Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 054
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
На Худа нещо не ти е била читава отливката, да знаеш. Напомня ми на една маска от хума, с която майка ми едно време мислеше, че ще ми махне акнето…
ДУ много хора го харесват, а и като нещо си е твоето- това е. Ама с Худа не се приема, да знаеш 🤣.
Показвай се смело, прекрасна си, мисля, че ще е от полза, защото все пак на моята физиономия дето не съм я махала от снимки назад продуктът се вижда по един начин, а на твоята кожа- съвсем различно. Аз предпочитам да си мисля, че е от кожата, а не щото съм ти леля с много…
И имаш страхотни очета, не знам какво не си харесваш на снимки!

# 406
Много благодаря за топлите думи, Ния Hug! Очичките са ми мнооого малки, все още тренирам очната линия, но никога не става еднаква на двете очи… При мен единственият ФДТ, който е по-покривен от ДУ е на TF-Born this way. Да похваля един коректор на UD-All nighter, единственият, който не се събира под очите и е изключително покривен и траен.

# 407
Да похваля един коректор на UD-All nighter, единственият, който не се събира под очите и е изключително покривен и траен.
A, не се събира! При талантливи каки като мен си се събира Wink

# 408
  • София
И аз още съм в търсене на такъв коректор, който да не се събира по линиите (под очите) може ли да препоръчате този, от който вие сте най-доволни в това отношение?

# 409
На мен на Ести  двойния Double Wear Instant Fix не ми се събира и всъщност много ми харесва, средно покривен е.

# 410
Поръчах 2 фон дьо тена на MAC от scarletbeauty - и 2та се оказаха с изтекъл срок на годност, единият е произведен 2017, а другият 2018 година.

# 411
Някой пробва ли Лиса Елдридж-скоро произведение? Само на мен ли ми е so-so?

# 412
Аз гледах клипа вчера, струва ми се, че точно този ФДТ няма да е моя като финиш. Но пък цветовете ми се струват доста разнообразни и или ще чакам матов финиш, или просто ще си взема пробички, за да видя дали все пак няма да ми хареса.

Сподели повече впечатления!

# 413
И аз гледах вчера видеото докато се гърчех на кростренажора, а днес имах най-искреното намерение да изпълня обещанието си към Ния и да го тествам, но пак закъснявах и единственото, което имам за отбелязване е, че дълготрайното Шисейдо се смесва и със ЕЛ ДУ и със YSL All Hours прекрасно. Иначе самостоятелно на моето лице е много красив финиш, но не особено дълготраен, което може да се дължи и на факта, че почнах да ползвам много по-хидратиращи продукти със застудяването, вкл праймъри.

# 414
Айде моля ви оставете извиненията настрана и дайте да го тестваме та да решим тук бива ли я Лиса или просто ни се ще. Аз нещо не мога да реша, но не съм му дала достатъчно шанс. А аз утре ще ви покажа сайд бай сайд Лиса и… Есенс Fresh and Fit foundation за 4 евра. Вторият обаче е с ужасен състав за сметка на ‘рекламата’ на бутилчето за Niacinamid и Vitamin Complex. Има ги, след 4та съставка Алкохол денат.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 00:33 от Анонимен

# 415
  • Wonderland
Момичета, от Forever-ите на Dior кой е най-подходящ за комбинирана/мазна кожа?
Единствения ФДТ, който не ми омазнява изобщо е Backstage, но не мога само на него да карам. Grinning

# 416
Здравейте момичета,имам нужда от помощ.Препоръчайте ми фон дьо тен за смесена кожа,който да не подчертава несъвършенствата…В момента ползвам ysl all hours,но с него изглежам сякаш имам бръчки …Гледам руските гримьорки ползват много диор форевър глоу и armani luminous silk…Какво ви е мнението за тях,ако сте ги ползвали?

# 417
Момичета, от Forever-ите на Dior кой е най-подходящ за комбинирана/мазна кожа?
Единствения ФДТ, който не ми омазнява изобщо е Backstage, но не мога само на него да карам. Grinning
Форевър. Нюд и Глоу са по-мазнички.

# 418
Здравейте момичета,имам нужда от помощ.Препоръчайте ми фон дьо тен за смесена кожа,който да не подчертава несъвършенствата…В момента ползвам ysl all hours,но с него изглежам сякаш имам бръчки …Гледам руските гримьорки ползват много диор форевър глоу и armani luminous silk…Какво ви е мнението за тях,ако сте ги ползвали?
Здравейте, аз съм с комбинирана кожа и изобщо не съм впечатлена от Диор-форевър глоу. Покривността му е средна, трайността му също. Аз използвам на Too Faced-Born this way, невероятна покривност, изключително траен, не стои като маска и изобщо не се усеща върху кожата. Също така се разбира с всички бази за грим, които ползвам. Друг, който е траен и в същото време с отлична покривност е на Huda-Faux filter. Blush

# 419

Много харесвам този Clinique even Better, много естествено стои целия ден. С добро покритие, без да стои като маска.

Също, ако All Hours Ви се струва тежък (при мен също има тенденция да стои тежко, особено ако кожата ми не е в добро състояние), може да погледнете този: Le Teint Encre de Peau YSL. Така и не си обясних защо All Hours e най - популярния на YSL. Този за мен е много по-добрия им фдт. Много лека и течна текстура, но пак е доста покривен и пигментиран и стои много красиво-сатенено на кожата, поне при мен.

Харесам мнoго и на Smashbox - Studio Skin

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 12:20 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт