Днес за първи път Марти се събуди в 8 без 15 да яде - иначе между 6 и 6,30ч. Много съм доволна, но ще трябва да по сгъстим режима за да ги съберем 5те хранения. И да попитам - до кога трябва да са 5? Има една мама в парка - бебето и е родено на 11 май, и хапва по 4ри пъти. Сутрин 210мл АМ, обяд зеленчуково пюре, следобяд каша и вечер пак 210 АМ. Мисля че още са малки за такъв режим. А и с тези 210мл направо доста ме учуди - Марти изпива по 180 най-много.
А за запека - и бебчо откакто се захранихме започна да ака по твърдо, но не мисля че е запечен. Хубаво е запичащите храни да се комбинират с разхлабващи или регулиращи - примерно пюре от банан с круша или каша ориз със сливи... Калия стана ми мъчно - дано нямате повече проблеми с коремчето...
А ние вече заместихме едното хранене - обедното - с каша. За сега съм въвела само ябълка и тиквичка и му ги слагам в кашата. Когато зеленчуците станат повече ще му правя и пюренца.
Анита честит рожден ден!
Желая ти много щастие!Лек ден и приятни разходки
))
, пък стария като го отремонтират ще отиде при бабата

Какво ли не бих дала да живея някъде на спокойствие и тишина като теб...
Това в никакъв случай да не ти прозвучи като отказ от поканата, много ще се радвам да се видим с бебоците, все ще измисля къде да отидем, дори да е по - надалече, но "пейзажът" да е сносен. 
Дано да е период някакъв, че и едното пюре дето давам "за вкус" на обяд е средство за игра и забавление - плюе се и се бръмчи с него.
Много се притеснявам, че не е същият "грухчо" като преди, но съм чела, че наистина при зъбоникнене се получават подобни хранителни разстройства и апетитът варира.

Иначе пада голямо киселене и рев. За тая цел къпем към 19.30.
Хапването много го разреди, "готов" е за 5 мин и пак се щръклее... Но като цяло не мога да се оплача. 

направо ме уби! Иначе Kalia, е нормално пълзенето на заден ход. В Спок пише, че всички деца пълзят различно, някой със свити колене, други с опънати, други с едно свито краче и едно опънато, трети назад, четвърти настрани и така.

от нас
Почнах и да кашлям, но е от оздравителните дни. Аз си ги деля на етапи - инкубационен, засилване, връх, оздравителен и финален
По 3 дни, поне при мен винаги е така грипа, настинките и пневмониите
Помпата вече така я мрази, че ми е жал 

Трябваше да пътувам сутринта с един колега, той пък отишал предния ден. И единствения влак ми е в 21,00 вечерта. Е, аз разбирам за колегата 2 часа преди влака
Поглеждам във фризера - няма кърма достатъчно
Важното е, че ми завериха семестъра с печат при 4 невзети изпита
Щото бях и на 20 години тогава..