Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 067
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Може ли да питам буржоа или виши?

# 436
OK, i моите първи впечатления от ФДТ на Лиза Елдридж...

Много приятна тънка консистенция- нанася се на много тънък слой и с пръсти и с четка. Естествен полуматов финиш с леки, много леки залитания към блърване на порите, нищо, с което един порозаличаващ праймър не може да се справи и сам, че и по-добре. И двата дни нямах време да го чакам да се сетне сам, ще му дам шанс нататък да се покаже. 3-4 часа след като съм го сетнала с пудра почвам да блестя доста очевадно. На маска не носи - носът ми беше буквално гол, не с остатъци от ФДТ, а гол. Почнах с най-светлия цвят на Light/Medium картата, която бях поръчала - 09, който се оказа с тона на шията ми, макар, че мислех, че ще ми е светъл и му добавих бронзър отгоре. И е редно да кажа - ама много хубав и естествен цвят се оказа тази 9-ка, сега ще видя и другите дали ще са така балансирани като цвят.

Хммм, 9-ката я брояли за олив, без майтап! Самата Лиза каза, че тя била #11...

Скрит текст:
...

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 15:54 от Agent Provocateur

# 437
Здравейте. Съжалявам ако вече сте писали за това, но някой може ли препоръча хубав дрогериен фон дьо тен. Исках да си закупя фон дьо тена на катрис с пипетата който е... ами то и най-светлия цвят ми седеше като морков. Купих си друг на катрис новият който е емии пак оранжевенее... Грешката ми беше, че не излязох от лилито да видя как е на дневна светлина. Всичките ми бб кремове и фон дьо тени ми седят оранжеви а преди не бяха така. А и много искам да си ги ползвам, ноо..

# 438
  • варна
Една голяма шестица пиша на Есенс за ето този фдт !

Толкова ми хареса, че направих подарък изненада на още две приятелки! Мненията ни се припокриват- лек, покривен , не подчертава пори и бръчки, не се впива, държи цял ден!

# 439
Здравейте. Съжалявам ако вече сте писали за това, но някой може ли препоръча хубав дрогериен фон дьо тен. Исках да си закупя фон дьо тена на катрис с пипетата който е... ами то и най-светлия цвят ми седеше като морков. Купих си друг на катрис новият който е емии пак оранжевенее... Грешката ми беше, че не излязох от лилито да видя как е на дневна светлина. Всичките ми бб кремове и фон дьо тени ми седят оранжеви а преди не бяха така. А и много искам да си ги ползвам, ноо..

Виж на Ревлон или Maybelline. И аз имам проблем с цветовете на дрогерийните, но при тези някак бях успяла да си намеря достатъчно светъл и неутрален цвят, отделно и да е хубав самия фдт. Ревлон повече ми беше харесал даже. Тука в дрогериите много ограничено внасят палитрите цветове 😩

# 440
Vanesa25, ако си със светла кожа, ще ти е трудно в намиране на цвят от дрогерийните. От личен опит говоря.
Моята кожа е мазна и Loreal Fresh Wear Infallible ми допада много. Но се наложи да си поръчвам цвят онлайн, защото навсякъде по магазините започват от 120/125, което за мен е тъмно. Не че го улучих, но с малко смесване и нагласяне бива горе-долу.

Виж също за Maybelline Fit Me. Не е много покривен поне според мен, но пък има малко по-голям избор от светли цветове сякаш. Аз си взех номер 105 и ми е добре. Simple Smile

# 441
Глас за fit me и от мен.

# 442
Благодаря Ви много! Направо ми беше писнало с тия фон дьо тени да търся мой цвят, все приличам на морков🤯

# 443
Агент, това с лъщенето хич не ми харесва. С моята баница за лице май ще се разминем с Лиса. Иначе на мен ми даде 15 като отговарящ цвят на моя ФДТ, ама ми се струва доста тъмен, може би ще е десятката.

# 444
Илзи, категорично продукта не е "матиращ", та праймър и пудра по Т-зоната и то щедро на мен няма да ми се разминат. Много му е красиво шишето, но при моите наличности хич не се виждам да му платя пълната цена някога, при положение, че се налага да му "бая" допълнително. Ако си намеря от него съвършения цвят и перфектния дискаунт може би... но нека все пак го доразнося, да не се изказвам толкова категорично след 2 дена тестове.

# 445
От мен глас за Мейбълин Афинитон, използвам Vanilla rose, на.мен ми трябва розов подтон.

# 446
Илзи, категорично продукта не е "матиращ", та праймър и пудра по Т-зоната и то щедро на мен няма да ми се разминат. Много му е красиво шишето, но при моите наличности хич не се виждам да му платя пълната цена някога, при положение, че се налага да му "бая" допълнително. Ако си намеря от него съвършения цвят и перфектния дискаунт може би... но нека все пак го доразнося, да не се изказвам толкова категорично след 2 дена тестове.
Прилича ли ти малко като трайност финиш на Армани силк?

# 447
Момичета, какво мислите за фдт-ните ня Живанши? Сега са на добра цена в Прити шоп и ми се иска да пробвам. Както и коректорът ме блазни.

# 448
С каква кожа си?
Един от любимците ми е на Живанши.

# 449
Мазна, но ползвам третиноин, който я поизсушава, та да кажем смесена. Като цвят съм 3W1.5 DW, но и 3W1 става. Лесно се запушва. И държа да не прави пъпки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт