Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 060
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
И от мен “за” Худа-с комбинирана,леко мазна в т-зоната кожа,зряла и стои цял ден без забележки,ще пробвам и born this way.

# 421
Много ви благодаря,момичета🌸🙏🏻🤗

# 422
А можете ли да кажете кой от двата - Cliniqie Even Better или Estee Lauder Double Wear според вас би се представил по-добре при мазна кожа с видими пори. Наблягам на порите, защото смятам, че при мен те са по-трудният за прикриване проблем, особено по челото.

Намерих място, на което мога да пробвам и двата ФДТ и сега чакам намаленията покрай черния петък. Simple Smile

# 423
А можете ли да кажете кой от двата - Cliniqie Even Better или Estee Lauder Double Wear според вас би се представил по-добре при мазна кожа с видими пори. Наблягам на порите, защото смятам, че при мен те са по-трудният за прикриване проблем, особено по челото.

Намерих място, на което мога да пробвам и двата ФДТ и сега чакам намаленията покрай черния петък. Simple Smile
Здравейте, при мен DW стои по-скоро сочно отколкото матиращо. Предполагам, че на мазна кожа ще стои много по-добре отколкото на комбинирана. Ако се насочите към DW, имайте предвид, че свалянето е истинско предизвикателство, буквално “залепва” за кожата. Blush

# 424
  • София
Айде моля ви оставете извиненията настрана и дайте да го тестваме та да решим тук бива ли я Лиса или просто ни се ще. Аз нещо не мога да реша, но не съм му дала достатъчно шанс. А аз утре ще ви покажа сайд бай сайд Лиса и… Есенс Fresh and Fit foundation за 4 евра. Вторият обаче е с ужасен състав за сметка на ‘рекламата’ на бутилчето за Niacinamid и Vitamin Complex. Има ги, след 4та съставка Алкохол денат.
Без никакви извинения, аз го пробвах, много ми хареса и вече пътува към мен пълноразмерен Grinning
Самият факт, че има жълт подтон за светла кожа беше достатъчен за бързото ми решение, че трябва да го имам Grinning Досега не съм попадала на толкова точно пасване на шантавия ми цвят, с който природата ме е надарила Simple Smile №06 по Лиса е моя милост Laughing
Финишът ми е мааааалко по-матов, отколкото харесвам, но благодарение на това с течение на деня става по-хубав и няма нужда от корекции при мен. Даже подновена слънцезащита през деня отгоре не го развали Blush
За мен най-голямото му предимство е, че не ми се впи в никакви линии и бръчки - все едно нямам нищо върху кожата. И второто голямо предимство - не му трябва никаква пудра за сетване, а аз никак не се харесвам с пудри.
Няма особено покритие и не съм много убедена, че може да се надгради както твърди Лиса, но мен ме устройва. Прикрива ми достатъчно, стои естествено, не мърда целия ден, даже става по-хубав.

# 425

Определено Есте.

# 426
Мое дясно- Лиса Елдридж, мое ляво- Есенс. И двата не са ми любими, но биват най-общо казано. Но са близки, особено напудрени, двата имат опции за жълта кожа (Есенс е силно ограничен, само 4 цвята). Форумът разбира се убивя цветовете на снимките, така че не се вижда.
И да знаете- днес Пат МкГрат има 30% на ФДТ в сайта си.

# 427
Ния,чудесна си🌷!Би ли споделила кое е червилото?

# 428
Благодаря ти ❤
Червилото е Dior Ultra Rouge в цвят 436 Ultra Trouble.

# 429
Nia, любима, страхотна кожа! Stuck Out Tongue Winking Eye И червилото много ти тича. Кой е този фдт на Есенс?

# 430
Кожата ми бива в момента, ама с други ФДТни е по-хубава да си кажа… Есенс fresh and fit e ФДТчето, ама не е манна, казвам ти. А и мисля няма цвят за теб.

# 431
Аз съм цялата в пъпки и мазна, мазна, все едно ще пържиш нещо върху мен. Почти всичко ми се свлича и събира, без значение колко пудра съм сложлила или какв фдт. Ама ще го взема за проба, въпреки че няма цвят за мен Joy Нали знаеш- простак и мерак не умират Joy

# 432
  • Бургас
Ах, ти и червилото, чудо сте.

# 433
Ния, на мен по ми харесва твое ляво - Есенса!

Онзи ден пробвах Vichy Mineralblend 06 Ocher. Не знам коя версия е, но много ми хареса как ми стоеше. В началото ми се стори малко тъмен, но след час свикнах с него.

# 434
Pink, честно казано и на мен. А този ФДТ на Виши ми е летен любимец.
Петровче, а да те видя кой цвят ще вземеш сега като аз взех най-тъмния, а другите са за Каспър като че ли. Имаш 100 ФДТна. Отвори накрая тоя къшън дето ти го дадох и се отдай на мазане на пъпки- ще минат, знаеш, още малко.
Моята кожа сефте не е суха на стафида от години и като се сетя каква ще стане пак пролетта ми се реве, но туй то. Ти си с прекрасна кожа 99.9% от времето- направи си лимонада с лимоните дето феята на дермата ти е донесла сега и ни пусни едно показно как се крият пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт