Mr. Green.Желая ви много слънчев и хубав ден!

# 46
Честит Рожден Ден, Ади.
Честито 5.25 (Браво) на мъжа ти Сиска.
Леле - колко си ранобудна. Пък и работна. И аз чакам пералнята ми да свърши да пере и отивам да спя Simple Smile

# 47
  • София
Здравейте, мамита! Оставих Румен да дивее и да се забавлява в кошарата си, а аз пред компа да не би да пропусна нещо... Whistling
Честит рожден ден на Ади101! Бъди щастлива и обичана и всички вкъщи много да те слушат!
Ей, тия майски много ранобудни и работни Hug Чудя се от къде толкова енергия има Кабранска да пише по нощите и Страйпър и Сиска в 6 часа перални да пускат  bouquet
Браво на мъжа на Сиска за високата оценка! Дано и днес да се справи.
нМихайлова, това с табличката с професиите е много добра идея, сигурно може да се качи някъде и да има линк на първата страничка към нея или пък направо да се копира newsm78
Аз пък сега гледам ей така #Crazy от недоспиване. Румен снощи заспа в 21.30 и като започна едно будене - в 1, 4, 5 , 6 и последно в 7 часа. Нямам сили нито за разходки и само се чудя кога ще си отспя Rolling Eyes Мисля че не се буди от глад, а го сърбят май венчетата, прехапва си често долната устничка и прави едни физиономии.
Звездолина, да кажеш Венци повече ли спа след кашата... Praynig

Олче, едно голямо благодаря за готината темичка!  bouquet  bouquet
Честито първо зъбче на Велизар!

# 48
  • София
  bouquet честит празник на Ади и Смайли и съпруга й  txtloves Two Hearts    bouquet (със закъснение на Смайлито).

Аз не съм за гинко само, но и за нещо, което те потапя в дълбок и непробуден сън  Tired

тази нощ Миа от 4.30 до 5.50 ч. будува, въртя се и тъкимо се унесох след 40 мин. и тя пъшка и се върти и мучи, ставам, завила си главата с обеялото и едно боди наблизо дръпнала от таблата ан леглото й и не може да ги махне и станах... Mr. Green, викам си дано заспим поне до по - късничко след като яде порядъчно в 1 и в 4 и нещо, но не, в 7.50 скочи, пак яде и сега се е одрямала , а аз й вика: спи ли ти се маменце, ахааааа, сега вече ти се спи...гледам я , отнася плувката, а майка й ако поспи добре, но да видим, че  в 11 трябва да излезем, на зъболекар сме с татито , поне не е за лошо, а за зъбен камък.....а колко още процедури ми трябват на мен, лицето ми иска чистене, но да видим кога...

както четох в една книга за родители и взаимоотношения след появата на бебе: удобството е последното нещо, което трябва да очаквате в семейството си при повата на новородено.....е, убедих се...

звездолинко, моля те пиши има ли ефект кашата за нощните папута, че ако има, почвам, вече от това ставане като смайли и аз съм  ей така  smile3507. ходя и падам, айде стига, някой да напише нещо по - весело!

сетих се да се развеселя, а и вас, тук още не сме си съблекли пижамата, но имаме фибка в косата  Mr. Green:

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 08:43 от vaniliaice

# 49
Добро утро и от нас.
Сиска браво на твоя мъж, успех и на устния.
Честит рожден ден на Ади!
Да кажа за нашия режим - през деня сме твърдо на 3 часа, на обяд папкаме зеленчуково пюренце и след това пак цялото АМ си изяжда, вечер заспива 9-10 ч. сутрин става към 8.
През деня спи 3 пъти и след яденето в 5 или 6 ч. зависи как се падне дори да й се спи не й давам, гушкаме се, играем си и така до къпането и заспива още докато яде.
А иначе няма с какво да се похвалим - зъбче още нямаме, придвижва се на спалнята с търкаляне корем гръб само трябва да има цел която да достигне.
Ето една снимка от нас  да видите как си държат ръцете с Марто

Приятни разходки на всички днес.

# 50
Добро утро!

Като гледам явлението с нощното ставане не е само при нас.... И Никола се буди по 200 пъти и само мрънка - абе луда работа! Сутринта към 5 го завих с едно дебело одеало, та поспа още два часа Simple Smile
Сега само чакам да обядва и да излизаме, че у дома се изнервям като само мрънка за нещо...
Напоследък забелязах, че все си чеше едното ухо, бърка в него и го натиска - вече взех да се притеснявам да не го боли нещо!
Последната мода при нас е вечер като го гушна да го приспивам и той започва да ми се хили и вдига ръчичка да ми пипа лицето - гали ме и от време на време ми дърпа перушината Simple Smile))

Лек ден и приятни разходки  1stroller

# 51
  • София
Eй, маменца, страшно много ви благодаря за милите думи, за пожеланията, за всичко! Много си ви обичкам! Heart Eyes
Ние използваме страхотното време, вчера се прибрахме само на обяд да папаме пюренце и пак  sun 1swing 1stroller newsm63 Без крака останах.  Grinning
Обрахме овациите с този зъб, ама и мен започво да ме "погризва" като цока и честно казано, не знам как ще се нареждат нещата занапред...  Confused Та и аз съм изпаднала в някакво униние и отчаяние, в квартала продължават с "градския фолклор" и вече нервите ми са изопнати като струна.  smile3515 Ето вчера, мамата, с която излизаме и сме си така да се каже най - близки, вика на една друга:"Ти предстааааавяш ли си да кърмиш и да те хапят... Лелее???" А отстреща и отговарят: "В ниииикакъв случай не си го представям!" И ме гледат все едно съм ненормална меко казано.  smile3516 То уж да не обръщаш внимание, ама може ли такава невежест и простотия... Все се изказват, че видиш ли, излизали еди кога си с някои мами, които били също по цял ден навънка, понеже техните деца били вече на 6 - 7 месеца, и били "ГОЛЕМИ", та мамите затова не ги кърмели и било КЕФ, че не им се налагало да се прибират по цял ден, само за памперс и татковците им носели шишетата...  newsm77 smile3527 smile3528 smile3555 bash Angry И пр. "Умотворения",  аз си ги знам де и гледам да си ги пускам покрай ушите, ама е адски трудно понякога да се правиш на храст. Оплаках ви се, благодаря...  Embarassed
Това ме подсеща: Няма ли навити за една срещичка, че ми е домъчняло за вас, а и да използваме страхотното време?
Кабранска, душата, няма ли наистина някакъв "лек" срещу това хапане, много жал ми стана като прочетох твоите патила, аз в такъв случай май бих се цедила и давала с шише...  Confused Такова желание имам да го кърмя поне до годинка, а гле'й какво стана...  Sick Мен ОЩЕ не ме хапе, ама много съм се сдухала, мисля си, че това вече е в състояние да ме откаже.  smile3517 А за това за Лазарет, много се хилих...  hahaha Не е лесно болен мъж да гледаш, лелее то все едно черва изтичат и като се разкиснат, идва ми през балкона да хвърлям -всичко наред: мъже, барабар с всичките им боклуци...  Laughing af newsm66
Сиска, честито на твойто съкровище, все така да ти е умен и "учен"! Nerd
Аз за моя все забравям да напиша какво работи - той от 17 годишен работи, де... Сега от 4 години работи във фирма, за токозахранващи и компютърни системи (ups-и, модули, чипове и пр.), правят аварийно захранване на болници, училища, БТК и пр.
Май това ще да е от мен, че попрекалих.  Embarassed
Да не забравя да честитя рождения ден на Ади  bdbaloni Всичко НАЙ - НАЙ прекрасно, което може да ти се случи, да ти е здрава малката кукла и да ти е радост и гордост!
Честити месечинки на буболинки!  twin_neutral
Весело настроение, лека и "не-ревлива"! Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 09:42 от ol4eto

# 52
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте и от нас! Да попиша аз малко преди да е напекло слънчицето, че и ние сме все навън, и понеже в Кривина няма много улици, се разхождаме по полето... Тъкмо мама да спортува на пресечен терен! Laughing

С малко закъснение Честит рожден ден на Смайли, Честит рожден ден на Ади и честито на всички месечковци от тези дни. Да сте живи и здрави и весели и никакви вируси да не ви тръшкат.

Олче, темата отнова е супер и тези пирати направо ме разбиха, много са сладки. А за кварталната дружинка - ще взема да дойда и аз при теб за подкрепа, че и без това Дружба ми е най-близкия цивилизован квартал. Пиши ми на лични или звънни един телефон кога и къде ще излизаш да дойда, тъкмо и да се запознаем. Телефонът ми е 9997274, ще се радвам да дойда, малко да скандализирам и със слинга.  Hug Laughing

За професиите: Аз съм много "учена" - завършила съм Икономика и Английска филология в Климент Охридски и после магистратура Маркетинг, дето сега ще пиша дипломна работа. Иначе работа в ХИЛТИ -  продавам машини и консумативи за стрителството и показвам на хората как да ги използват.
Мъжът ми прави мека мебел - дивани, матраци, авто тапицерии - стари, нови, всякакви... вие видяхте фотьойлчето пред компютъра де.

