КАУФЛАНД - тема 50

• 67 763
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Ориз - само Кръстев. Нито един друг не ми харесва, всички имат един неприятен за мен привкус. А откакто случайно опитах и леща Кръстев тая марка ми се издигна много високо в класацията.
п.п. не знам дали ги има в Кауфланд.

# 586
Може ли да се ремонтира, връща или заменя повреден (от самосебе си) уред след около 2 месеца без касова бележка?
Имам кутията.

Трябва бележка задължително.

# 587
  • оттам, откъдето започва България
У дома се яде много ориз. На Крина е любимият ни. Simple Smile

Скрит текст:

# 588
  • София
Ориз - само Кръстев. Нито един друг не ми харесва, всички имат един неприятен за мен привкус. А откакто случайно опитах и леща Кръстев тая марка ми се издигна много високо в класацията.
п.п. не знам дали ги има в Кауфланд.
И аз харесвам продуктите на Кръстев. Особено зрял боб, много бързо увира и изключително вкусен.

# 589
Тези продукти на Кръстев има ли ги в Кауфланд ?

# 590
Може ли да се ремонтира, връща или заменя повреден (от самосебе си) уред след около 2 месеца без касова бележка?
Имам кутията.

По закон имате право на рекламация.
По закон това означава, че ще опитат първо да го ремонтират, а парите са дръжни да върнат едва след 3 ремонта, случили се  в рамкиите на 2г срок за гаранция. Може и да го заменят..но не са длъжни.

К може да имат по-разрична политика от законовата. Например могат да ви върнат парите още при първата повреда, въпреки че по закон не са длъжни.
Обаче без касова бележка не може. Трябва да представите, от нея се вижда и кога е закупена стоката и се брои гаранционния срок.

# 591
И днес нямаше хрян със сметана.

# 592
Цитат на: DeVa® link=topic=1322277.msg42699747# 60212.msg43532416#msg43532416 date=1632661124
И днес нямаше хрян със сметана.
То май, че през цялота седмица нямаше.
Някой похвали ли се, че си е купил?

# 593
  • Mostly in my mind
За каква го използвате този хрян със сметана?

# 594
  • София
Никой не успя са купи сосчето. Като не е заредено, как са го купим?!

Лолита, за печено месо става.

# 595
  • Mostly in my mind
Благодаря.
Сега ще ме вдигнете от леглото да ходя да търся и аз. Къде трябва да стои?

# 596
  • София
Не са го зарежда ли през седмицата. Такава информация имам. Няма смисъл да ходим само до Кауфланд.

# 597
  • Mostly in my mind
Утре ще ходя за джинджифил. Ще го потърся, както и ориза на Кръстев, понеже и аз все не случвам на ориз последно време.

# 598
Сори че аз пак на сутиенена тема ама вчера като пазарихме в друга кауфланд(  не нашия кварталния а друг ) и попаднах на съвсем други сутиени на оуанда по 9,99 които ги е нямало изобразени в брошурата. Това , с което ме спечели  конкретно този е, че отпред отдолу няма от онзи стегнатия  ластик. Има мека лента .Ставам фен на сутиентите оуанда. Прилагам снимка че е трудно да го поясня. Втората е от опаковата страна.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 12:20 от _re_ge

# 599
  • На изток от Ада
И аз взех този сутиен. Приятен е.

Общи условия

Активация на акаунт