КАУФЛАНД - тема 50

• 67 773
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Добре се е справила

# 106
😵 Тази кула от чушки как я е построила???

# 107
Соул, и аз се впечатлих от уменията и сръчността...🤡 Не всеки го може...

# 108
При нас чушките без кофа бяха по 1,99 във вторник. Бяха и леко хилави, та никак не се харчеха, ама аз упорито си подбрах един килограм. Без кофа.

# 109
Някой има ли тези слушалки, дали са хубави? И дали се чува много звукът от другите?

# 110
Добро утро!

https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_4500_BG34/view/fly … 7CTS%3D1629513686

Гел за съдомиялна Финиш бива ли го? Така и не се доредих до таблетки, а вече спешно ще трябва да взема нещо.

# 111
  • в сърцата на децата <3
Оффф, срамна гледка!
Прилича ми на често практикуваното в хотелите упражнение: да съберем 3 кг храна в обикновена чиния...
Не е срамна гледка. От управител знам, че тези кофи са умишлено малки, за да не "излезе сметката" на клиента. Така че - който може, нека ги цака. Няма все клиента да е надупен...

# 112
Оффф, срамна гледка!
Прилича ми на често практикуваното в хотелите упражнение: да съберем 3 кг храна в обикновена чиния...
Не е срамна гледка. От управител знам, че тези кофи са умишлено малки, за да не "излезе сметката" на клиента. Така че - който може, нека ги цака. Няма все клиента да е надупен...
Пак клиента е в заблуда, че е надхитрил магазина. Малка кофа, трябва да зареди повече от 4кг , което е невъзможно.

# 113
Някой има ли тези слушалки, дали са хубави? И дали се чува много звукът от другите?

Не са хубави и бързо издадоха багажа, че ги връщах преди време. А и са страшно неудобни, поне за моите уши.

# 114
  • Русе
Втора седмица нищо не си харесвам. Що така?

Гел Финиш ползвах до преди месец, но беше в друга опаковка, в една ниска триъгълна туба. Не знам доволна ли съм, не съм ли. Като, че ли да. Съдомиялна имам само на село и от дъжд на вятър я ползвам.

# 115
dolce miele, преди време май търсеше този съд, ако не бъркам? Нищо не харесвам напоследък, нямам магазин наоколо , но си ви чета...
Скрит текст:

# 116
  • в сърцата на децата <3
Дали има от еърфраерите останали? Така или иначе ще ходя, поне да знам дали да се надявам Joy

# 117
На промоция ли е гелът на финиши ако да,  откога?

# 118
Някой има ли впечатления от бутилките за вода "Аквафор"? Купих една, но не мога да разбера може ли да се мие в миялна машина.

# 119
На промоция ли е гелът на финиши ако да,  откога?

От идният понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт