КАУФЛАНД - тема 50

• 67 712
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Според мен ще може и цяла кутия кафе да мине на касата ,но на служителката отговаряща затова не и се е занимавало.Минала седмица ме изпратиха на такава каса,имах малка вода,но  бях отпила от нея ,защото бях много жадна.Е тази вода ,не се маркира и не се маркира.Служителката ме е видяла, че се мъча и дойде да ми помогне.Опита и тя 2 пъти не стана и при нея,после се сети, че не иска,защото съм отпила малко.Разчовърка менюто и водата се маркира не ме запрати на нормална каса.

# 91
  • София
Morkovel99, много полезно инфо.
И аз, когато съм много жадна си позволявам да отпия от водата, а вече почти всеки път използвам касите на самообслужване. Вече ще знам - ако жаждата не търпи отлагане, да се редя на нормална каса.

# 92
Грамажа е важен. Вчера от елязах чувал 5 кг картофи веднъж. Всичко точно. Втори маркирам, слагам на везната и не го отчете. От помощ и не знам си къде служителката ми съдейства

# 93
За грамажа и аз знам, от как редих стоката два пъти на везната 🥴
Понеже все в кутии купувам 2в1, та съм забелязала, че касиерката взима едно пакетче от същото но наредени отпред на касата, маркира го, и въвежда броя указан на кутията.
Ако трябва да го маркирам едно по едно, то и кафенце трябва да си имам подръка да си пия, че ще си поседим там 🥴

# 94
Идвам да се оплача от сладолед Jimmy's, който се предлага в Кауфланд. В момента е промо на 3.99 иначе е към 7лв. Честно казано и един лев му е много! Пълна гадост!!! Взех с вкус ванилия, парченца шоколад и бисквити... Абсолютно никакъв вкус няма, замразена сладникава вода, супер сладък, парченцата "шоколад" и "бисквити" не съществуват, буквално има тъмни трохи, които трябва да наподобяват парченца шоколад. Вкус НУЛЕВ, това не може да се нарече сладолед. 
Скрит текст:
Скрит текст:

# 95
Ужас. 😖 А звучи така съблазнително.

# 96
Звучи съблазнително, те и другите видове звучаха така, но си представям вътре какво е... И пише " гурме" сладолед, не заслужава да се нарече сладолед.

# 97
Да ,заради грамажа е.Тя затова каза,че не е желателно консумация в магазина.За първи път бях на такава каса и си беше цирк 😂😂😂

# 98
  • Русе
Сладолед Джимис кокос взех веднъж преди 5-6 години след похвал в темата. Никога не бих повторила. Дори и сладоледените им торти миналата година не бяха това, което бяха преди 2-3 години. И от тях се зарекох, че няма да взема вече.

# 99
За водата ми е странно. Нали си има баркод. Защо да влияе грамажа?
Аз съм виждала и празни опаковки да маркират, на захарни изделия, консумирани вътре. Най-често малчуганите са нетърпеливи.

# 100
  • Русе
Аз съм виждала и празни опаковки да маркират, на захарни изделия, консумирани вътре. Най-често малчуганите са нетърпеливи.
На тези каси всичко влияе. Както писах - платформата вляво едновременно е и везна. И мен
 ми се случи веднъж още в началото с едни патладжани. Грамове разлика имаше, ама... Че дойдоха 2-3 служигелки, чудиха се... Накрая едната се сети,  претегли ги на друга везна и нещата се оправиха.

# 101
Сладолед Джимис кокос взех веднъж преди 5-6 години след похвал в темата. Никога не бих повторила. Дори и сладоледените им торти миналата година не бяха това, което бяха преди 2-3 години. И от тях се зарекох, че няма да взема вече.
+1  това лято се излъгах с тяхна торта. Ужасен вкус, отгоре на всичко явно е била оставена извън фризера по-дълго време от друг клиент и беше с форма различна от обичайната.

# 102
На тези каси всичко влияе. Както писах - платформата вляво едновременно е и везна. И мен
 ми се случи веднъж още в началото с едни патладжани. Грамове разлика имаше, ама... Че дойдоха 2-3 служигелки, чудиха се... Накрая едната се сети,  претегли ги на друга везна и нещата се оправиха.

Хм, то ако се хваща за всеки грам не знам, защото опакованите сирена и кашкавали винаги имат няколко грама надолу или нагоре.

# 103
  • Варна

А вие купихте ли си пипер в кофа? Joy

# 104
Оффф, срамна гледка!
Прилича ми на често практикуваното в хотелите упражнение: да съберем 3 кг храна в обикновена чиния...

Общи условия

Активация на акаунт