С Момчо нямаме режим, ядем и спим когато ни скимне, но вече мога горе-долу да го предвидя кога ще се събуди и кога ще иска да яде. И ние се будим по 300 пъти нощем, но лесно се успокояваме. Зъби още нямаме, но вече доста стабилно седи и редовно си яде пръстчето на крачето.

Целувки от нас и доскоро!

П.П. Свлаила съм още две килца... newsm44 newsm68 newsm44

# 53
  Здравейте!
  Вчера използвахме максимално хубавото време,щял ден в парка.Спа много продължително,а аз успях да почета книжка.Пибрахме се,за да хапна аз и той и после пак навън!
  Честит Рожден ден на Ади,мног здраве и любов!
  Браво на Ева и Стоян за обръщането им,все така Peace
  Таня,чета една книга и в нея пише,че при никненето на зъби е нормално да си почесват ухото,дразнело ги,но за всеки случай питай педито.Дано да не е нещо друго.
  Честито зъбче на бебка на Малка мама.Любопитно ми е-Защо малка мама,а имаш първокласничка?Ако искаш сподели Hug
   Сиска,браво на мъжа ти и успех на следващия изпит.Наистина си много раннобудна.Моята пералня сега пере.
   Да оздравят всички.
   Иги,как остслабваш?Следваш онази диета,за която писа?Започна ли вече новото бебеправене?
   И ние се будим поне по 2-3 пъти нощем.хапваме в 20,после към 23 и след това 2,4.30 и така..ама какво да се прави.Тази нощ направо ми се губи едното ставане за кърмене.Събуждам се и гледам Ради до мен,гърдата навън,ама кога сме яли нямам спомен.
   Олче,не се депресирай,заради тези,не си струва.На нас по ни е лесно да ги храним навън,поне докато е топло Laughing
    Лек и слънчев ден от нас!

# 54
  • В сърцето на любимите мъже!
За отслабването - ами да, следвам онази диета все още, тя е до към 15 ноември някъде. И доста се движа...ходя, правя коремни преси. И... много добре ми действа да гледам снимки като тази на Катя, дето е толкова готина и стройна, че ме загризва завист (благородна де  Wink)

За бебеправенето - още не съм започнала, защото искам да сваля още някое килце и тогава... общо взето май ще е след Нова година. Аз да си призная и на преглед още след раждането не съм ходила, но сега като ми дойде втори път, вече отивам..., че да видим и чичо доктор какво ще каже за второ бебе.

Ванилка, снимката на синеоката принцеса е жестока, направо не мога да откъсна очи. Ние сме си сгодени за Нелия, но не пречи да погледаме и чуждите гаджета...

# 55
  • София
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на Ади  newsm59
Честито и на всички празнували тези дни малки и големи   bouquet
Ние от десетина дни вече се захранваме  Grinning Много е смешен - сърди ми се че се бавя с лъжичката, а аз не мога да му насмогна  hahaha Започнахме с каша ориз и рожкови, после ябълка и от вчера тиквичка. Само тиквичката не му харесва - прави едни физиономий  Joy
Иначе за протокола - завършила съм икономика във Великотърновския и работех като офис мениджър - координатор продажби във фирма за GSMми. Отговарях за 18 магазина. Мъжа ми още учи - туризъм, допреди месец работеше във фирма за компютри /сглобяваше и качваше софтуера/ а сега е към дъщерна фирма на Сименс и изграждат станциите на Мтел и Вива тел. Много общо с туризма нали  Laughing Joy

# 56
  • София
Я да взема да ви почерпя

А това е за тези, които не си падат по сладкото Simple Smile

Момичета, много ви благодаря за пожеланията. Адски готино ми стана като видях че сте се сетили за мен.

А сега да се отчета. Вчера ходихме на консултация и сме 7,150кг, 65см. Бихме и последната ДТК. Педка явно разбрала, че още няма да дохранвам каза да продължим и тоя месец на кърма newsm62. Иначе бебка още не се обръща, но пък за сметка на това палците на краката са и любимото нещо за сукане. Друг любим маймунджолък е пърденето с уста. Вечер с тати си така си говорят, направо се спуквам от смях.

За мен - по професия съм строителен инженер. Мъжът ми също. Занимавам се с проектиране, по настоящем по майчинство, но при възможност поработвам частно.

Това за пюрето на Хип направо ме уби. Аз общо взето зимнина не съм слагала и все си мислех, че ги следят тия неща.

Приятен и слънчев ден от мен.

