Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 004
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
tuali, благодаря!  Да взема освен да се прежаля и да си купя един Бюти блендър. Честно казано хич не ми се дават пари за такова нещо, защото съм свикнала с четка, пробвах няколко пъти блендерчета на други марки, не е моето е нещо и това е, а като знам, че трябва и влажно да ползвам и настръхвам, много ми е неприятно. Така или иначе не бързам с покупката на нов ФДТ, защото имам половин бутилче Армани силк, 2 Луменета на привършване, един цял Кларанс Милк и половин ЕЛ Дей уеър шиър, нали не е като да нямам 🤣🤣🤣 и си обещах, че ще купя, като видя дъно на нещо, ама да се информирам все пак, нали така…🤣🤣🤣

# 301
Аз купувам гъбичките на Real techniques, които са много хубави и на доста по-прилична цена от бюти блендера. Понякога има промота за комплекти от по 2-3 и излизат най-изгодно. И четки ползвам, но съм в търсене на нова или поне резервна, че сегашната ми, колкото и да я харесвам, адски трудно се пере (много е сбита в основата) и за момента най-често ползвам гъбичките, които пера бързо веднага след ползване.

# 302
Подкрепям Tuali за блендърите на Риъл Текникс!

# 303
Аз ,по съвет на Ния и други дами из форума,имам гъбичката на Ebelin  и е много добра! Струва някакви 3-4лв.

# 304
И аз имам на Ебелин, ама просто не ми е приятно усещането на влажна гъбка, нещо аз съм бъгната🤣 ама ще взема да й дам шанс… преди да я изхвърля🤣

# 305
И аз имам на Ебелин, ама просто не ми е приятно усещането на влажна гъбка, нещо аз съм бъгната🤣 ама ще взема да й дам шанс… преди да я изхвърля🤣
Тогава я ползвай суха.Просто така гълта много продукт, а и нанасянето се променя.Но може да ти е ок.

# 306
Като няма тук Ебелин се налага да се "оправям" с РТ Simple Smile

Комбинацията от ДУ и Шанел Виталюмиер Аква се оказа интересна - първите 4-5 часа много красив финиш, сериозно покритие, с минимално и не особено забележимо врязване в бръчки. Абе като за снимки! И след това се превърна в гадост, хем вчера почти не съм слагала маска Simple Smile Всяка е имала високопокривен ФДТ, който се разслоява и набива в пори в края на деня, бляк! Grinning

Днес мисля да разредя ДУ с едно Шисейдо...

RealSugar - вземи салфетка или кухненска кърпа (хартиена) и я стисни гъбата няколко пъти, докато престанеш да я усещаш като мокра. Със суха поне при мен не става.

... И четки ползвам, но съм в търсене на нова или поне резервна, че сегашната ми, колкото и да я харесвам, адски трудно се пере (много е сбита в основата)...
Като собственик на срамно количество четки за ФДТ да си кажа, без да са ме питали и да са ми искали съвет - не всеки продукт изглежда добре със всеки тип четка. Ако ползваш да речем 2-3 ФДТ и не експериментираш и не кръшкаш с други продукти/формули погледни какъв тип четка предлага бранда производител за твоите конкретни продукти и си купи такъв тип (не е казано да е на конкретния бранд). Но ако обичаш да експериментираш често ще се озоваваш в ситуацията да откриеш, че новата ти любов изглежда оптимално нанесена с пръсти и/или гъба, а 4-5-6 четки те гледат тъжно и прашасват на тоалетката ти!

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 16:27 от Agent Provocateur

# 307
И аз съм за гъбичките неReal technics, eco tools имат една нова лилава гъбичка и тя е хубава.

# 308
Явно само аз съм от много нехаресващите гъбката на РТ. За мен е твърде дунапренена и отнема от покритието. Засега наистина преди доста години открит е единствения аналог на оригиналния ББ -  гъбката на ДМ, но нищо не може да бие ББ. За мен инвестицията си заслужава, защото за разлика от РТ например, тази не се накъсва и амортизира изобщо. Хвърлям я по хигиенни причини в идеално състояние и толкова ми свиди това! Joy

# 309
При мен BB се къса точно толкова, колкото и други, но RT определено не ми е в топ списъка. BB е хубава, но определено не я хвърлям в чудесно състояние. Любима ми остава Eblin, но само тази в яйцевидна форма.

# 310
С какво ли не съм нанасяла, всевъзможни гъбички и четки, сега съм пак на етап с пръсти. Нещо са ми нечистоплътни тези гъбички.

# 311
С какво ли не съм нанасяла, всевъзможни гъбички и четки, сега съм пак на етап с пръсти. Нещо са ми нечистоплътни тези гъбички.
И на мен, само с пръсти действам. Тва да пера четки и гъби всеки ден - абсурд. Да си сложа неизпрана четка от предния ден на фейса - още по-голям абсурд.

# 312
Е то е ясно, че никой не използва мръсни четки. Най-малкото трудно би се работило с такива. Аз имам няколко четки за ФДТ и пудра, ако ми се наложи да използвам повторно през седмицата, ги почиствам със спрей, в неделя ги пера. Нямам супер скъпи четки, така че не ги жаля супер много - повечето ми са Екотуулс, Сефора, имам и един комплект незнайна марка, които са ми супер удобни и ползвам много. Наскоро си купих от Х&М един комплект, много са мекички и приятни.

# 313
Не, не, не казвам, че хората си ползват мръсните четки. Казвам как биха седяли нещата за мен, защото не бих си купила повече от една.

# 314
Не, не, не казвам, че хората си ползват мръсните четки. Казвам как биха седяли нещата за мен, защото не бих си купила повече от една.

Аз пък с гъби и четки не се справям и действам само с пръсти .

Общи условия

Активация на акаунт