КАУФЛАНД - тема 50

• 67 639
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Той тия кафета не минават на кутия на каса, а на бройка. Трябвало е да изкараш едно пакетче кафе и да маркираш колкото бройки има в кутията.
Да, де, ама касиерката има опция на нейния монитор да вкара например 30 бр и да.маркира един баркод. На каса на самообслужване такава опция няма и ще трябва пакетче по пакетче да се маркират и да се слагат на везната вляво, щото пък иначе няма да може да ти се приключи сметката.

# 76
Казаха ни, че при тези на самообслужване няма опция да вкараш няколко бройки от един артикул. Колко е вярно....
Александро, ти такава опция ли откри за царевицата?

# 77
Вярно е. Трябва поотделно да маркираш, в касовия бон излизат общо, обаче.

# 78
Той тия кафета не минават на кутия на каса, а на бройка. Трябвало е да изкараш едно пакетче кафе и да маркираш колкото бройки има в кутията.
Да, де, ама касиерката има опция на нейния монитор да вкара например 30 бр и да.маркира един баркод. На каса на самообслужване такава опция няма и ще трябва пакетче по пакетче да се маркират и да се слагат на везната вляво, щото пък иначе няма да може да ти се приключи сметката.

Точно. Миналата седмица и на мен ми се наложи да маркирам еднакви продукти - бройка по бройка, и след това всеки един да поставям на везната вляво. Изключително неудобно и изнервящо. Приключих с това нововъведение. Повече каси на самообслужване - мерси, ама не. Smirk

# 79
Е, аз пък ще ходя на другите по неволя. Че имам ваучери за храна, които не се приемат на самообслужване.

# 80
На другите каси не ви ли маркират също продуктите един по един? Изключвам кутии или стекове.

# 81
  • в сърцата на децата <3
На другите каси не ви ли маркират също продуктите един по един? Изключвам кутии или стекове.
Не. Ако са 20 земелки примерно ми въвеждат кода, 20 броя и толкоз. Ако трябва да се цъка всеки един поотделно... Зайде опашката.

# 82

Зависи от касиера. Някои маркират един по един. Други не.

# 83
Царевицата се маркира много лесно. Намираш заеевицата, избираш си бройките, готово
Бих маркирала 30 пакетчета кафе вместо да ходя на касата дето ще ме ръчкат всички.

# 84
По принцип не мога да кажа, че точно ми трябват боросиликатните кутии, но ми се ще да взема 😁 Опцията за готвене в тях на по-малки количества би ми била плюс.
При нас не съм видяла каси на самообслужване...🙂

# 85
Те касите на самообслужване малко като бързи каси трябва да идват, мисля, не са точно за хора със стотина артикула - 30 кафета, 20 бири и т.н., които ще се маркират отделно. Но не е и забранено.

И аз имам една купа от боросиликатно стъкло, изчетох сума материали дали става да се нагрява, би трябвало да става, но още не е вкарвана във фурната.

# 86
Миналата седмица купих грозде без семки 500гр за 1,50лв и си беше грозде СЪС семки. Ще го ядем, но очаквах като пише без, да е без...

# 87
20 земелки примерно ми въвеждат кода, 20 броя и толкоз. Ако трябва да се цъка всеки един поотделно... Зайде опашката.

Не питах това. Става дума за аргикули, които се сканират.

# 88
Ами кафето е по 20 в кутия. Аз купувам цяла, не 1-2.

# 89
  • в сърцата на децата <3
Ами кафето е по 20 в кутия. Аз купувам цяла, не 1-2.
Баркода на кутията е различен и (явно) не фигурира в системата. Случвало ми се е и с други продукти на кашон, все пак са верига за пазаруване на дребно. Картонените кутии обикновено са за разпечатване и продаване на бройка, затова например 3в1 в найлоново пакетче 10 броя минава на каса, но картонената кутия - не. Реално няма значение дали кода на продукта се сканира или се въвежда ръчно.

Общи условия

Активация на акаунт