# 57
Хайде и аз да се включа набързо, че и ние ще сме по разходки днес. Това хубаво време не е за изпускане.
Надявайки се, че сме преборили запека с пюрета от сини сливи и праскови и сокчета от круши, дадох най-сетне кашата. Дали от нея или от нещо друго, Венци спа 4 часа до следващото ядене. Незнам от глад ли се събуди, много ми се спеше и нямах сили да го залъгвам с люшкане и биберони, направо си го сложих до мен и колко е ял незнам, аз съм заспала. Като се събудих и той спеше. После пак си се будихме стандартно на час-2-3, но установих, че понякога е от зъбите - като му дам водичка или го намажа с Калгел-а, се успокоява. Една майка ми препоръча Дентинокс-а, като по-ефикасе при зъбоникнене, ама аз вече съм купила този и мисля, че има ефект.
Олче, не се ядосвай на онези мами. Аз вече като чуя някоя глупост си я пропускам покрай ушите. Всеки си има глава на раменете, и според съдържанието, да си преценява как да постъпва. Иначе се присъединявам към Иги, само кажи кога, натоварваме се и ние я в кенгуруто, я в колата, Дружба не ни е далече, да ги видим наживо тия префърцунени мами  Crossing Arms .
Аз никога не съм си поставяла срокове докога да кърмя. Сега с тия зъби ще е вече по-трудно, но още не мисля за отказване. Доскоро, само с долните, положението беше търпимо, но вече и горните се усещат и на няколко пъти Венци ме захапва доста силно. Ще потърся информация за някакви улесняващи пози или други трикове, което да направи кърменето поносимо. Имам и едни силиконови зърна, които не съм ползвала, та може и те да влязат в употреба. Камбанска, този твоят Ивчо е много лют, щом вече така хапе Simple Smile . Аз до разранявания още не съм стигала, за Гармастан-а мога и аз само хубави работи да кажа - при първите кърмения се мажех с него, определно ми помагаше. Досадното е, че трябва преди кърмене да се измива старателно.
Тania_ark, и Венци доскоро доста често си пипаше ушетата, най-вече лявото. Дори на няколко пъти го е одрасквал и разкървавявал (една нощ така ми изкара акъла, изведнъж гледам чаршафчето и ушето му в кръв  #Crazy ). Не мисля, че е повод за притеснения, може би просто човечето опознава тялото си.
Лелеее, какви са тези перални по нощите!?!?! Сбъркахте ме  #Crazy  Sick  #Crazy !
Сиска, браво на мъжа ти, пак ще стискаме палци, май има ефект  Simple Smile .
Последно Честит рожден ден на Ади! Много щастие, здраве и усмивки!

# 58
А вие мили мами защо не сте по разходки,а сте се наредили тук във форума LaughingАз тъкмо се приготвих и моето момченце взе че заспа,но сега ще го вдигам,че улиците ме зоват Simple SmileХайде да се похвалим-онзи ден Алекс най-сетне успя да си захапе крачето,а снощи и се обърна по коремче.Иначе зъбки още нямаме,но все така ни тормозят.Скоро ще пусна и снимков материал колко са ни вкусни краката.Весел ден от нас!И честито на месечковците и на рожденичката Ади!Целувки

# 59
  • София
Здравейте, МАЙ-чета и бебчета!
Ние сме на село от 20-тина дни, случва се да попрочета тема, но все нямам време да се отчета. /все още си пиша и чета от И-клуба с първокласниците, защото доставчиците на И-нет на село, което е на 7 км. от Пловдив още не са благоволили да дойдат да ни включат, а таксата им за вкчючване е 120 лв.!!!  #Cussing out /

Косьо прави едни представления - върти се като топче из леглото от корем на гръб и обратно  Crazy , майка ми много се занимава с него и го уччи на разни маймунджълъци, абе голяма веселба!  rotfImao rotfImbo /понякога чак малко ревнувам, че на баба си винаги се хили и тя от всяко положение може да го успокои  Confused /. Още не съм го захранила, смятам след няколко седмици като навърши 6 м. да започнем да опитваме тая нова дейност.
За режима - има си собствен режим човечето, денем суче 5 пъти, нощем различно - снощи се събуди само веднъж в 5 ч. да яде, направо си е повод за почерпка!!!  newsm10 Идеше ми да се обадя на мъжа ми да му се похваля с радостното събитие. Има и друга положителна тенденция - от време на време си заспива сам, без никакво сучене! Това изключително ме радва, защото бях почнала да си представям, че детето няма да има нормален сън заради тоя навик да заспива на цица...
Общо взето на село добре ни действа, но тати много ни липсва...освен другото аз сънувам едни мокри сънища напоследък... не е за приказване  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed!
Ами за сега е това, ако ни огрее Интернета преди да си заминем за София, ще сме по-редовни тук!
Хайде до скоро, да пуснете някой СМС, когато насрочите  среща, че много ни е домъчняло за вас! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт